Evo samo sto nisu, vidis da ne smiju clanka napisati, usutili se i sakrili u rupe, a prvi su bili u kampanji protiv proslog saveza, sve uvazene patriote i novinari. Nema vecih debila od nas i nek nam je ovako.Peace je napisao/la:Bas me zanima hoće li neki novinar danas imati mud.a pa postaviti pitanje fuluriji za ilica kojeg je odveo da igra za srbiju... poznavajuci nase jajare od novinara niko nece smjeti u strahu od oduzimanja novinarskih akreditacija za kosarkaske skupove i konferencije pod patronatom ksbih, jer nije to bas strano nasim savezima... pogotovo fudbalskom u vrijeme susica... jeb.o sjevernu koreju sta smo mi...
Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
Re: Kosarka: reprezentativci i potencijalni reprezentativci
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.
#MFFL
Som-Hi Barça
#MFFL
Som-Hi Barça
Imal onog smrde Djedovica gdje , najveci izdajnik u kosarci svih vremena
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
paulus je napisao/la:Imal onog smrde Djedovica gdje , najveci izdajnik u kosarci svih vremena
Igor Marinovic @sofoklo13 3h3 hours ago
Mirza Teletovic and Nihad Djedovic are "close" on returning to Bosnian NT too. Head coach will be known (probably) in next Wednesday
Igor Marinovic @sofoklo13 3h3 hours ago
Jusuf @nurkic23 announced he's return to National Team of Bosnia and Herzegovina
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Bit ćemo prejaki aBd.
Edit
Ipak sam zaboravio da nije više Duško trener, bojim se hoće li ova dvojica, koji god bude izabran, znati to sve uštimati i upravljati ekipom.
Edit
Ipak sam zaboravio da nije više Duško trener, bojim se hoće li ova dvojica, koji god bude izabran, znati to sve uštimati i upravljati ekipom.
Zadnja izmjena: Rokoko87, dana/u 05 maj 2016, 18:16, ukupno mijenjano 1 put.
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
miki_92 je napisao/la:paulus je napisao/la:Imal onog smrde Djedovica gdje , najveci izdajnik u kosarci svih vremenaIgor Marinovic @sofoklo13 3h3 hours ago
Mirza Teletovic and Nihad Djedovic are "close" on returning to Bosnian NT too. Head coach will be known (probably) in next WednesdayIgor Marinovic @sofoklo13 3h3 hours ago
Jusuf @nurkic23 announced he's return to National Team of Bosnia and Herzegovina
ko je ovaj marinović?
novinar iz Mostara, cesto pise o desavanjima u repki
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
miki_92 je napisao/la:novinar iz Mostara, cesto pise o desavanjima u repki
ma danas pricaju da se to pravno mora rjesit ma ne moze on sa njemackim pasosem nastupat za Bih i suti to mi smrdi najvise i ona njegova izjava nisam ja znao da necu moc igrat za BiH , jebote , ko da smo mi svi mentoli ovdje pa ne konamo 2 plus 2
paulus je napisao/la:ma danas pricaju da se to pravno mora rjesit ma ne moze on sa njemackim pasosem nastupat za Bih i suti to mi smrdi najvise i ona njegova izjava nisam ja znao da necu moc igrat za BiH , jebote , ko da smo mi svi mentoli ovdje pa ne konamo 2 plus 2
sam je izabrao,nije dijete pa da ga je neko nagovorio na to
- sigurnoable
- Kontakt:
Ko su ovi novi ljudi u savezu, ima li neko da nas bolje upozna o kakvim je ljudima rijec koji su se predstavili u savezu?
Ovi brate ne danfaju na dobro po meni samo po dva izbora selektora mi je jasno kolko su ovi drugi vise radili , Mulaomerovic ejjj , Pa daj Pandji radije da vodi repkusigurnoable je napisao/la:Ko su ovi novi ljudi u savezu, ima li neko da nas bolje upozna o kakvim je ljudima rijec koji su se predstavili u savezu?
Negdje sam procitao da je Dzikic ponovo u kombinacijama, zna li neko tacnu informaciju?
paulus je napisao/la:Ovi brate ne danfaju na dobro po meni samo po dva izbora selektora mi je jasno kolko su ovi drugi vise radili , Mulaomerovic ejjj , Pa daj Pandji radije da vodi repkusigurnoable je napisao/la:Ko su ovi novi ljudi u savezu, ima li neko da nas bolje upozna o kakvim je ljudima rijec koji su se predstavili u savezu?
Fulurija nije novi u Savezu,ali jeste u novoj funkciji
Ok hvala na smirujucoj obavjesti , Mrzio sam Konakovica al Haruna sam volio i svaka mu castlumani je napisao/la:paulus je napisao/la:Ovi brate ne danfaju na dobro po meni samo po dva izbora selektora mi je jasno kolko su ovi drugi vise radili , Mulaomerovic ejjj , Pa daj Pandji radije da vodi repkusigurnoable je napisao/la:Ko su ovi novi ljudi u savezu, ima li neko da nas bolje upozna o kakvim je ljudima rijec koji su se predstavili u savezu?
Fulurija nije novi u Savezu,ali jeste u novoj funkcijipodpredsjednik je Sejo Bukva.Na Harunovo mjesto je dosao Barbaric,a on je dosta dobar sto se tice sredi lovu za pripreme
![]()
Damir Mulaomerović novi selektor seniorske reprezentacije.
MI NIKAD ODUSTATI NEĆEMO!
Golemo.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Tracy3McGrady
- Kontakt:
Bolje nego Bajic
Anfernee "Penny" Hardaway #1
Jbt dan... mozda i najveca izdajica svog naroda... ovo je golemo materemi... mescini da bi i seselja za selektora lakse progutao, nego neku izdajicu iz svog naroda... za sta su onda ginuli oni ljudi sto su ratovali sa hrvatima... za koje ideale...
Bosna=Apsurdistan
Bosna=Apsurdistan
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.