FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
[youtube][/youtube]
Ponavljanje je majka znanja !
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Trebaju raja češće sada na Istok zalaziti svako malo neko dres hajruje.
Prvo Bekić pa sad Okić.
Valjda što im daju aplauz nakon tekme odnosno aplauz samo u slučaju pobjede
SRETAN BROJ - 1725
U doba ove Portugalske ublehe i ja bih dao gol SlobodiBesic je napisao/la:[youtube][/youtube]
SRETAN BROJ - 1725
pa koliko nas je ostalo na sjeveru, da igraci imaju dusu mogli bi nam poslije utakmice svima po jedan dres datipitic je napisao/la:Trebaju raja češće sada na Istok zalaziti svako malo neko dres hajruje.![]()
Prvo Bekić pa sad Okić.
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Nemaju vremena nakon što sudija odsvira kraj utakmice dok se igrači pozdrave sa suparničkim igračima Sjever je već prazan. Krenu igrači prema Sjeveru raja sa Sjevera već kod parkinga pa se onda igrači zarotiraju samo prema Istoku. Tako je trenutno izuzev derby-aRinuka je napisao/la:pa koliko nas je ostalo na sjeveru, da igraci imaju dusu mogli bi nam poslije utakmice svima po jedan dres datipitic je napisao/la:Trebaju raja češće sada na Istok zalaziti svako malo neko dres hajruje.![]()
Prvo Bekić pa sad Okić.
Hebi ga očito moraju zaslužiti da bi ih Sjever sačekao i dao im veliki aplauz.
SRETAN BROJ - 1725
Nemamo kvalitet ko prosle godine, ali imamo zalaganje na terenu. Jos ove dvije tekme podrzati i Okica ako treba, pa onda kad se plasiramo u evropu cemo tjerati i praviti planove za dalje. Imamo opet neki solidan kostur ekipe i mlade igrace, probati zadrzati Benkaru i dovesti ciljana pojacanja ako bude sredstava. Ovo ce biti jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnje vrijeme, kako za nas tako i za ostale timove. I ni slucjano ne raditi ovo sto rade kone, samo gomilati igrace, Ibrak style kao sto smo znali prije.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
joj pobjeda , pobjeda bi gotov izbrisala gorak okus kraja sezone i zavementirala Hurtica , al bojim se da ce to tesko bit. Koga smo mi dobili ove sezone od ovih gore , sirokog i to je to
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
Ma,a prvvo treba jedan Cimirot radilica plus zna odigrat, to je ogromna razlika bila i nac a mislim da mozemo nac boljeg od stojceva igraca al ovdje okolo . Pogledati ima li od starih provjerenih da bi se neko vratio . Ne znam kako god pogledas imali smo tim koji je trebalo mozda nadogradit sa par igraca sad moramo rekostruinsat tim , i uprava je kriva ko giviktjoker90 je napisao/la:Nemamo kvalitet ko prosle godine, ali imamo zalaganje na terenu. Jos ove dvije tekme podrzati i Okica ako treba, pa onda kad se plasiramo u evropu cemo tjerati i praviti planove za dalje. Imamo opet neki solidan kostur ekipe i mlade igrace, probati zadrzati Benkaru i dovesti ciljana pojacanja ako bude sredstava. Ovo ce biti jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnje vrijeme, kako za nas tako i za ostale timove. I ni slucjano ne raditi ovo sto rade kone, samo gomilati igrace, Ibrak style kao sto smo znali prije.
ma imamo mi sasvim dobar budzet za nase uslove, najveci problem je sto ga ovi ne znaju iskoristiti na pravi nacin, tako da je prvo pitanje sa kakvom upravom cemo uci u narednu sezonu, pa tek sve ostalo ide poslije toga, za prvo pretkolo ne treba ni zuriti jer bi trebalo da se moze proci i sa ovim timom, no vec za drugo morat cemo imati dosta jaci tim, a naravno o PL i da ne pricam, ako se misli a vjerujem da se misli ici na trofej morat ce mnogo bolje nego ove sezone na svim poljima
edit: ako ipak ne daj Boze ne odemo u evropu onda ne moramo zuriti, polahko natenane sto bi rekli
edit: ako ipak ne daj Boze ne odemo u evropu onda ne moramo zuriti, polahko natenane sto bi rekli
Zadnja izmjena: THEC, dana/u 06 maj 2016, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Pyro is not a crime !
Sredstava više nema kao prije to je već očito. Hebo titulu ako nama treba skoro blizu 6,6 miliona km da bi je osvojili. A, i kada smo zadnji put nekoga doveli za parejoker90 je napisao/la:Nemamo kvalitet ko prosle godine, ali imamo zalaganje na terenu. Jos ove dvije tekme podrzati i Okica ako treba, pa onda kad se plasiramo u evropu cemo tjerati i praviti planove za dalje. Imamo opet neki solidan kostur ekipe i mlade igrace, probati zadrzati Benkaru i dovesti ciljana pojacanja ako bude sredstava. Ovo ce biti jedan od najvaznijih prelaznih rokova u zadnje vrijeme, kako za nas tako i za ostale timove. I ni slucjano ne raditi ovo sto rade kone, samo gomilati igrace, Ibrak style kao sto smo znali prije.
SRETAN BROJ - 1725
svi u slobodu!!!
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Mi smo po sredstvima spiskanim ( na dovodjenje nakih divljih igraca trenera ) Mogli kupit sve najbolje u nasoj ligi , i provjerena imena ko Benko iz okolnih liga , ja sam to ocekivao i ocekivao sam da dominiramo ove sezone ono 10 poena ispred svih . Kolicinu para igrace koje smo imali to uopste meni nije nezamislivo bilo . Al omda si nasi posli igrat FM 2015
Najtužnije u tom svemu je priča ako osvojimo titulu sljedeće sezone smo nezaustavljivi i šta bipaulus je napisao/la:Mi smo po sredstvima spiskanim ( na dovodjenje nakih divljih igraca trenera ) Mogli kupit sve najbolje u nasoj ligi , i provjerena imena ko Benko iz okolnih liga , ja sam to ocekivao i ocekivao sam da dominiramo ove sezone ono 10 poena ispred svih . Kolicinu para igrace koje smo imali to uopste meni nije nezamislivo bilo . Al omda si nasi posli igrat FM 2015
SRETAN BROJ - 1725
Nije on poklonio @Besicu dres, nego ga je ovaj natjer'o da skine isti, preda njemu. A sad, šta je @Besic uradio s tim dresom, pitanje je...
Priča se da njime pokriva dijete, jer kaže neće nikakvi virusi ni bakterije na malog kad vide Ševkin dres. 
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Iz daljine sam gledao, znači lik ga prisilio da skine dresuNbx je napisao/la:Nije on poklonio @Besicu dres, nego ga je ovaj natjer'o da skine isti, preda njemu. A sad, šta je @Besic uradio s tim dresom, pitanje je...Priča se da njime pokriva dijete, jer kaže neće nikakvi virusi ni bakterije na malog kad vide Ševkin dres.
SRETAN BROJ - 1725
- PitarBordo
- Kontakt:
Ja se potajno nadam nekom iznenađenju, ali sam spreman i na poraz, yebat ga.PitarBordo je napisao/la:Samo da sutra nakon tekme ne bude tragedija.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- PitarBordo
- Kontakt:
Otprilike tako...joker90 je napisao/la:Ja se potajno nadam nekom iznenađenju, ali sam spreman i na poraz, yebat ga.PitarBordo je napisao/la:Samo da sutra nakon tekme ne bude tragedija.
Samo Saraj'vo.
Šalu na stranu, natjer'o ga je da skine dres. Koliko sam čuo, Okić nije htio jer kaže nema drugog bordo dresa (haadpitic je napisao/la:Iz daljine sam gledao, znači lik ga prisilio da skine dresuNbx je napisao/la:Nije on poklonio @Besicu dres, nego ga je ovaj natjer'o da skine isti, preda njemu. A sad, šta je @Besic uradio s tim dresom, pitanje je...Priča se da njime pokriva dijete, jer kaže neće nikakvi virusi ni bakterije na malog kad vide Ševkin dres.
I pri tome ga uzeo
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Dijelimo isto misljenje..PitarBordo je napisao/la:Otprilike tako...joker90 je napisao/la:Ja se potajno nadam nekom iznenađenju, ali sam spreman i na poraz, yebat ga.PitarBordo je napisao/la:Samo da sutra nakon tekme ne bude tragedija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️