PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
PRODAJEM PATIKE
Ako neko slucajno hitno trazi patike, ili ako su nekom levatu u zadnjih par dana uspjeli ukrasti patike neka mi se javi u pp za ostale informacije.
Ako neko slucajno hitno trazi patike, ili ako su nekom levatu u zadnjih par dana uspjeli ukrasti patike neka mi se javi u pp za ostale informacije.
Nad tobom sunce najljepše sja
kome AlijiPipiDugaCarapa je napisao/la:Zapela ti je dlaka za zub, fakat se moram obrijati.fukaratz je napisao/la:au jeste nas uvrijedili qurave o prostituciji a svi znamo da je Sarajevo centar qurvanluka u ovoj napacenoj drzaviAlija je prodavao c.mar za sitnis, sin njegov Bakir kopilas sisa cune Arapima svake srijede navecer, dok ih Konakovic gladi po jajima
tolko su Arapskih i Turskih qita polizali da im qurac na zubima pise
@Rinuka

Sloboda Tuzla
Je li to antifašizam ili rigidni šovinizam, fašizam, javašluk, šićardžijstvo i pišanje sebi u usta? Vama niko ne treba odgovarati jer sami sebe pokopate.fukaratz je napisao/la:nema potrebe mi smo Bakiru slaninu u sendvic uvalili zadnji put kad je bio kod nasHigh je napisao/la:I onda dođu Tuzlaci i popuše ga i Dini i Bakiru i Turcima i Arapima, a sjete se i Kuvajćana.fukaratz je napisao/la:au jeste nas uvrijedili qurave o prostituciji a svi znamo da je Sarajevo centar qurvanluka u ovoj napacenoj drzaviAlija je prodavao c.mar za sitnis, sin njegov Bakir kopilas sisa cune Arapima svake srijede navecer, dok ih Konakovic gladi po jajima
tolko su Arapskih i Turskih qita polizali da im qurac na zubima pise
a jedan mu je gospodin i qurcinu medju brcine stavio
i arapi ce dobiti qaranje u stau cim udju u grad
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 02:22, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Rinuka je napisao/la:azmirovi i frantini potomci

nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Prodajes li i jakne ili ih ostavljas kao velike trofejepinoglavi je napisao/la:PRODAJEM PATIKE

Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !
Rinuka, od milja taki, ne ordiniras vcrs po Ilidzi? Cokoladna arapska spolovila cekaju tvoju gubicu 

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
E jest napredovala u karijeri. Ostvarila transfer iz Sarajeva, gdje ju je karala najviša klasa, u Tuzlu da je karaju jarčevi. Alal joj ku.rac.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Trenutno samo patike, javim ako bude jakni. Izvinite na offu.rodrigo87 je napisao/la:Prodajes li i jakne ili ih ostavljas kao velike trofejepinoglavi je napisao/la:PRODAJEM PATIKE
Nad tobom sunce najljepše sja
potonula ko tuzlaPipiDugaCarapa je napisao/la:E jest napredovala u karijeri. Ostvarila transfer iz Sarajeva, gdje ju je karala najviša klasa, u Tuzlu da je karaju jarčevi. Alal joj ku.rac.

SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Vi il ste mladji od 16 godina pa vam smijesno sve sto neko napise kontra tuzlaka, nemate smisla za humor ili jednostavno na silu se kao smijete u svakom slucaju nije dobro .. evo ovako izgledateMortemHz je napisao/la:Da li si normalanRinuka je napisao/la:tuzlaci, ucinite i vi nesto za nasu domovinu![]()
![]()

U ovom slucaju rinuka je krava
This time next year we'll be millionaires.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ne razumijem teMomciluk je napisao/la:Vi il ste mladji od 16 godina pa vam smijesno sve sto neko napise kontra tuzlaka, nemate smisla za humor ili jednostavno na silu se kao smijete u svakom slucaju nije dobro .. evo ovako izgledateMortemHz je napisao/la:Da li si normalanRinuka je napisao/la:tuzlaci, ucinite i vi nesto za nasu domovinu![]()
![]()
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Opet pisu na okupatorskom jeziku
Ceka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Zapamti: Arapski nije tvoj jezik. Ovo je jezik tvojih roditelja.

Higs nemoj tako "brato" a sto se Baketu svidio sendvic
sta cemo s tim
mi smo ga zgotivili maksimalno, vjeruj mi
i qurcina mu se takodjer svidjela 

Sloboda Tuzla
Ako ćemo tako, onda ni ovaj jezik kojim ti pišeš je okupatorski.Sloki je napisao/la:Opet pisu na okupatorskom jezikuCeka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Daj nek neko pošalje na spavanje ovog fukaratz kur.čina mu iz usta ne izlazi. Konta da je interesantan

Zadnja izmjena: newborn, dana/u 07 maj 2016, 02:28, ukupno mijenjano 1 put.
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Pinoglavi lize Rinuki čmar?Momciluk je napisao/la:Vi il ste mladji od 16 godina pa vam smijesno sve sto neko napise kontra tuzlaka, nemate smisla za humor ili jednostavno na silu se kao smijete u svakom slucaju nije dobro .. evo ovako izgledateMortemHz je napisao/la:Da li si normalanRinuka je napisao/la:tuzlaci, ucinite i vi nesto za nasu domovinu![]()
![]()
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Pojasninewborn je napisao/la:Ako ćemo tako, onda ni ovaj jezik kojim ti pišeš je okupatorski.Sloki je napisao/la:Opet pisu na okupatorskom jezikuCeka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Daj nek neko pošalje na spavanje ovog fukaratz kur.čina mu iz usta ne izlazi. Konta da je interesantan![]()
kako ces ga razumjeti,pa vidis li dje je zavuko njuskuMortemHz je napisao/la:Ne razumijem teMomciluk je napisao/la:

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
Uskufi, koji je iz Tuzle, je 1631. napisao prvi bosansko-turski rječnik. Pretpostavljam da se tim ponosiš jer je to, tobože, okupatorsko. Osim što si zadrti islamofob, još si i neobrazovan.Sloki je napisao/la:Opet pisu na okupatorskom jezikuCeka se pametan stidi, budala se ponosi kuknjava
Operi mi paloš i kandžiju, da te i sutra namaram.
Šukren.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Pinoglavi lize Rinuki čmar?[/quote]MuhamedTM je napisao/la: Vi il ste mladji od 16 godina pa vam smijesno sve sto neko napise kontra tuzlaka, nemate smisla za humor ili jednostavno na silu se kao smijete u svakom slucaju nije dobro .. evo ovako izgledate
Ma jok, mortem vidis da je ofarbao kosu u boje voljenog kluba..
This time next year we'll be millionaires.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, CentarsutNaClanak921, fks74, Fudo, Hrammm1921, VolimBiH96 i 105 gostiju.