Narkoman nisam se tebi obracao, tvoj problem ako si se pronasaoMuhamedTM je napisao/la:Sad tek kontam rigotinu I pastrmku sto vas guze redovno ali hajde.pinoglavi je napisao/la:Pridruzuje nam se i forumas kojem je svaka druga o Islamu, ali kad ga prenese psuje sta god stigne. Koliko je postova o vjeri napisao ja sam mislio da je imam u najmanju ruku.
Meni moji grijesi, nego nije hin I Imam velikim pocetnim slovom.
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Nad tobom sunce najljepše sja
E moj tupko da znaš koliko ne znaš.pinoglavi je napisao/la:Pridruzuje nam se i forumas kojem je svaka druga o Islamu, ali kad ga prenese psuje sta god stigne. Koliko je postova o vjeri napisao ja sam mislio da je imam u najmanju ruku.
A imaćeš ga u ruci kad ga već toliko želiš, nije frka minđoglavi.
nema frante sunce ti ljubim on nas ozbiljno shvatio da ćemo ga zaposlit ko čuvara na jezeru

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa nismo dengesiz salak iz Tuzle poput tebe da vjerujemo u to valjda?!NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Ma libo mene kako se kaze. A to Sarajevo za sebe ostavi. Maksuz sam preko Livna isao do Cavtata, samo da bi " Tursku " zaobisao.High je napisao/la:1. Kaže se voljela, a ne volila;NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Alija - Osoba koja je vise volila Tursku nego BiH.
Da prevedem. Sarajevo je vise Tursko nego Bosansko.
2. Sarajevo je otvoreno za sve, pogotovo za vas iz Tuzle i Zenice koji ga blatite, a jedva čekate doći ovdje, makar živjeli i ispod sećije.
Za Sarajlije ( citaj SDA ) koje vjeruju da Bosna postoji od vremena okupatora, tj. Osmanskog carstva.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Glup si vime jedno, smrdis na stalu brate ali hajde ja sam jedini psovao.pinoglavi je napisao/la:Narkoman nisam se tebi obracao, tvoj problem ako si se pronasaoMuhamedTM je napisao/la:Sad tek kontam rigotinu I pastrmku sto vas guze redovno ali hajde.pinoglavi je napisao/la:Pridruzuje nam se i forumas kojem je svaka druga o Islamu, ali kad ga prenese psuje sta god stigne. Koliko je postova o vjeri napisao ja sam mislio da je imam u najmanju ruku.
Meni moji grijesi, nego nije hin I Imam velikim pocetnim slovom.
Memara sta sam provaljen da odem nekad negdje I vidim dunjaluk

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
@newborn Napisao sam "je imam" dakle jedino ako imas zenski spolni organ, ili nudis nekoga od bliznjih. I da nudis ne bi ih stapom dirao, hvala. Sada nastavi pricati o vjeri dok ne krenes psovati sta god stignes pa tako u krug.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 maj 2016, 01:43, ukupno mijenjano 1 put.
- tuzlak1987
- Kontakt:
ebel se sta druze?MuhamedTM je napisao/la:
Glup si vime jedno, smrdis na stalu brate ali hajde ja sam jedini psovao.

-
- Kontakt:
Makar necemo ciganciti po Europi za par stolicaPipiDugaCarapa je napisao/la:Nazalost, BH fudbal nismo uspjeli spasiti. Sloboda ce ocigledno nastupiti u evropskim takmicenjima, bombardovat ce nas kada vide ko ovdje zivi.
[youtube][/youtube]

A o sponzoru da ne pricam ...
U zadnje vrijeme desanka sakic.tuzlak1987 je napisao/la:ebel se sta druze?MuhamedTM je napisao/la:
Glup si vime jedno, smrdis na stalu brate ali hajde ja sam jedini psovao.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
A imaš je? Halali do mene je. Nisam znao da si čkapi, mislim vidi ti se na čehri da si ti ****, ali drago mi je što si prizno. Eto ljudi s kim se vi raspravljate, dečko ili curica nisam sad više siguran otvoreno prizna da između nogu ima pussy. Nisam te ja džabe nazvo minđoglavi, znači ne liči samo glava na minđu, neg' si cijeli takavpinoglavi je napisao/la:@newborn Napisao sam "je imam"

E, čuj minđoglavi. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Stop vagini na tribini !
Zbog ove parole, savez mora poduzeti sve, pa cak i one najostrije mjere da se navijacima Slobode onemoguci ulazak na stadion. Takodjer, nadam se da ce im biti oduzeta licenca, za dobrobit nase drzave. U vrazju mater ce nas otjerati hemijskim otrovima ako nas ovi budu predstavljali u Europi.
Cuj mindjoglavi.
Zbog ove parole, savez mora poduzeti sve, pa cak i one najostrije mjere da se navijacima Slobode onemoguci ulazak na stadion. Takodjer, nadam se da ce im biti oduzeta licenca, za dobrobit nase drzave. U vrazju mater ce nas otjerati hemijskim otrovima ako nas ovi budu predstavljali u Europi.
Cuj mindjoglavi.

Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 07 maj 2016, 01:49, ukupno mijenjano 1 put.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Nije majka klela Koldzu sto ne dozvoljava prosirenje Grbavice nego sto ne radi nista da srusi i vec postojece
Ma još jedno klepetalo u nizu iz redova eunuha, zamjenska roba na temi.Raonffa je napisao/la:Ko je Franto?Trunko je napisao/la:Kako udruzenje Majevickih ovcara javlja, Franto je treća večeras.Druzba je druzba, sluzba je sluzba yebiga.

Sve si mi rekaoTrunko je napisao/la:Ma još jedno klepetalo u nizu iz redova eunuha, zamjenska roba na temi.Raonffa je napisao/la:Ko je Franto?Trunko je napisao/la:Kako udruzenje Majevickih ovcara javlja, Franto je treća večeras.Druzba je druzba, sluzba je sluzba yebiga.

@pinoglavi
Tribina je za navijače a ne za qurve koje traže yebače

"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Sigurno mu Alma rodica ili treba pa se ovako zanio. Nista strano otici negdje 6 mjeseci. 5 I 20 dAna pa se vratit. I tako opet kad se skupi sta.
Isto tako trebo si naci kad sam bio u Minhen kad sam se izgubio.
Mozda I onda kad sam iso u Italiju da gledam Milano, ne smije se ici nigdje ha pino. Samo 5 kilometara od kuce.
Isto tako trebo si naci kad sam bio u Minhen kad sam se izgubio.
Mozda I onda kad sam iso u Italiju da gledam Milano, ne smije se ici nigdje ha pino. Samo 5 kilometara od kuce.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Raonffa je napisao/la:
@pinoglavi
Tribina je za navijače a ne za qurve koje traže yebače

Cobani vidite da moze i bez psovanja.
-
- Kontakt:
Za danas poruka Sarajevu : " No pasaran "
Da bi me lakse razumjeli : " لن يمر "
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 07 maj 2016, 01:57, ukupno mijenjano 1 put.
Ispovjest minđoglavog samo za TV1, doduše nije htio/htjela pred kameru
i drugi dio, pred kamerama ipak
i drugi dio, pred kamerama ipak
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Evo je za tebe jedna: למצוץ את הזין שליNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Za danas poruka Sarajevu : " No pasaran "
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Ispucao si kvotu postova a da ne spomenes Islam ili da ne opsujes kao zadnja seljacina. Nastavi krug, nije red prekidati.
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, invincible1921, jurisicduska, ventilateur i 32 gosta.