Deni nije p..cka ...Besic je napisao/la:Pusti ti mene , jesi li prenio poruku Deniu što sam ti rekao ?bleki je napisao/la:¸Besic je napisao/la:Kuda idu ljudi kao jaaaaa
isti level
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ma znam,uvijek se ima neki razlog da se ne ide,takav smo mi narod,imamo 2-3 milje navijaca i to je to,ovi ostali cekaju da budemo Real pa da dodju a to se nikad nece desiti,jos bi i tada nasli nesto da im ne stima...DenchiNL je napisao/la:srijeda buraz, radni dan, **** od protivnika, prije rezultata s drugih tekmi juče bili smo u ****....PAPE1 je napisao/la:Zalosna juce posjeta na utakmici,ocekivao sam standardno 2-3 milje,koji su uvijek tu...
Besicu, ne budi bezobrazan..nisam Darija...al nije ni vazno ...ohanut cu kad prestanete vrijedati bez razloga Denija i sve sto je vezano uz njegaBesic je napisao/la:Darija ohani malo , prasni se nekad
Ne znam fakat sto ste zapeli za Denija? Momak je svoje odradio dok je igrao, ne kazem da jd prekucao ali je eto u debiju zabio odmah i nakon toga izveden iz igre na poluvremenu kao i na svakoj drugoj utakmici sto je plod Jesicevog amaterskog i sablonskog vodjenja ekipe. Ne zamjeram bilo kojem igracu lose igre kod Jesica jer je sistem bio takav da je samo golman mogao briljirati.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
zagorski je napisao/la:Molim administraciju da ukloni trenutno najveceg trola na forumu @blekija (btw moj komsija je imao kucnog ljubimca blekija)!!!
Mislim da je prevrsio svaku mjeru sa pricom o Deniju,jer tema nije isti nego fks. Znam i da vecina vas isto misli.
Hvala
Deni = FKS...ako ti nije jasno pitaj dinu ili hurtu.,..nikog ne vrijedam od vas sa foruma i ne pljujem za razliku od vas svih
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Nemam ni ja nista protiv Denija, raja ga je uzela na zub zato sto je Bulicev igrac.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
hvala Bogu pa se ti ne pitas...sto citas ako te smara...joker90 je napisao/la:Daj @aco ukloni ovog Denijevog drekavca molim te! Deset puta mu je receno da ide na opste, da ne smara ovdje.
Bleki igrac Sarajeva a ti oces da ga izbacis sa teme,ajd sto ga Hurta izbacio iz tima jis ga I vi hocete sa foruma
Samo Sarajevo
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Eto...Ni kriv ni duzan...uzela ga raja, uzeo ga Dino i Hurtic...a moglo je boljeeeeMortemHz je napisao/la:Nemam ni ja nista protiv Denija, raja ga je uzela na zub zato sto je Bulicev igrac.
pa super nemoj onda nas na ruke prat više jer mi nismo ti koji ga drže na klupi, pođi preventivno na forum sljedećeg kluba i lagano ih spremaj....bleki je napisao/la:
pa naravno da hoce jer tamo nece biti legende hurtica
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ispričavam se Darija , ovo nije bilo džentlmenskibleki je napisao/la:Besicu, ne budi bezobrazan..nisam Darija...al nije ni vazno ...ohanut cu kad prestanete vrijedati bez razloga Denija i sve sto je vezano uz njegaBesic je napisao/la:Darija ohani malo , prasni se nekad
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
jel samo ja iz ovog "nije ni važno" čitam: bolja sam od nje, hebala te ona....Besic je napisao/la:Ispričavam se Darija , ovo nije bilo džentlmenskibleki je napisao/la:Besicu, ne budi bezobrazan..nisam Darija...al nije ni vazno ...ohanut cu kad prestanete vrijedati bez razloga Denija i sve sto je vezano uz njegaBesic je napisao/la:Darija ohani malo , prasni se nekad
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Ma taj Deni nece naci kluba vise ni u federalnoj,nesto slicno Travancicu propali talent
Misliš da plodi dvije istovremeno ?DenchiNL je napisao/la:jel samo ja iz ovog "nije ni važno" čitam: bolja sam od nje, hebala te ona....![]()
ne voli on salatuBesic je napisao/la:Misliš da plodi dvije istovremeno ?DenchiNL je napisao/la:jel samo ja iz ovog "nije ni važno" čitam: bolja sam od nje, hebala te ona....![]()
ma kakvi nije on takav...
Nije nemoguce,kad ne zna sa loptom mozda zna sa trebama 
ne ne...vi ste ti koji ga pljujete , a na TRIBINI ga drzi hurta i dino...i nemoj mi govoriti gdje da predjem i sta da radim...helouuuuDenchiNL je napisao/la:pa super nemoj onda nas na ruke prat više jer mi nismo ti koji ga drže na klupi, pođi preventivno na forum sljedećeg kluba i lagano ih spremaj....bleki je napisao/la:
pa naravno da hoce jer tamo nece biti legende hurtica
Moglo bi se onda reći " tko nema sreće u balunu ima ... " dopunite 
Nisam Darija, uvazavam ispriku dzentlmenuBesic je napisao/la:Ispričavam se Darija , ovo nije bilo džentlmenskibleki je napisao/la:Besicu, ne budi bezobrazan..nisam Darija...al nije ni vazno ...ohanut cu kad prestanete vrijedati bez razloga Denija i sve sto je vezano uz njegaBesic je napisao/la:Darija ohani malo , prasni se nekad
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Ammko99, relativizam, rimljanin90 i 51 gost.