NK Travnik
Moderator/ica: GracanicaAA
- SamoTravnik
- Kontakt:
Re: NK Travnik
Gerila 
- SamoTravnik
- Kontakt:
Napisao sam na vasoj temi da nisu momci iz Gerile uradili sliku nego momak iz Kaknja, slobodno trazite da vam se posalje poruka sa imenom momka koji je poslao sliku. Jasamirr je napisao/la:Photoshop.SamoTravnik je napisao/la:Gerila

Znam za bus , sloga ako udje u federalnu ne pise vam se dobro.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Oko za oko, zub za zub. - kao sto momci napisase na svojoj stranici.samirr je napisao/la:Znam za bus , sloga ako udje u federalnu ne pise vam se dobro.
Prava ste gerila a sad pravac druga liga preko vlasica.SamoTravnik je napisao/la:Gerila
- SamoTravnik
- Kontakt:
Mi dok smo igrali premier ligu vi ste sisali kitu po lukavcuSariel je napisao/la:Prava ste gerila a sad pravac druga liga preko vlasica.SamoTravnik je napisao/la:Gerila
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
oko za oko zub za zub??? vama su momci stali na sred ceste a vi niste stali i to vise puta......tako da ne sumnjam da ce se brzo naplatiti ovo..... ali sigurno nece biti ovako da se baci kamen pa bjezi koliko te noge nose.....
- SamoTravnik
- Kontakt:
Momak ne pisi gluposti, napisi kako jest.KrojcicaHills je napisao/la:oko za oko zub za zub??? vama su momci stali na sred ceste a vi niste stali i to vise puta......tako da ne sumnjam da ce se brzo naplatiti ovo..... ali sigurno nece biti ovako da se baci kamen pa bjezi koliko te noge nose.....
1. put su oni napali vas kombi kad ste gostovali u Vitezu i momci su u kombi i pobjegli
2. put su vasi samo napali autobus i kad je bus stao oni su krenuli bjezat
3. put ste docekali kod Mejdana kombi sa 14 momaka i to sa brojkom od 30 ljudi sa palicama, kamenjem itd.
Nikad vi niste imali priliku da se udarate na sake i nemoj pisati nebuloze. Jucer su vasa dvojica bjezala do stadiona i toliko o bjezanju.
-
KrojcicaHills
- Kontakt:
i sta ste postigli sto ste razbili 4 stakla nekome ????? momci 1 h prije tekme bili na stadionu gdje ste tad bili???? smijesna grupa koja bi bila ugasena da je stala kod mejdana recimo......samo saburSamoTravnik je napisao/la:Momak ne pisi gluposti, napisi kako jest.KrojcicaHills je napisao/la:oko za oko zub za zub??? vama su momci stali na sred ceste a vi niste stali i to vise puta......tako da ne sumnjam da ce se brzo naplatiti ovo..... ali sigurno nece biti ovako da se baci kamen pa bjezi koliko te noge nose.....
1. put su oni napali vas kombi kad ste gostovali u Vitezu i momci su u kombi i pobjegli
2. put su vasi samo napali autobus i kad je bus stao oni su krenuli bjezat
3. put ste docekali kod Mejdana kombi sa 14 momaka i to sa brojkom od 30 ljudi sa palicama, kamenjem itd.
Nikad vi niste imali priliku da se udarate na sake i nemoj pisati nebuloze. Jucer su vasa dvojica bjezala do stadiona i toliko o bjezanju.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Pa nista, to je djetinjasto i sa jedne i druge strane, prave se stete trecoj strani, nit' Gerila ima svoj kombi il bus nit Fukare svoj, najvise tu najebe taj covjek koji izadje navijacima u susret i koji hoce da zaradi dnevnicu. A to sto kazes je ravno tome da ja tebi kazem da ta grupa koja je prvi put pobjegla bi isto tako bila ugasena da nisu pobjegli
I ako si neki navijac, onda znas kome ces se obratiti, ko su glavni momci iz Gerile pa sa njima razglabaj. Ovo je sportski forum i hocu malo o fudbalu da pisem.
Valjda vaši neće "zapeti" danas protiv naših.
Vaš sportski direktor je nagodan čovjek pa se može s njim dogovoriti. 
FK OLIMPIC SARAJEVO POBJEDNIK KUPA BiH U SEZONI 2014./2015. LAHKO JE BITI NAVIJAČ BRAZILA. BUDI NAVIJAČ KIPRA.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Ma to je ljudina uvijek spreman za dogovor.Mancini je napisao/la:Valjda vaši neće "zapeti" danas protiv naših.Vaš sportski direktor je nagodan čovjek pa se može s njim dogovoriti.
Drago mi je da ovi kasapini sa livade konačno ispadaju, putujte nikad se ne vratili...
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- SamoTravnik
- Kontakt:
Sinovac idi pusi Azmiru dok vozi kamion. Nismo mi sakati da nam treba neko iz Amerike da nas uvede u PL.Heller je napisao/la:Drago mi je da ovi kasapini sa livade konačno ispadaju, putujte nikad se ne vratili...
[youtube][/youtube]travnik je napisao/la:jbg ispali sta bi sad. krivce moramo kod sebe trazit
sto se tice danasnje utakmice dobra borbena sa obe strane. Travnik zestoko zakinut u prvom poluvremenu kada Koadio izlazi 1 na 1 sa golmanom a sledja ka pokosio igrac Slobode tu je trebo i morao bit penal i iskljucenje jer je bio zadnji igrac Slobode. a Nurkovic mi je pravo sumnjiv kod drugog gola Slobode
Lako je pričati,mi bježali od vas,vi od nas itd. Ali polupat stakla dok je bus parkiran bio a navijača niđe
Ali ajde imate gostovanje u Banovićima,Lukavcu,Orašje i moooožda Gradačac na sljedeću sezonu a nadam se i na duže vrijeme.Da sam na vašem mjestu uzeo bi oklopno vozilo
Ali ajde imate gostovanje u Banovićima,Lukavcu,Orašje i moooožda Gradačac na sljedeću sezonu a nadam se i na duže vrijeme.Da sam na vašem mjestu uzeo bi oklopno vozilo
Pobjeda je bolja od orgazma!
- SamoTravnik
- Kontakt:
Jaraniko ajd udji na stranicu fukara pa procitaj sta su momci napisali, polupani su u putu prema nazad. I nemoj ti razbacivat muda po forumima, da ih imas bio bi sa tim momcima u busu.Gorki je napisao/la:Lako je pričati,mi bježali od vas,vi od nas itd. Ali polupat stakla dok je bus parkiran bio a navijača niđe![]()
![]()
bw. Rodjeni nam najavio odlazak iz kluba.
Znaci utvrdili smo na pregledu da je sve cisto,i da niger simulirao,sa druge strane Sloboda zakinuta jer ste dobili nepostojeci penal,tako rece strucno lice haj zdravotravnik je napisao/la:[youtube][/youtube]travnik je napisao/la:jbg ispali sta bi sad. krivce moramo kod sebe trazit
sto se tice danasnje utakmice dobra borbena sa obe strane. Travnik zestoko zakinut u prvom poluvremenu kada Koadio izlazi 1 na 1 sa golmanom a sledja ka pokosio igrac Slobode tu je trebo i morao bit penal i iskljucenje jer je bio zadnji igrac Slobode. a Nurkovic mi je pravo sumnjiv kod drugog gola Slobode
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.