nedo Bog s tobom u kladionicu ićSlevinKelevra je napisao/la:hladan tush na Anfieldu 1:2.

Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
nedo Bog s tobom u kladionicu ićSlevinKelevra je napisao/la:hladan tush na Anfieldu 1:2.
Pa, dje si Nostradamusneurofunk je napisao/la:nedo Bog s tobom u kladionicu ićSlevinKelevra je napisao/la:hladan tush na Anfieldu 1:2.
prorok nad prorocima nekrunisana kraljica među vidovnjacima KleopatraSlevinKelevra je napisao/la:Pa, dje si Nostradamusneurofunk je napisao/la:nedo Bog s tobom u kladionicu ićSlevinKelevra je napisao/la:hladan tush na Anfieldu 1:2.![]()
Los Villarreal realno. Zadnja linija sa novim golmanom dosta nesigurna, veza mekana a u napadu se nije znalo ko je smotaniji.
Liverpool vise sretno, nego spretno, ali bili su bolji i zasluzeno prolaze. Bice prejako finale, i treca titula u nizu Seville.
klop nije odvratan. čovjek je spravajestamaji je napisao/la:ja se prije svega pitam zašto liverpool ne igra ovako u engleskoj ligi, kako igra u evropskoj ligi. izvrstan fudbal, milina za gledat, ne ko onaj odvratni dosadni tikitaka. posebno je tekma protiv borusije bila maestralna!
još da im nije ovaj napuhani odvratni pun sebe švabo trener, bili bi i simpatični
bez obzira na sve ja vidim sevilju kao favorita u bazelu!
Jedan od najjačih i najboljih trenera današnjice, majstor, čista strast i ljubav prema fudbalu i igri, godinama čupa posrnule klubove iz očaja i pretvara ih u nešto izvanredno, čovjek koji je čista emocija i nešto što fali fudbalu danas. Veliki, uber alles Jurgen !jestamaji je napisao/la:ja se prije svega pitam zašto liverpool ne igra ovako u engleskoj ligi, kako igra u evropskoj ligi. izvrstan fudbal, milina za gledat, ne ko onaj odvratni dosadni tikitaka. posebno je tekma protiv borusije bila maestralna!
još da im nije ovaj napuhani odvratni pun sebe švabo trener, bili bi i simpatični
bez obzira na sve ja vidim sevilju kao favorita u bazelu!
naravno nisi u pravuSlevinKelevra je napisao/la:http://sportsport.ba/ino_fudbal/samo-de ... lle/193555
Yebo im Basel materAko ista mrzim u ovoj Uefi, to je ova nasilna transparentnost.
Daj nek svi probaju... Daj suce iz Finske bez obzira sto je liga qurac, daj nek Basel ima neko finale iako je kapacitet minmalan... Desetine stadiona koji mogu primiti po 25 000+ i jednih i drugih navijaca, plus desetine hiljada neutralnih, oni smjetili tako veliku tekmu na ovaj 'obicni' stadion
Amsterdam1312 je napisao/la:Jedan od najjačih i najboljih trenera današnjice, majstor, čista strast i ljubav prema fudbalu i igri, godinama čupa posrnule klubove iz očaja i pretvara ih u nešto izvanredno, čovjek koji je čista emocija i nešto što fali fudbalu danas. Veliki, uber alles Jurgen !jestamaji je napisao/la:ja se prije svega pitam zašto liverpool ne igra ovako u engleskoj ligi, kako igra u evropskoj ligi. izvrstan fudbal, milina za gledat, ne ko onaj odvratni dosadni tikitaka. posebno je tekma protiv borusije bila maestralna!
bez obzira na sve ja vidim sevilju kao favorita u bazelu!![]()
![]()
![]()
![]()
liverpool ne može nikada biti simpatičan ili nesimpatičan zbog jednog trenera. liverpool je liverpool, 120 i kusur godina legende, otiđi jednom na anfield, provedi par dana u liverpoolu i sve će ti se samo kazati.VGS je napisao/la:Bas su zbog tog svabe i simpaticni.
Kao prvo, 'luzerska liga'?jestamaji je napisao/la: naravno nisi u pravu![]()
obzirom da je standardno finale lige evrope sevilja-šakhtar ili tako nešto slično to je taman stadion za tu luzersku ligu.
ova godina je apsolutna iznimka zbog liverpoola naravno, jedan je liverpool, ali to je elem samo to: iznimka!
ne znam koliko si upućen u ticketing i situaciju sa ulaznicama za finale lige evrope, ako nisi evo ti par informacija. otkako je kup uefa postao liga evrope sve utakmice finala su ostale sa gomilom praznih stolica, ne jer iste nisu prodane nego jer se vlasnici karata nisu odlučili ići na "bezveznu" ili "neinteresantnu" utakmicu. redovna je pojava da su cijene ulaznica par dana prije finala padale na 10-30 eura a za finale u istanbulu su masovno poklanjane, samo da ne propadnu. takva nezainteresovanost publike dovodi uefu do jedine moguće opcije, dodjele finala gradovima sa manjim stadionima, reda 40-50 hiljada mjesta.
ove godine, tj sinoć se desilo suprotno te su cijene eksplodirale i kratkotrajno su jutros na crnom tržištu bile skuplje od finala u rimu, što je opet van zdrave pameti!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.