Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Sabinho
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Sabinho » 06 maj 2016, 13:03

Da razjasnimo konacno realno gledajuci situaciju, sankcije:
Celik - Zadnji mec bez publike, novcana kazna i suspenzija onog redara.
Zeljeznicar - Suspenzije Kjosevskom, Blagojevicu i Lendricu (ovom prvom desetak utakmica).
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 06 maj 2016, 13:06

sergejevic je napisao/la:Nisam ja nigdje napisao da su navijaci Celika to uradili. Zapravo ne znam sta se desilo tamo na mostu, nas su razdvojili u dvije grupe, ja sam ne drugoj strani bio i pisem ono sto sam dozivio. Na sred ulice nas zaustavila murija i grupisala nas na malom prostoru, dok se pola Zenice skupilo izmedju zgrada bacajuci kamenje na nas. Mnogo je razbijenih glava bilo i stvarno sam mislio da ce neko dobro najebati, onda smo culi da je poginuo navijac na drugoj strani. Nismo znali zbog cega, ali smo pretpostavili da je zbog iste stvari kao na ovoj strani, tj. od kamenja. Mislim da je to bilo mnogo prije bombe, ali to mi je inace bilo posljednje gostovanje s grupom tako da ne znam sta je poslije bilo. Da se razumijemo osudjujem bacanje bombe, srecom nije bilo kobno, i znamo svi ko je to uradio i da taj neko nikada nije niti ce biti ono sto su pravi Manijaci. Mnogo problema je bilo i medju nasom rajom zbog toga. Tako da se to ne treba povezivati s cijelom grupom, a posebno ne s ovim momcima koji su danas tu. Kazem opet dozivio sam svasta, ali onako nesto nisam, bukvalno su ljudi isli da nas ubiju. Ne kazem da jesu, ili kako se neka djeca pale ovdje da su Robijasi docekani cvijecem u Sarajevu, ali takav je naboj bio tada u Zenici i nazalost desilo se sto se desilo.
E pa drug isto tako što se vi ograđujete od svakog pojedinca koji napravi glupost tako je isto i sa druge strane, idem na utakmice Čelika od sedme godine (ne računajući bojkot), išao sam na Grbavicu tri puta i imam par gostovanja mada nikad nisam bio redovan ali nikad u životu mi nije naumpalo bacit kamen na nekog samo zato jer je Željovac. Djelovao bih isključivo u samoodbrani, isto što je pogrešno mislit da svi Manijaci bacaju bombe na dječja igrališta jednako je pogrešno mislit da vas svi Zeničani i Robijaši gađaju kamenicama, dižu 3 prsta i žele vam smrt.

A što se tiče zeničke policije pitaj bilo koga iz Ze kakva je naša policija, bukvalno tuku ko da je još 76 godina. I često ne gledaju koga...
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

samocelik
Kontakt:

Post Postao/la samocelik » 06 maj 2016, 13:07

6.8. 2007. na tek renovirano igralište i prvi nogometni teren sa umjetnom travom bačene su dvoje bombe. Sva "sreća" da je jedan geler pogodio čuvara na tom nogometnom terenu, a ne negoda od djece. Taj dan nešto slično au igrači Želje napravili kao i u Zenicu u srijedu.
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 06 maj 2016, 13:11

Oko kakve vi gluposti raspravljate to je nevjerovatno! Samo bi skandal bio da ne budu kaznjeni fudbaleri jer ondje nema ni I od igraca. Nema se on sta raspravljati, tuci ili bilo sta drugo sa navijacima, sluzbenim licima ili zastitarima! Sve dok se nasa liga vodi kao profi i igraci u njoj profesionalcima tako se i trebaju ponasati! Fudbaler i u nizim ligama npr za namjerno napucavanje lopte u publiku dobija minimum zuti karton! Apsurd je i raspravljati o nekaznjavanju svih koji su prekrsili pravila! Kad bi svi igraci vracali baklje i stolice na derbijima u publiku, na sta bi to licilo?
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

ultrasegamega
Kontakt:

Post Postao/la ultrasegamega » 06 maj 2016, 13:11

Memara je napisao/la:Heroj!
slika

Pazi naslov.
slika
Upalile se masine za pranje. Zeljeznicari imaju najjacu medijsku podrsku od svih klubova, ali ovo je prekucalo!

Cuj hoce li oni ispastati?! Jok, eto ja cu!

Dodje neko meni opali samar, a ja ga upucam. Hocu li ja sad ispastati zbog toga, pa on je meni opalio samar?!? :D

I da se zna, napad na Mulalica je posljedica desavanja na terenu nakon utakmice, a ne uzrok.

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 06 maj 2016, 13:13

sergejevic je napisao/la:Nisam ja nigdje napisao da su navijaci Celika to uradili. Zapravo ne znam sta se desilo tamo na mostu, nas su razdvojili u dvije grupe, ja sam ne drugoj strani bio i pisem ono sto sam dozivio. Na sred ulice nas zaustavila murija i grupisala nas na malom prostoru, dok se pola Zenice skupilo izmedju zgrada bacajuci kamenje na nas. Mnogo je razbijenih glava bilo i stvarno sam mislio da ce neko dobro najebati, onda smo culi da je poginuo navijac na drugoj strani. Nismo znali zbog cega, ali smo pretpostavili da je zbog iste stvari kao na ovoj strani, tj. od kamenja. Mislim da je to bilo mnogo prije bombe, ali to mi je inace bilo posljednje gostovanje s grupom tako da ne znam sta je poslije bilo. Da se razumijemo osudjujem bacanje bombe, srecom nije bilo kobno, i znamo svi ko je to uradio i da taj neko nikada nije niti ce biti ono sto su pravi Manijaci. Mnogo problema je bilo i medju nasom rajom zbog toga. Tako da se to ne treba povezivati s cijelom grupom, a posebno ne s ovim momcima koji su danas tu. Kazem opet dozivio sam svasta, ali onako nesto nisam, bukvalno su ljudi isli da nas ubiju. Ne kazem da jesu, ili kako se neka djeca pale ovdje da su Robijasi docekani cvijecem u Sarajevu, ali takav je naboj bio tada u Zenici i nazalost desilo se sto se desilo.
Momak je, rahmet mu dusi, dozivio srcani napad zbog udaraca i uzbudjenja nastalih od policijske represije. Konstantno se to pripisuje navijacima Celika i Zenicanima. Kazes skupila se citava Zenica i kamenuje ?? Ako si vec u to vrijeme isao na utakmice, de mi opisi jednu domacu utakmicu Zelje protiv Celika ? Sto neko gore napisa, ispada da vi nama iznesete kaHvu i rahat lokum prilikom doceka. Svaki put iz Sa u to vrijeme su se autobusi vracali bez ijednog bocnog stakla i ti mislis da tu niko ne bude povrijedjen. Bude itekako, samo mi nemamo neke medije koji ce objaviti "objektivan" tekst i napisati sta se stvarno desilo. Poslije svake utakmice u Zenici sa Zeljom (vecinom, a nekad i sa Sarajevom) u sarajevskim medijima imas clanke Zenicani psovali Anera, Markale, Srebrenicu, sad su ev poceli i sa spominjanjem imena Mirze, dizai tri prsta i slicne clanke, pa onda onaj jadni pokusaj da se iscenira, kad Robijasi pjevaju himnu, kako pjevaju Zenica je srce Srbije....itd, itd....Kome to treba ??? Treba malo spustiti loptu na zemlju, prvenstveno sarajevski mediji, a samim tim ce i navijaci vremenom spustiti tenzije, jer njih i potpiruju novinari. Jel treba zbog ovakvih i slicnih clanaka da se na nekoj od strana ponovi nesto slicno ?? Jel to vrijedno ??

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 06 maj 2016, 13:16

miky_hz je napisao/la:Ovi rade transfere ala Ibrakovic,daj svega jarane nek se vidi da se "ima". Rezultatski sada ništa nisu postigli sa ovim prepadanjima sada i silnim " velikim imenima" ala ex.reprezentativci.A razmišljalo se i o duploj u jednom trenutku kada ih je krenulo,sada ostaje priča dogodine ćemo biti prvi.

Evropska priča i halabuka je prošla ko i Covicevo članstvo za EU.

Kjosevski je najbolji golman lige,to Sablja.To je ta priča na koju se pale oni,samo supljirajte,pa gledajte
O cemu ti druze? Ova ekipa ima omjer 8-1-1 u ligi, i vrlo vjerovatno bi vec obezbjedila titulu da je sastavljena ljetos, umjesto u pauzi.

I ne znam cemu ova frka oko naseg poraza gore. Prvo, mi jos nismo izgubili sanse za Evropu (jesu minimalne, ali postoje), i drugo, nece se Zeljo ugasiti ako ne izadje u Evropu jedne godine. Plan postoji, plan se sprovodi bez obzira na to. Cak sad imamo i spanca u ekipi :opaopa: Es-pa-na! Es-pa-na! :tokralju:

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 maj 2016, 13:18

Generalno gdje god da gostiju Horde Zla i Manijaci budu problemi :crazy:

Kada vec ljudi u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i drugim gradovima ne mogu da se opamete i kada ih niti smrt nekog od navijaca nece opametiti onda treba zabraniti gostovanja sve dok se ne uvedu nadzorne kamere na svakom uglu stadiona.
Sutra kada neko nastrada i mediji su krivi jer huskaju i negiraju neke stvari koje se ne mogu nikako negirati ako imas zdrav razum.

U ovoj zadnjoj utakmici ne zna se ko je gori pubilka ili igraci. Navijaci Zelje sada misle da se mi radujemo tom nekom suspendovanju njihovih igraca pa ih brane. Ali realno kada se sagleda ako se preko ovoga bude prelazilo desiti ce se i teze scene.
Ja mislim da ce cak neko poginuti u buducnosti kada budu igrali Zeljo i Celik ;)
Pa onda kada se to desi neka glupani brane Lendrica, Beganovica i Kjosevskog koji daju navijacima takve primjere. Ili neka sa druge strane bude primjer djeci koja prate Celik to kako se napada gostujuci trener.

Lendric treba biti izbacen iz domaceg fudbala za sva vremena, mogao je napraviti invalidom nekog.

Meni je zao samo Rascica, Kasapovica, Puljica i takvih momaka cijim imenima manipulise ko kako hoce. Svako sada za probleme koje napravi stavlja u usta njihovo ime. Stvarno mi je zao familija tih momaka cije ime sada koriste na sve strane saka huligana i narkomana, a nisu ih niti poznavali vjerovatno.
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 06 maj 2016, 13:21, ukupno mijenjano 2 puta.

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 06 maj 2016, 13:19

ultrasegamega je napisao/la:
Memara je napisao/la:Heroj!
slika

Pazi naslov.
slika
Upalile se masine za pranje. Zeljeznicari imaju najjacu medijsku podrsku od svih klubova, ali ovo je prekucalo!

Cuj hoce li oni ispastati?! Jok, eto ja cu!

Dodje neko meni opali samar, a ja ga upucam. Hocu li ja sad ispastati zbog toga, pa on je meni opalio samar?!? :D

I da se zna, napad na Mulalica je posljedica desavanja na terenu nakon utakmice, a ne uzrok.
I kako nakon ove izjave Mulalic ocekuje da dodje sljedeci put i da bude docekan u Ze ?
NIgdje nije spomenuo da je 96 minuta sjdeio gledao utakmicu s mirom, na poluvremenu silazio na teren iako nije smio i tek nakon sto su njegovi igraci na onaj nacin podigli tenzije bio je napadnut.

A napad je bio dobro kordiniran, prethodno isplaniran i munjevit. Ne zovu ga dzaba Sablja, samo svojom britkom reakcijom je uspio spasiti zivu glavu i ja mu se divim.
Smece jedno od covjeka...takticar nula bodova, trener nula bodova...jedino sto zna je nalozit ove profesiJonalce da izginu i poginu na terenu...zbog njegove srcanosti igraci mu i izginuse !!!

Agamemnon
Kontakt:

Post Postao/la Agamemnon » 06 maj 2016, 13:21

Sve to sto se desava,maltretiranja policije u Zenici,Sarajevu,Tuzli,mediji koji unose razdor medju gradove (sve sa bosnjackom vecinom),velikim dijelom nemaju veze sa sportom i "narucena"su iz vana.
Dodjite pameti momci.
I kada su protesti bili gori Seher,Tuzla,Zenica,Bihac,dio Mostara a u dijelu BiH RS,nista....tamo sve bajno i sjajno jeli....
Dodji pameti bosnjo.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA

felix123
Kontakt:

Post Postao/la felix123 » 06 maj 2016, 13:23

HAHHAHAHAHA na press konferenciji Mulalić ne želi komentirati suce, kao neće ih ni prozivati neće ih ni pohvaliti(znamo šta to znači)
Hijenski se smiješi na pitanje da Mostarac sudi Drina-Široki.
Kaze u BH nogometu nije sve samo sport ima i drugih radnji.
'Alo budalo, jeste potpisali regularnost prvenstva ?? Jeste. Stoga tiho i bez naglih pokreta. Zdra'o.

PiromanBL
Kontakt:

Post Postao/la PiromanBL » 06 maj 2016, 13:25

club21 je napisao/la:
Prijedor je napisao/la:Radnik - Borac 1 14,00 :wtf: :puke:
Ovim se treba pozabaviti možda čak i više od kažnjavana igrača. Šta je sa kažnjavanjima klubova jbt.
Zasto? U zadnjih vise utakmica Celo cuva glavne igrace za kup, sto je sasvim u redu. Po pravilu, trener smije izvesti na utakmicu igrace koje zeli, kad zeli, samo da nisu suspendovani. Za razliku od onog sto su vasi igraci radili u Zenici, to vec ne odobrava ni jedno pravilo. To sto pokusavas da skrenes temu sa vas na “nepostenje Borca“ ti nije nimalo pohvalno :nene:
У ' $ " " " $!

?'87 - Ф'89 & $ ?!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 maj 2016, 13:25

tuzlak1987 je napisao/la:Generalno gdje god da gostiju Horde Zla i Manijaci budu problemi :crazy:

Kada vec ljudi u Sarajevu, Tuzli, Mostaru, Zenici i drugim gradovima ne mogu da se opamete i kada ih niti smrt nekog od navijaca nece opametiti onda treba zabraniti gostovanja sve dok se ne uvedu nadzorne kamere na svakom uglu stadiona.
Sutra kada neko nastrada i mediji su krivi jer huskaju i negiraju neke stvari koje se ne mogu nikako negirati ako imas zdrav razum.

U ovoj zadnjoj utakmici ne zna se ko je gori pubilka ili igraci. Navijaci Zelje sada misle da se mi radujemo tom nekom suspendovanju njihovih igraca pa ih brane. Ali realno kada se sagleda ako se preko ovoga bude prelazilo desiti ce se i teze scene.
Ja mislim da ce cak neko poginuti u buducnosti kada budu igrali Zeljo i Celik ;)
Pa onda kada se to desi neka glupani brane Lendrica, Beganovica i Kjosevskog koji daju navijacima takve primjere. Ili neka sa druge strane bude primjer djeci koja prate Celik to kako se napada gostujuci trener.

Lendric treba biti izbacen iz domaceg fudbala za sva vremena, mogao je napraviti invalidom nekog.

Meni je zao samo Rascica, Kasapovica, Puljica i takvih momaka cijim imenima manipulise ko kako hoce. Svako sada za probleme koje napravi stavlja u usta njihovo ime. Stvarno mi je zao familija tih momaka cije ime sada koriste na sve strane saka huligana i narkomana, a nisu ih niti poznavali vjerovatno.
Moralna vertikala !
slika
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Alipasino
Kontakt:

Post Postao/la Alipasino » 06 maj 2016, 13:31

Kad je bio belaj kad vi gostujete na Grbavici i Dalí ga je ikad bilo.Jednom ons sacekusa.Kolko je bilo belaja kad mi igramo u Zenici.Zavrseno nema vise diskusije.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 06 maj 2016, 13:33

@ pipi postavljaj to koliko hoces, ja ne bi nikom naudio kako god niti bi nekog udario radi ovih stvari pa misli sta hoces .

shalabajzer
Kontakt:

Post Postao/la shalabajzer » 06 maj 2016, 13:34

Alipasino je napisao/la:Kad je bio belaj kad vi gostujete na Grbavici i Dalí ga je ikad bilo.Jednom ons sacekusa.Kolko je bilo belaja kad mi igramo u Zenici.Zavrseno nema vise diskusije.
Znaci samo sto Sa mediji objave desilo se ??
I tu sacekusu ne bi objavili da Robija nakon sto se skupila nije polupala Ciglane. Tako da upravu si zavrsena prica. Nastavite s kahvom i rahat lokumima docekivati goste, tako ce i oni vas :)

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 06 maj 2016, 13:35

SlevinKelevra je napisao/la:
miky_hz je napisao/la:Ovi rade transfere ala Ibrakovic,daj svega jarane nek se vidi da se "ima". Rezultatski sada ništa nisu postigli sa ovim prepadanjima sada i silnim " velikim imenima" ala ex.reprezentativci.A razmišljalo se i o duploj u jednom trenutku kada ih je krenulo,sada ostaje priča dogodine ćemo biti prvi.

Evropska priča i halabuka je prošla ko i Covicevo članstvo za EU.

Kjosevski je najbolji golman lige,to Sablja.To je ta priča na koju se pale oni,samo supljirajte,pa gledajte
O cemu ti druze? Ova ekipa ima omjer 8-1-1 u ligi, i vrlo vjerovatno bi vec obezbjedila titulu da je sastavljena ljetos, umjesto u pauzi.

I ne znam cemu ova frka oko naseg poraza gore. Prvo, mi jos nismo izgubili sanse za Evropu (jesu minimalne, ali postoje), i drugo, nece se Zeljo ugasiti ako ne izadje u Evropu jedne godine. Plan postoji, plan se sprovodi bez obzira na to. Cak sad imamo i spanca u ekipi :opaopa: Es-pa-na! Es-pa-na! :tokralju:
Pa sta je to 8-1-1...imamo i mi 7-2-1 u toj istoj ligi sa nikad gorim uradjenim prelaznim rokom bez i jednog pravog pojacanja,nebi imali ni ovaj jedan poraz da nas ne zakla ono **** iz Bihaca.Jeste prvo mjesto bi obezbjedili ko i sad sto ste Evropu obezbjedili,dal kroz kup dal kroz ligu svejedno vam je bilo :crazy: .Naravno da se necete ugasiti ne gase se ni gori od vas.A plan super pa vam je plan,sa Spancem iz Australije vjerovatno ste ga detaljno proucili i skautirali ko i mi Kramara kojeg pokupismo zamisli iz iste te lige u kojoj kenguri lopte dohvacaju.Neznam na cemu stvarno temeljis optimizam.Ustvari znam vjerujete,ovakvim ko Sablja koji izjavi da je mali najbolji golman lige,tu sva realnost i sva prica ide u drugi plan.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 06 maj 2016, 13:39

Ma svi su moralne vertikale kad treba o drugim klubovima diskutovati, pitari se snažno zalažu za ogromne suspenzije Željinim igračima dok paralelno sa tim ne vidi problem u Bekićevom udaranju Kosorića tj. to su im nekako dijametralno suprotne situacije?!?

Zeničani naravno nisu ništa uradili da bi došlo do sukoba, gledali u nevjerici i zgrožavali se igračima Želje. Sudijin zapisnik ne vrijedi, riječ Kjosevskog ne vrijedi, Sablja isto laže, svi su protiv njih... :crazy:

I to sve govore ljudi koji javno priznaju da mrze Sarajevo kao grad i Želju i Sarajevo kao klubove, koji se nenormalno nalože kad im gostuju ta dva kluba i obavezno svaki put u Zenici bude neki belaj. Jer se ljudi jednostavno ne znaju ponašati (nevezano za ovo prekjučer) ili kamenuju što je postala redovna praksa zadnjih godina ili glume idiote po tribinama tipa "Javi se" itd.

Što se tiče Tuzlaka, naravno i oni su tu većinski moralisti a eto naumpade mi nešto niko ne osudi Azmira kad napravi onu scenu sa Selimovićem pred kamerama na onakav način al' eto hajde kao što rekoh lako je biti moralna veličina kad o drugom govoriš.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 06 maj 2016, 13:42

miky_hz je napisao/la: Pa sta je to 8-1-1...imamo i mi 7-2-1 u toj istoj ligi sa nikad gorim uradjenim prelaznim rokom bez i jednog pravog pojacanja,nebi imali ni ovaj jedan poraz da nas ne zakla ono **** iz Bihaca.Jeste prvo mjesto bi obezbjedili ko i sad sto ste Evropu obezbjedili,dal kroz kup dal kroz ligu svejedno vam je bilo :crazy: .Naravno da se necete ugasiti ne gase se ni gori od vas.A plan super pa vam je plan,sa Spancem iz Australije vjerovatno ste ga detaljno proucili i skautirali ko i mi Kramara kojeg pokupismo zamisli iz iste te lige u kojoj kenguri lopte dohvacaju.Neznam na cemu stvarno temeljis optimizam.Ustvari znam vjerujete,ovakvim ko Sablja koji izjavi da je mali najbolji golman lige,tu sva realnost i sva prica ide u drugi plan.
Ne beri brige, pa niste ga vi doveli, doveli smo ga mi. Nama će igrati, valjda ti je u interesu da bude što gori, nemaš se potrebe zamarati takvim stvarima. Niti znam da li će biti pojačanje, niti da li neće, kao i sa ostalima koji dolaze. Ja sam najviše skeptičan bio po pitanju Miroslava, a momak nam je u ovom trenutku mozda i najvazniji igrač.
Kjosevski i jeste jedan od najboljih golmana lige.

Pretrazi moje postove, slobodno. Ja sam odustao od lige već davno, potajno sam se nadao da mozemo nešto uraditi kroz kup, iako sam znao i konstantno govorio da to i Radnički moze osvojiti. Tu ne postoji favorit..
Eto, uspjeli smo preko lige doći do situacije kada sami o sebi ovisimo i uprskali sve urađeno, šta da se radi.. Spremaj ekipu za ligu 12, ne smijemo više zasrati kako smo zasrali u prvoj polusezoni. Znači, ne smijemo !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 06 maj 2016, 13:43

Uspjeli su da skrenu temu na nerede sa igre , Celik je izdominirao Zeljeznicar u najvaznijoj njihovoj utakmici u svim segmentima igre , Kosoric ce imati duge traume od Karica ..Savez ima svoj statut pravilnike i prema njima ce da radi , za Kjosevskog kazna je minimalna 3 mjeseca po propisima saveza a on je zasluzio mnogo vecu ..Vidjecemo sta ce biti.. zato pisite malo o igri svog tima , Izgubili ste evopu izgubili ste najbitniji utakmicu totalno ste nadigrani i pisete o stolicama umjesto da trazite razloge zbog cega ste ove sezone prosli isto kao i Celik koji nema ni upravu ni navijace niti artmosfere niti novca , jedino sto imamo su kvalitetniji prvih 11 i Evropski stadion sto je bilo dovoljno u srijedu .
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gosta.