Gledaj mu glave kad zimi skine kapu, moze donjeti 3 kile krompira ko od šale u njoj.Rinuka je napisao/la:nije franto danas slozio 10 metara drva pa je malo nervozan..nece mu san na oci![]()
![]()
![]()
![]()
[youtube][/youtube]
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
njemu su kapu od sinjela pravili 

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE

Drug Tito

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- SempreFedele
- Kontakt:
pa koliko tuzlaka radi u sarajevu, taman da se svi vrate u tuzlu to bi bilo to....
dakle, pordjela sredstava je RAVNOMJERNA jer vas je pun k**** u saraejevu... kod mene u firmi (privatnoj) ima jedno 10
u skolama (u jednoj skolii za vrijeme ministra iz tuzle 5 nastavnika iz tz primljeno sa TZ diplomama a sarajlije sa SA diplomom na birou) skoro u svakoj neko iz tz ili okoline... o drzavnim institucijama i firmama necu da pricam, pun vas K .... i ne mozes ih natjerati nazad ni puskom.
Dakle, prihodi su rasporedjeni samo nece da se vrate u rodnu grudu nego ih ovdje trose. Sto se mene tice, ja bi im placao a da tamo rade... ali nece
dakle, pordjela sredstava je RAVNOMJERNA jer vas je pun k**** u saraejevu... kod mene u firmi (privatnoj) ima jedno 10
u skolama (u jednoj skolii za vrijeme ministra iz tuzle 5 nastavnika iz tz primljeno sa TZ diplomama a sarajlije sa SA diplomom na birou) skoro u svakoj neko iz tz ili okoline... o drzavnim institucijama i firmama necu da pricam, pun vas K .... i ne mozes ih natjerati nazad ni puskom.
Dakle, prihodi su rasporedjeni samo nece da se vrate u rodnu grudu nego ih ovdje trose. Sto se mene tice, ja bi im placao a da tamo rade... ali nece
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
-
- Kontakt:
Sloki je napisao/la:Prostote pisete na okupatorskom jeziku, jos se ponosite time. Cega se pametan stidi, budala se ponosi

- Probisvjet
- Kontakt:
Droga nije!

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
- FrancescoTotti
- Kontakt:
smoki radil se ista u zivotu osim sto se mrzi glavni grad? spaval se?
imamo mi i jednu finu ustanovu, zove se jagomir, proguglaj
imamo mi i jednu finu ustanovu, zove se jagomir, proguglaj

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne seri, pa borci u SA kantonu imaju skoro isti budjet ko TZ a u Tz duplo vise boraca, skoro duplo vise novca u budjetu ima za svakog srednjoskloca, osnovca itdd...Pantelija je napisao/la:pa koliko tuzlaka radi u sarajevu, taman da se svi vrate u tuzlu to bi bilo to....
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Sinocnji fajt
Samo u coporu napadaju. Hijene. Po citav dan mrze sve nesarajevsko, a kada vide Tuzlaka zapjene i kompleksi rade. Jel lijepo biti ljubomoran prema intelektualno i moralno nadmocnijim uz to ljepsim od sebe? kuknjava
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- Evolution87
- Kontakt:
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Oplakao sam već na ovo "nakon KRAĆE stanke".Evolution87 je napisao/la:http://www.bazabezporaza.com/2016/05/06 ... oksimoron/
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- PitarBordo
- Kontakt:
Hahahahahahahahahahaha a daaaaaaaaaaaaaaj, ovaj uvodni pasus me je odnio u piizdu materinu.Nakon kraće stanke, Baza lingvista nastavlja s edukacijom navijača Željezničara, aktuelnog viceprvaka BiH, nesuđenog protivnika Reala iz Madrida u finalu Kupa UEFA, zamalo učesnika play-offa Evropske lige i pretendenta za mjesto koje vodi u evropska takmičenja ako se poklope rezultati utakmica u posljednja dva kola, iz oblasti pravopisa i gramatike.
Samo Saraj'vo.
SVAKA ČAST ZA ONE KOJI UREĐUJU STRANICU!
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
kakvi su oni kraljevi jbt...svaki njihov clanak je za nobela

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
je.bem li vam mrtvog ćevabdžiju za ovaj zadnji članak. futavci obični
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Zakleo bih se da si ti jedan od njih, ali nema glagola 'palijati' i 'kandžijati', tako da znam da nisi.High je napisao/la:SVAKA ČAST ZA ONE KOJI UREĐUJU STRANICU!

jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
@newborn Nema potrebe za takvim psovkama. Pusti, neka se naslađuju.
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!
pisoar mu treba na mezaru napravit futavci obični
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Trenutno korisnika/ca: 10.Skoro, Aduka87, antisisoja1919, Balorda, CAZIN, Fudo, Giuseppe1, Guest1945, Kaunas, OsmanhodzicBuco, perodeformero, Proximic, supervizor, Vanja8, Varijantas8, Venom, xinxee i 81 gost.