A ko i svako musko, kad zakuha sa zenomshminka je napisao/la:Može ako nastavi igrati u ovakvom ritmu do kraja godine, što će biti izuzetno teško. Pad igre i rezultata će sasvim sigurno uslijediti, pitanje je samo kada i koliko će trajati.
BiH tenis
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: BiH Tenis
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)
Još jedan otkaz mu faliremA1 je napisao/la:Jao, neće zar Damir kvale RG-a morat igrat
Pa valjda neko otkaže ..shminka je napisao/la:Još jedan otkaz mu faliremA1 je napisao/la:Jao, neće zar Damir kvale RG-a morat igrat
"We need to suffer. And we need to fight."
-
HeraklitMracni
- Kontakt:
ovu deu gaze , opet poraz i to sve porazi od nje mladji teniserki ...
Trebalo je već odavno da neko otkaže. Od izlaska liste mu fali jedan otkaz, a ne vidim nekog ko bi mogao otkazat...
Bojim se da je i Dea još jedna od onih koje su nevjerovatno talentovane, a nikad u top 300 neće ući (za početak). Ema je jedina naša teniserka koja može nešto da napravi u karijeri, a ovo ostalo.. jok
Bojim se da je i Dea još jedna od onih koje su nevjerovatno talentovane, a nikad u top 300 neće ući (za početak). Ema je jedina naša teniserka koja može nešto da napravi u karijeri, a ovo ostalo.. jok
Dva otkaza, otkazao je Robredo, a postoje igrači koji odavno ne igraju, otkazat će još neko sigurno
Šta je sa Mirzom? Pauza do jeseni?
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Challenger sljedeće sedmice, a onda kvale RGa
kad je zadnji datum da se otkaze,kad se pravi lista?
15. maj, al bilo bi dobro da neko otkaže ranije, da može igrati kvalifikacije Nice...mah, otkazat će već neko u narednih par dana 
Vozdra raja
Evo jos jednog padobranca, samo pozitivnijeg 
Navukao sam se opasno na ovaj podforum.
Zelim da kazem da ste najpozitivniji likovi i rado svratim da procitam svaki komentar. Tenis poznajem u osnovama i to je to, pa se zbog toga ne upustam u neke rasprave. O fudbalu "svi sve znaju", zato je tamo na tim temama svakakve mrake
Ovdje vidim kulturnu raju zeljnu uspjeha bh tenisera. Znao sam neodgledane meceve pratiti po vasim komentarima vracajuci i po 10 stranica unazad
Samo naprijed decki, super ste. Nekako mi danas bed , niko nista ne napisa na temi 
Zelim da kazem da ste najpozitivniji likovi i rado svratim da procitam svaki komentar. Tenis poznajem u osnovama i to je to, pa se zbog toga ne upustam u neke rasprave. O fudbalu "svi sve znaju", zato je tamo na tim temama svakakve mrake
ŠVRLJ
Slažem se.Vedo20 je napisao/la:Vozdra rajaEvo jos jednog padobranca, samo pozitivnijeg
Zelim da kazem da ste najpozitivniji likovi i rado svratim da procitam svaki komentar. Tenis poznajem u osnovama i to je to, pa se zbog toga ne upustam u neke rasprave. O fudbalu "svi sve znaju", zato je tamo na tim temama svakakve mrakeOvdje vidim kulturnu raju zeljnu uspjeha bh tenisera. Znao sam neodgledane meceve pratiti po vasim komentarima vracajuci i po 10 stranica unazad
Samo naprijed decki, super ste. Nekako mi danas bed , niko nista ne napisa na temi
Najjača raja sa najboljim moderatorom uz Ria.
"We need to suffer. And we need to fight."
Jel Damir igra prvi match kvalifikacija u subotu i kad ce se znati protiv koga?
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Jest, znat će se sutra, žrijeb je oko 21h.BosnaSTL je napisao/la:Jel Damir igra prvi match kvalifikacija u subotu i kad ce se znati protiv koga?
@Vedo20 dobrodošao među pravu raju.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Samo da gdje na Cecchinata ne nalati, nema šanse protiv njega, čovjek je TOP igrač 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
thelightblue
- Kontakt:
Kokkinakis je otkazao iz Rolanda Garrosa, Damir je u glavnom turniru!
Mislim da on kao 75. na ranking listi ulazi opusteno u glavni turnir...Prvih 96 ulazi dirketno, negdje je to prvih 100, zavisi koliko pozivnica uzima domacin turnira...Jedino ako se za RG uzimala lista od prije dvije sedmice ali to mi nema smisla...jer ima jos uz trenutni masters u Madridu i jos jedan u RImu pa se valjda nakon tih turnira gleda ranking ili mozda grijesim?thelightblue je napisao/la:Kokkinakis je otkazao iz Rolanda Garrosa, Damir je u glavnom turniru!
Ulazna lista je vec bila prije 10-tak dana tako da mu je trebao 1 ili 2 otkaza mislim za glavni zdrijeb RG.Robredo i Kokinakis otkazali i tako je Damir sad sigurno u glavnom zdrijebusodaacm je napisao/la: Mislim da on kao 75. na ranking listi ulazi opusteno u glavni turnir...Prvih 96 ulazi dirketno, negdje je to prvih 100, zavisi koliko pozivnica uzima domacin turnira...Jedino ako se za RG uzimala lista od prije dvije sedmice ali to mi nema smisla...jer ima jos uz trenutni masters u Madridu i jos jedan u RImu pa se valjda nakon tih turnira gleda ranking ili mozda grijesim?
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Aha nisam to znao,,,dobro je onda,,, mada mi je glupo da se uzima lista mjesec dana prije turnira ali ajde valjda znaju zbog cega je tako...Bihac96 je napisao/la:Ulazna lista je vec bila prije 10-tak dana tako da mu je trebao 1 ili 2 otkaza mislim za glavni zdrijeb RG.Robredo i Kokinakis otkazali i tako je Damir sad sigurno u glavnom zdrijebusodaacm je napisao/la: Mislim da on kao 75. na ranking listi ulazi opusteno u glavni turnir...Prvih 96 ulazi dirketno, negdje je to prvih 100, zavisi koliko pozivnica uzima domacin turnira...Jedino ako se za RG uzimala lista od prije dvije sedmice ali to mi nema smisla...jer ima jos uz trenutni masters u Madridu i jos jedan u RImu pa se valjda nakon tih turnira gleda ranking ili mozda grijesim?
za GS turnire se uzima ranking 6 sedmica prije početka turnira
11. aprila je Damir bio 99. na svijetu, uz 7 zaštićenih rankinga što ga je dovelo na 106. mjesto ulazne liste
11. aprila je Damir bio 99. na svijetu, uz 7 zaštićenih rankinga što ga je dovelo na 106. mjesto ulazne liste
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.