PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Hajmo horde ubijate se između sebe žutari jedni. Sutra stte **** kao i uvijek kad ste došli u grad soli. Hajmo šošoniiiiii!!!!
Slobodo ti si moja ljubav, moja radost, sreća, moja bol...
Okicu, salji profil. Tvoja je Sejla Vrabac garantujem.Besic je napisao/la:Hoćel ko profil od male ?
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
SK mislim da si ovo tražioMemara je napisao/la:Hahahahahahahah Hahahahaha e svasta!!rigotina je napisao/la:![]()
![]()
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
samirr je napisao/la:Okicu, salji profil. Tvoja je Sejla Vrabac garantujem.Besic je napisao/la:Hoćel ko profil od male ?

To je tetka @joker90.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Zapravo malo vas zna ali Macin uzor od malih nogu je Azemir, što je jedan od glavnih razloga zašto dotična umjetnica ugradila silikone.
Ikona!
Ikona!
- tuzlak1987
- Kontakt:
Eto neka vam Muhamed daje profil od ovih iz TZ. On uvijek kad Zeljo izgubi govori da se Tuzlanke najvise ebu 

- SlevinKelevra
- Kontakt:
Besic je napisao/la: SK mislim da si ovo tražio

To je to. Navacer lezim, listam temu na mobu, kad sam vidio post zaletilo mi se, jedva do daha dosao...

Trunko je napisao/la:Zapravo malo vas zna ali Macin uzor od malih nogu je Azemir, što je jedan od glavnih razloga zašto dotična umjetnica ugradila silikone.
Ikona!

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Samo Azmir, zvani Gospođa Tits, ima veće dojčine od Šejle Vrabac.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- Marsal
- Kontakt:
Ne znam za tuzlanke ali kad kažu za zeničanke ne lažu, mayku im yebem kurvanjsku.tuzlak1987 je napisao/la:Eto neka vam Muhamed daje profil od ovih iz TZ. On uvijek kad Zeljo izgubi govori da se Tuzlanke najvise ebu
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Joker izvini ako ti je tetka, moram ti reci da ti nije losa teta.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Znaci nije vise Radovan vas pobiotuzlak1987 je napisao/la:Eto neka vam Muhamed daje profil od ovih iz TZ. On uvijek kad Zeljo izgubi govori da se Tuzlanke najvise ebu

Pozdrav za Alma b iz Tuzle I Aidu g iz Zenice. Cemu frka? Tucaju se sve zato ih je Bog dao.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
A dobra je i ova Azra što joj sliku postaviše, ima potencijala...MuhamedTM je napisao/la:Znaci nije vise Radovan vas pobiotuzlak1987 je napisao/la:Eto neka vam Muhamed daje profil od ovih iz TZ. On uvijek kad Zeljo izgubi govori da se Tuzlanke najvise ebu![]()
Pozdrav za Alma b iz Tuzle I Aidu g iz Zenice. Cemu frka? Tucaju se sve zato ih je Bog dao.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
AL zeniČke su prve na svim listama 

NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- Marsal
- Kontakt:
Nju ni u Zenici ne diraju užarenom elektrodom.MuhamedTM je napisao/la:Aidu g iz Zenice.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
- FrancescoTotti
- Kontakt:
tuzlanski plagijatori kradu pjesme pa sad poceli i sa slikama... priznajte da imate fetis na DIVA 

Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Ne znam taj picic ali ove dvije pice prave. Zenicanka se voli tucat u zadnjicu da ih vara da je nevina. Tuzlanke priznaju odma haj sta fali, samo tepaj. Nego nisu ni nase alapace nista bolje. Samo malo moras vise paznje, peglanja i igre. Ove padaju ko s kruske ganola.newborn je napisao/la:A dobra je i ova Azra što joj sliku postaviše, ima potencijala...MuhamedTM je napisao/la:Znaci nije vise Radovan vas pobiotuzlak1987 je napisao/la:Eto neka vam Muhamed daje profil od ovih iz TZ. On uvijek kad Zeljo izgubi govori da se Tuzlanke najvise ebu![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pa ja, a u Tz saljete ove iz Tesnja mualime 

@Marsal ovom prilikom te pozivam da dodjes na proslavu titule ukoliko Sloboda osvoji jedan od trofeja, @totti je rekao doci i naguziti se da ga cijela Tuzla trpa ako Sloboda osvoji 1 trofej. I pastrmka dolazi, skontaj se s njim za prevoz.
Nad tobom sunce najljepše sja
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, Venom i 32 gosta.