PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 05 maj 2016, 22:11

Objesiti u Titovoj uz prenos uzivo, kao primjer ostalima.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Rokoko87
Kontakt:

Post Postao/la Rokoko87 » 05 maj 2016, 22:14

TofiTofita je napisao/la:Vidi ovog šta postavlja. :) :) **** te taj hašišar u vrh čmarcica, a i ti njega :)
Tvoj kulturni brat sa tribine..
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2

Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 05 maj 2016, 22:16

Rokoko87 je napisao/la:
TofiTofita je napisao/la:Vidi ovog šta postavlja. :) :) **** te taj hašišar u vrh čmarcica, a i ti njega :)
Tvoj kulturni brat sa tribine..
Ovaj tribinu vidi samo na videima grobara

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 22:22

FrancescoTotti je napisao/la:vidi ga yebo ga otac drogeraski :puke: :puke: :puke:
slika
**** mu esmu :urnebes:
Vidi ga ko da nije imo humanitarnu pomoc, žutokljunac!
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2016, 22:25

Muhamede nemoj lajati Muhamede. A ovo sto radite s postavljanjem komentara je toliko jadno da nemam rijeci, sta se sve pisalo na racun Tuzle i tuzlaka poslije utakmice na Tusnju sa Sarajevom, pa opet nije ovdje niko generalizovao. Kad sam vidio na fb komentar da neko izmislja sta se sve "dobacivalo" na Tusnju (naravno sve laz) da bi mu odgovorio neki momak iz hz sto je isao na Tusanj i poslao ga u 3 pm jer laze sve mi je bilo jasno.
Takdjer jaran pitar mi govori sta se sve "dobacivalo" a nije ni bio na utakmici, pitam ga poslije par dana kad su ohladili glave i sve sto ima reci je izvini.
Nad tobom sunce najljepše sja

TofiTofita
Kontakt:

Post Postao/la TofiTofita » 05 maj 2016, 22:29

pinoglavi je napisao/la:Muhamede nemoj lajati Muhamede. A ovo sto radite s postavljanjem komentara je toliko jadno da nemam rijeci, sta se sve pisalo na racun Tuzle i tuzlaka poslije utakmice na Tusnju sa Sarajevom, pa opet nije ovdje niko generalizovao. Kad sam vidio na fb komentar da neko izmislja sta se sve "dobacivalo" na Tusnju (naravno sve laz) da bi mu odgovorio neki momak iz hz sto je isao na Tusanj i poslao ga u 3 pm jer laze sve mi je bilo jasno.
Takdjer jaran pitar mi govori sta se sve "dobacivalo" a nije ni bio na utakmici, pitam ga poslije par dana kad su ohladili glave i sve sto ima reci je izvini.
Nedavni derbi Sa - Želj. sve govori, odnosno snimak istog. Govana je bilo i biti će.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 05 maj 2016, 22:31

wobly92 je napisao/la:
MortemHz je napisao/la: To je kup takmicenje, od Sarajeva ste izgubili na Koševu. Mozemo i mi jednom u 97 godina ispasti od vas, zar ne?
Ispali ste i 2009-te u kupu na penale :tralala: Dvaput znači :mrgreen:
:thumbup:
Eto dva puta :tralala:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 22:36

nisam citao prethodne komentare ali vidim da su se fuFare zalile zbog policijske torture..pa pichketine slane smijali ste se kad su nas marisali vasi specijalci, sad malo placite pichkice male usrane.. :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 maj 2016, 22:39

Rinuka je napisao/la:nisam citao prethodne komentare ali vidim da su se fuFare zalile zbog policijske torture..pa pichketine slane smijali ste se kad su nas marisali vasi specijalci, sad malo placite pichkice male usrane.. :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
Nad vama je sve bilo uredu.
Jeste li izazvali incidente :?: -jeste.
Jeste li utrcali na teren :?: -jeste.
To nije tortura, u vasem slucaju policija je radila svoj posao.halal im bilo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 22:41

Agamemnon je napisao/la:
Rinuka je napisao/la:nisam citao prethodne komentare ali vidim da su se fuFare zalile zbog policijske torture..pa pichketine slane smijali ste se kad su nas marisali vasi specijalci, sad malo placite pichkice male usrane.. :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:
a oni vasi snimci, nakon sto smo izvedeni pa mlate koga stignu a vasi se smiju i psuju..ovdje ste svrsavali na te snimke..vidite kako se to lijepo vrati :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 05 maj 2016, 22:43

Rinuka je napisao/la:
Agamemnon je napisao/la:
a oni vasi snimci, nakon sto smo izvedeni pa mlate koga stignu a vasi se smiju i psuju..ovdje ste svrsavali na te snimke..vidite kako se to lijepo vrati :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes:
Stvarno ne bi da se ponavljam.
Izazvali ste incidente,dobili po pizdi,cisto ko suza.
Palije im se pozlatile akobogda.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 22:43

Boli nas osjećaj sa kojim uživanjem nas tuku ti ljudi , maltretiraju i muče dok klečimo u blatu – kao da smo u logoru i čekamo egzekuciju , samo zato jer volimo i navijamo i živimo za našu svetinju .
:plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac: :plac:

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 05 maj 2016, 22:45

TofiTofita je napisao/la: Nedavni derbi Sa - Želj. sve govori, odnosno snimak istog. Govana je bilo i biti će.
Ma bude gadnih dobacivanja na sve strane samo sto oni dodaju i sta se dobacivalo i sta nije. A nazalost to je normalna stvar na svim stadionima, pa na Kosevu su mrtvu djecu Jesicu psovali, ali nisam nasao clanke po portalima o tome.
Nad tobom sunce najljepše sja

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 05 maj 2016, 22:51

on topic
slika
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 22:53

pinoglavi je napisao/la:
TofiTofita je napisao/la: Nedavni derbi Sa - Želj. sve govori, odnosno snimak istog. Govana je bilo i biti će.
Ma bude gadnih dobacivanja na sve strane samo sto oni dodaju i sta se dobacivalo i sta nije. A nazalost to je normalna stvar na svim stadionima, pa na Kosevu su mrtvu djecu Jesicu psovali, ali nisam nasao clanke po portalima o tome.
ne mozes porediti kosevo i vas..vi ste niza klasa i nemate pravo da se poredite sa nama, jer koliko je meni poznato SEJDIC-finci jos nije rijeseno, tako da ste vi jos uvjek nepriznati u ovoj nasoj lijepo BiH..imamo pravo izivljavati se na vama i ako treba protjerati vas sve za majcicu indiju :kafa:

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 22:55

Gdje onaj kanarinac sto kaze vi Sarajlije mrzite sve sto nije iz Sarajeva :)
Kaze kralj Horde I Manijaci se previse vole a trebaju se tuci, da pokazu ko je gazda. Onda razvezo o 1945.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

RedEvil
Kontakt:

Post Postao/la RedEvil » 05 maj 2016, 22:55

:urnebes: :urnebes: :urnebes:
@rinuka :tokralju: :tokralju:
grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji

Rinuka
Kontakt:

Post Postao/la Rinuka » 05 maj 2016, 23:05

MuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj kanarinac sto kaze vi Sarajlije mrzite sve sto nije iz Sarajeva :)
Kaze kralj Horde I Manijaci se previse vole a trebaju se tuci, da pokazu ko je gazda. Onda razvezo o 1945.
jel to fra anto sa majevice opet imao napade epilepsije, pa srao po forumu? steta sto nije isao sa fuFarama u travnik, da mu nasi dragi specijalci polome prstice da ne pise gluposti po forumima :lol:

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 05 maj 2016, 23:06

FrancescoTotti je napisao/la:on topic
slika
Al niko da reaguje kad sam rekao da su mnogi trazili povrat para, strumfovi se usutise :D

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 05 maj 2016, 23:09

Rinuka je napisao/la:
MuhamedTM je napisao/la:Gdje onaj kanarinac sto kaze vi Sarajlije mrzite sve sto nije iz Sarajeva :)
jel to fra anto sa majevice opet imao napade epilepsije, pa srao po forumu? steta sto nije isao sa fuFarama u travnik, da mu nasi dragi specijalci polome prstice da ne pise gluposti po forumima :lol:
Zapišali ga on pokupio prnje I nestao kao magla. Dobio je pomoc ili pise s dva acc. Uglavnom pusiona je bio!
Isto sve mrznja, "vera", spasavali Sarajevo 1945, jos nije prizno jel mu dedo gejo.
Sad se zove sloki, smoki, roki, floki pa biraj.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.