PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Da sam htio uciti a biti rob, rodio bih se u Tuzli. Ovako, posto sam gradjanin glavnog grada kojem dnevno lijezu hiljade i hiljade na racun, nemam potrebe za tim. Ustajem kada hocu, trosim koliko hocu i gdje hocu.. Ne radim nista, sve mi je ravno do mora, ne pratim niti stampane niti elektronske medije niti znam sta se desava sa vama preko granice. Para ne moze nestati, dok god imamo vas da radite a zaradu prebacujete nama.
Zivio glavni grad !
Zivio glavni grad !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Samo Ideologije sa istoka, 'ta nećemo se držati one ideologije koja nas je upropastila u svakom mogućem smislu. Od ekonomskog, nacionalnog, vjerskog, a tako mi Boga na kraju je ta ista ideologija pokušala da nam zatre trag. Ali ne damo se tako lahko.
A ti franto ostavi se palamuđenja, nego ili javno pozovi na rušenje GLAVNOG GRADA kao tvoj kolega sa foruma ili onaj đuturum sa fejsbuka, ili sagni kičmu i sutra trk u banku pa uplati pare. Ovo isprazno šupljiranje i umotavanje mržnje u celofan je dodijalo. Otvori se brate dragi, nemoj biti pič.ka čitav život.
A ti franto ostavi se palamuđenja, nego ili javno pozovi na rušenje GLAVNOG GRADA kao tvoj kolega sa foruma ili onaj đuturum sa fejsbuka, ili sagni kičmu i sutra trk u banku pa uplati pare. Ovo isprazno šupljiranje i umotavanje mržnje u celofan je dodijalo. Otvori se brate dragi, nemoj biti pič.ka čitav život.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Napise li Franto ponekad nesto o sportu na sportskom forumu? 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
أمتص له احمق كله سهرSloki je napisao/la: Ima i drugih obrazovnih institucija osim dzamija. Ubise vas te ideologije Bliskog Istoka, mora da vam daju tamo neke halucinogene droge dok vam ispiru mozak![]()
Inace ovo je jezik tvojih roditelja. Arapski nije tvoj jezik, uci jezik svojih roditelja. Newborn je totalno zagorio, vec pola ne razumije kaze![]()
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Dobro, sad ucis arapski i rob si Arapima, Turcima i inim. Sarajevo je uvijek bilo za parolu: bolje rob nego grob. Okupatori su se mijenjali, ali pozicija vaseg lica nije. Uvijek medju guzovima okupatora, jezikom gladeci i hladeci guzu njihovu.PipiDugaCarapa je napisao/la:Da sam htio uciti a biti rob, rodio bih se u Tuzli. Ovako, posto sam gradjanin glavnog grada kojem dnevno lijezu hiljade i hiljade na racun, nemam potrebe za tim. Ustajem kada hocu, trosim koliko hocu i gdje hocu.. Ne radim nista, sve mi je ravno do mora, ne pratim niti stampane niti elektronske medije niti znam sta se desava sa vama preko granice. Para ne moze nestati, dok god imamo vas da radite a zaradu prebacujete nama.
Zivio glavni grad !
Kao Tuzlak si antifasista, nisi rob jer ovdje je Sloboda do groba. Intelektualno i moralno si nadmocniji od ljudi iz glavnog grada. Uzivas u istinskoj interkulturalnosti. Ode dio para u taj neki pokvareni grad, dok jednom ne prisjedne a vec dva puta u 70 godina smo kao pobjednici usli u njega, a jos uz to vadili vam face iz okupatorskih guzica. Prije svega si slobodni Bosanac poput onog na steccima.
Zapamti: Arapski nije tvoj jezik. Ovo je jezik tvojih roditelja.
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
TegbirPipiDugaCarapa je napisao/la:أمتص له احمق كله سهرSloki je napisao/la: Ima i drugih obrazovnih institucija osim dzamija. Ubise vas te ideologije Bliskog Istoka, mora da vam daju tamo neke halucinogene droge dok vam ispiru mozak![]()
Inace ovo je jezik tvojih roditelja. Arapski nije tvoj jezik, uci jezik svojih roditelja. Newborn je totalno zagorio, vec pola ne razumije kaze![]()

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
توزلا العمل سراييفو يبنيPipiDugaCarapa je napisao/la:أمتص له احمق كله سهرSloki je napisao/la: Ima i drugih obrazovnih institucija osim dzamija. Ubise vas te ideologije Bliskog Istoka, mora da vam daju tamo neke halucinogene droge dok vam ispiru mozak![]()
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
kasno franto na kosovo stize.
Satrase ga ko lunch paket u ratu care
Kazem ja pogresnoj se crkvi/dzamiji molis franto. Nemoj vise dosta je ba, bices ko gindis idi uci tamo one gdje trebas.
Satrase ga ko lunch paket u ratu care

Kazem ja pogresnoj se crkvi/dzamiji molis franto. Nemoj vise dosta je ba, bices ko gindis idi uci tamo one gdje trebas.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Prostote pisete na okupatorskom jeziku, jos se ponosite time. Cega se pametan stidi, budala se ponosi 

Frantu smo noćas ispreskakali šećer mu je skočio, ne zna više jel pljuje GLAVNI GRAD zbog raspodjele prihoda, zbog arapa i turaka ili zbog muslimana i džamija. Sav arsenal je ispuco, sad je u ćošku sobe ko Ivan Drago kad ga je Rocky izdegenečio 
Franto trenutno

Franto trenutno

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Tu sam, slijede banovi dobio sam dozvolu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Prije da je ovo bilo. Naravno zna se, Balboa je iz Tuzle
Krenuli ste ofanzivno, ali Balboa se vratio
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 06 maj 2016, 01:44, ukupno mijenjano 1 put.
Evo opet gledam face to face azmir i dino. Kako ga je azmir izominirao . I dalje tvrdim da su uredno platili premiju da bi Dino i sljedece sezone bio predsjednik sarajeva. Dobro dosli na Tusanj.
Rekao sam roki, floki, smoki ili sloki.
Jos da samo "vikne" na sav glas adriaannnnn, onda fukaratz iz publike rokiiiiiiiiiii I tu je fajront.
Jos da samo "vikne" na sav glas adriaannnnn, onda fukaratz iz publike rokiiiiiiiiiii I tu je fajront.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pazi prevoda
Tuzla, Sarajevo work builds
Suck it fool the whole month

Tuzla, Sarajevo work builds
Suck it fool the whole month

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Pozdrav od mene i od Ace iz Bakua. U nekom njihovom lokalu citamo postove i smijemo se..
Franto u SA

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Taki, ovaj mi lici na newborn-aRinuka je napisao/la:Franto u SA

A ti taki, jesi opustio onu zapetu pusku na Ilidzi?

Zadnja izmjena: Sloki, dana/u 06 maj 2016, 02:15, ukupno mijenjano 2 puta.
Maca naša još budna, hoces da te dopunimo mjau mjau.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
nije franto danas slozio 10 metara drva pa je malo nervozan..nece mu san na oci
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Trenutno korisnika/ca: MostarReds22, riki46 i 26 gostiju.