lazesssjoker90 je napisao/la:Pozdravlja vas brat @mcmxlvi![]()
Pored Kroševskog i Blagoje ne moze ni muha proci!
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
joker90 je napisao/la:Pozdravlja vas brat @mcmxlvi![]()
Pored Kroševskog i Blagoje ne moze ni muha proci!
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Neka se napokon vidi kakvi su navijaci Zelje. Krdo balija koje je sljeglo u grad ali ne mogu da nauce civilizacijske norme.newborn je napisao/la:je.bem li vam mrtvog ćevabdžiju za ovaj zadnji članak. futavci obični
Umjesto lijepih stvari kao sto je rodjendan velikoj legendi Svabi, ovdje se gadosti pisu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
Kakva tema
Ne mogu vjerovat da je ranije nisam pratio iako redovno pratim PLBiH. Mogu mislit samo kakve sve antologijske postove sam propustio.
Ne mogu vjerovat da je ranije nisam pratio iako redovno pratim PLBiH. Mogu mislit samo kakve sve antologijske postove sam propustio.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Dovoljno ti je da pročitaš zadnjih 10-20 stranica, kakvih gluposti je bilo to ni u pričama nema 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Brate, nek ti ne bude žao izdvojit koliko god vremena ti bude potrebno da je prelistaš od prve stranice. Moraćeš na transplataciju čitave utrobe od smijeha.Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5220Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Tako je pinceta prvi put uletio, napisao par postova i trajni popusio kad se sva bagra sjatila na njega
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 06 maj 2016, 16:49, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mnogo si propustio, vjeruj.Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Liga Jugoslavije - ★
polufinale 1984/1985.
Smiri se bagrcavi, nema potrebe da tako planeš zbog par kompleksaša koji više mrze Želju nego što vole Sarajevo (valjda), što je očit dokaz vođenja ove stranicenewborn je napisao/la:pisoar mu treba na mezaru napravit futavci obični
Meni brate nehumano imponuje kad vidim da ovako neko pokušava da ismije Želju pogotovo na način da napravi stranicu i na njoj kao provaljuje, to je dokaz da smo najveći
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Nema teme na forumu koja moze ponuditi smijeh do suza kao ova, kakvih slika, gifova, psovki je bilo, to nema ni u pricama..Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
-
LockScroll
- Kontakt:
Cirkus odatle, pa do 265. str. Vazda oplačem.pinoglavi je napisao/la:http://forum.sportsport.ba/viewtopic.ph ... start=5220Marsal je napisao/la:Kakva tema![]()
![]()
Tako je pinceta prvi put uletio, napisao par postova i trajni popusio kad se sva bagra sjatila na njega
Zadnja izmjena: uNbx, dana/u 06 maj 2016, 16:54, ukupno mijenjano 1 put.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- Marsal
- Kontakt:
Svegami umjesto dobre knjige počet ću ovo čitat od prve stranice. 
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Al niko ga nije na ovoj temi popusio ko Pinceta, navikao frajer pisati sa normalnim forumasima i na normalnim temama o stranom fudbalu, uleti frajer ovdje, za 15 minuta ga ispreskakala stoka i jos on dobi trajni ban! 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
al smo se mi tad znali raspravljati s mostarcima, šteta što odoše. Ove rasprave Sarajevo-Zenica od prije par dana su nulauNbx je napisao/la: Cirkus odatle, pa do 265. str. Vazda oplačem.
@joker najjače je što smo ga svi zajedno otjerali
Nad tobom sunce najljepše sja
To je ono sto je admin rekao kad je usao onda ovamo, kaze ako nisi đubre sami te forumasi otjeraju sa ove teme!pinoglavi je napisao/la:al smo se mi tad znali raspravljati s mostarcima, šteta što odoše. Ove rasprave Sarajevo-Zenica od prije par dana su nulauNbx je napisao/la: Cirkus odatle, pa do 265. str. Vazda oplačem.
@joker najjače je što smo ga svi zajedno otjerali
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
A ja ,sad je to peace..jeleLockScroll je napisao/la:
Na nasim prostorim tri prsta zna se sta predstavljaju, medjutim u svijetu je to pozdrav kao i "peace", i ta prica sa ovim slikama je smijesna, pokusavas biti smiijesan ali ti ne uspijeva, pokusaj s necim drugim
!
Kakav peace odma kidati sva tri prsta. Tiago nije znao ako na to mislis.bambus je napisao/la:A ja ,sad je to peace..jeleLockScroll je napisao/la:
Na nasim prostorim tri prsta zna se sta predstavljaju, medjutim u svijetu je to pozdrav kao i "peace", i ta prica sa ovim slikama je smijesna, pokusavas biti smiijesan ali ti ne uspijeva, pokusaj s necim drugim![]()
Sto vi 99% pokazte 3 prsta kuci I 90% na strani. Znaci da ste negdje oko 1% normalni.
Priznaj raji koliko si puta podigao 3 prsta?
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.