Možda su igrači igrali nezainteresovano, opušteno ili "pustili" kako kažeš... možda su se čuvali povrede zbog doigravanja, ili... ali je sigurno da RK Maglaj nije uzeo pare niti dogovarao utakmicu u Visokom.gradacac10 je napisao/la:Ispade Maglaj jedini posten, a pustili utakmicu u Visokom Bosni, samo sto je nebitan rezultat na kraju bio pa se ta utakmica i ne spominje... I Bosna V.prosle godine ostala neposteno, prvo slucaj Hurem i oduzeti bodovi samo na utakmicama na kojima je upucena zalba, a ne sve ostale jer se kao nisu zalili, i nakon toga ipak ostala jer je jedno mjesto ostali nepopunjeno i ostanu u ligi. Ocistite svoje dvoriste pa blatite druge. U situaciji dakle jedino Borac do sada igra casno.
Ja mislim da je u slucaju "Hurem" svima jasno o cemu se radi, samo vama u Gradaccu nije jasno, a da su ova visoćka djeca zasluzila da ostanu, pokazali su ove sezone svojim igrama, a vi ste pokazali da ste nezasluzeno ostali u ligi prosle godine. I sto je interesantno i ove godine ovu djecu hoće da istjera klub koji, kao i vas, nema maltene svog igraca u ekipi. Ko pravilno radi, neka ocijene drugi, ali ja vama u Gradaccu, kao i ovima u Krajini, ne predviđam svijetlu buducnost. Sto se tice Maglaja, ljudi dosli da odigraju rekreativno utakmicu, pred razigravanje za prvaka, bez ikakvog dogovora ili trazenja para. Pravo su me obradovali pobjedom u doigravanju, nad jos jednim klubom sa legijom stranaca u ekipi. P.S. Sada mi je zao sto niste dobili, ono sto ste zasluzili, na gostovanju u Visokom. Nadam se da će te se nekada vratiti u premijer ligu, mada sa ovim nacinom kako vodite klub, tesko da ikada vise zaigrate u PL. Ako se to desi, budite ubijeđeni, da nećete proći kao prosli put, kada nad vama nije bio napravljen posten faulmag je napisao/la:Možda su igrači igrali nezainteresovano, opušteno ili "pustili" kako kažeš... možda su se čuvali povrede zbog doigravanja, ili... ali je sigurno da RK Maglaj nije uzeo pare niti dogovarao utakmicu u Visokom.gradacac10 je napisao/la:Ispade Maglaj jedini posten, a pustili utakmicu u Visokom Bosni, samo sto je nebitan rezultat na kraju bio pa se ta utakmica i ne spominje... I Bosna V.prosle godine ostala neposteno, prvo slucaj Hurem i oduzeti bodovi samo na utakmicama na kojima je upucena zalba, a ne sve ostale jer se kao nisu zalili, i nakon toga ipak ostala jer je jedno mjesto ostali nepopunjeno i ostanu u ligi. Ocistite svoje dvoriste pa blatite druge. U situaciji dakle jedino Borac do sada igra casno.
Pa sad govorite i napadate Izvidjac i Vogoscu kad oni kazu da su isli gore i stedjeli se povreda, a kad se Maglaj u Visokom stedi onda je sve u redu. U Gradaccu kad ste gostovali na jesen, sve je bilo fer i korektno, prema tome ne vidim sta smo to trebali dobit mi, stovise, podrugivali ste se i skandirali "druga liga" a na kraju vas ovo snadje... u Gradaccu ima rukometna skola i klub se zove Speed, i zato se ne brinem da cemo se vratit jer se dobro radi, ovih par generacija dosadasnjih je otislo, Halilkovic u Nexe, Dzinovic Vogosca, Hecimovic i Halilkovic mladji Bosna S, Durakovic igra Austrijski prvu ligu, tu su jos Hrnjic, Sahdanovic, mladi Haseljic koji ide u Gorenje, Zrnic i dosta jos njih, koji su kraj sezone docekali u svadji s upravom i to nas je kostalo njihova neigranja i zbog cega smo i ispali...LIBERTY je napisao/la:Ja mislim da je u slucaju "Hurem" svima jasno o cemu se radi, samo vama u Gradaccu nije jasno, a da su ova visoćka djeca zasluzila da ostanu, pokazali su ove sezone svojim igrama, a vi ste pokazali da ste nezasluzeno ostali u ligi prosle godine. I sto je interesantno i ove godine ovu djecu hoće da istjera klub koji, kao i vas, nema maltene svog igraca u ekipi. Ko pravilno radi, neka ocijene drugi, ali ja vama u Gradaccu, kao i ovima u Krajini, ne predviđam svijetlu buducnost. Sto se tice Maglaja, ljudi dosli da odigraju rekreativno utakmicu, pred razigravanje za prvaka, bez ikakvog dogovora ili trazenja para. Pravo su me obradovali pobjedom u doigravanju, nad jos jednim klubom sa legijom stranaca u ekipi. P.S. Sada mi je zao sto niste dobili, ono sto ste zasluzili, na gostovanju u Visokom. Nadam se da će te se nekada vratiti u premijer ligu, mada sa ovim nacinom kako vodite klub, tesko da ikada vise zaigrate u PL. Ako se to desi, budite ubijeđeni, da nećete proći kao prosli put, kada nad vama nije bio napravljen posten faulmag je napisao/la:Možda su igrači igrali nezainteresovano, opušteno ili "pustili" kako kažeš... možda su se čuvali povrede zbog doigravanja, ili... ali je sigurno da RK Maglaj nije uzeo pare niti dogovarao utakmicu u Visokom.gradacac10 je napisao/la:Ispade Maglaj jedini posten, a pustili utakmicu u Visokom Bosni, samo sto je nebitan rezultat na kraju bio pa se ta utakmica i ne spominje... I Bosna V.prosle godine ostala neposteno, prvo slucaj Hurem i oduzeti bodovi samo na utakmicama na kojima je upucena zalba, a ne sve ostale jer se kao nisu zalili, i nakon toga ipak ostala jer je jedno mjesto ostali nepopunjeno i ostanu u ligi. Ocistite svoje dvoriste pa blatite druge. U situaciji dakle jedino Borac do sada igra casno.
 znam da je bio snimak na ovoj nekoj banjaluckoj tv  al nisam upratio
   znam da je bio snimak na ovoj nekoj banjaluckoj tv  al nisam upratiogradacac10 je napisao/la: Pa sad govorite i napadate Izvidjac i Vogoscu kad oni kazu da su isli gore i stedjeli se povreda, a kad se Maglaj u Visokom stedi onda je sve u redu. U Gradaccu kad ste gostovali na jesen, sve je bilo fer i korektno, prema tome ne vidim sta smo to trebali dobit mi, stovise, podrugivali ste se i skandirali "druga liga" a na kraju vas ovo snadje... u Gradaccu ima rukometna skola i klub se zove Speed, i zato se ne brinem da cemo se vratit jer se dobro radi, ovih par generacija dosadasnjih je otislo, Halilkovic u Nexe, Dzinovic Vogosca, Hecimovic i Halilkovic mladji Bosna S, Durakovic igra Austrijski prvu ligu, tu su jos Hrnjic, Sahdanovic, mladi Haseljic koji ide u Gorenje, Zrnic i dosta jos njih, koji su kraj sezone docekali u svadji s upravom i to nas je kostalo njihova neigranja i zbog cega smo i ispali...

Ti si se inače pokazao kao prognozer,i dalje navijaš...no rules je napisao/la:Vogosca ce vas i u gostima dobit' , a u Maglaju nema bodova
 Zato i jesam stavio maglaj 3 jer da nam treba stavio bi ga na 4 ... zivi bili pa vidili
  Zato i jesam stavio maglaj 3 jer da nam treba stavio bi ga na 4 ... zivi bili pa vidili  
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.