Serie A - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
- muha milanez
- Kontakt:
Re: Serie A
Ima Bertolaci

..Milan is not just a team for me. It is part of my life..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
..Paolo Maldini..
..⚫🔴⚫🔴..
srce mi se slama 
Au, pa to je baš yebenica bez Verattija
A ko je drugi najbolji veznjak? Ne upratih u zadnje vrijeme ni DDR ni Marchisia da igraju u klubovima, neće valjda i oni propustiti Euro?
A ko je drugi najbolji veznjak? Ne upratih u zadnje vrijeme ni DDR ni Marchisia da igraju u klubovima, neće valjda i oni propustiti Euro?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Pa kako ne znas da je Markizio sjebo koljeno, nema ga ni do iduce godine. DDR cini mi se nije ni bio u planovima Contea, ali poslije svega ce ga morati zvati iako nije ni on u bajnoj formi.
ali mane veze, ima bertolaci aka markiziJo 2.
ali mane veze, ima bertolaci aka markiziJo 2.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
Nisam upratio fakat, a mislio sam da će veza Italije biti DDR, Marchisio i Veratti. Mislim to je otrpilike ono najjače što Italija ima u ovom trenutku, sad kako će to izgledati na Euru bez Veratija i Markizija to je upitno.
Ma sad mora DDR zvati, ne znam ko će mu igrati u sredini ako neće on, možda Bonaventura dobije priliku
Ma sad mora DDR zvati, ne znam ko će mu igrati u sredini ako neće on, možda Bonaventura dobije priliku
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Mah, nije ni De Rossi cemu ove sezone, al' cak i kao takav ispada kao nesto najbolje sto Italija ima. Da je to makar jedan od Veratija/Markizija, mogli bi se nekako skrpiti, ali bez obojice... katastrofa u najavi.
Dzabe im i ta sirina u napadu ako nema ko uspostaviti dominaciju na sredini i slati im lopte.
Dzabe im i ta sirina u napadu ako nema ko uspostaviti dominaciju na sredini i slati im lopte.
Ne volim zakone, morale, religije, pravila. Ne volim da me oblikuje društvo.
FORZA MILAN !
FORZA MILAN !
De Rossi u alkoholiziranom stanju i bez desne noge znači više Italiji nego neki Bertolaći, Montolivo i slični mediokriteti
Nemoj to lijepit vrhunskom skautu će tlak da skoči.Chinaglia je napisao/la:Maestro![]()
Diego Simeone: “Mi piacerebbe allenare l’Inter, la Lazio e l’Argentina, ma non ho fretta. In futuro si farà“
Izbori
ko je vrhunski scout 
Zato očekujem Italiju minimalno u polufinalu Eura, već su ih svi otpisali a gdje ćeš torope11 je napisao/la:Mah, nije ni De Rossi cemu ove sezone, al' cak i kao takav ispada kao nesto najbolje sto Italija ima. Da je to makar jedan od Veratija/Markizija, mogli bi se nekako skrpiti, ali bez obojice... katastrofa u najavi.![]()
- IlPrincipino
- Kontakt:

Smijesno bgm
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
Prepoznat ćeš ga vjerojatno u ovim ljetnim mjesecima.Chinaglia je napisao/la:ko je vrhunski scout
Svakom po zasluzi.Iako sudeći prema ovoj slici neki imaju i daleko više nego što zaslužuju.IlPrincipino je napisao/la:
Smijesno bgmJedan Guardiola ce imati vise para nego svi ovi treneri zajedno :/
Izbori
Prandelli ce imat' €2 mln kada dodje u Lazio
- IlPrincipino
- Kontakt:
Sarri je po meni zasluzio vise i cini mi se da ce uskoro i dobiti vise u Napoliu. Novi ugovor. A ovo drugo sto si rekao je sasvim istina. Koliko para dobiju i koliko kvaliteta imaju pojedini treneri bas imaju previse. Nije to proporcionalno.SiamoNoi je napisao/la: Svakom po zasluzi.Iako sudeći prema ovoj slici neki imaju i daleko više nego što zaslužuju.
Bilo bi dobro vidjeti ga u Laziu ali da ode onaj debil sa cela. Zatucani seljak.Chinaglia je napisao/la:Prandelli ce imat' €2 mln kada dodje u Lazio
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
Istina za Sarrija.Sousi bih isto više dao,Di Francescu,možda Maranu za ovu sezonu,ali ovo sve drugo su više-manje realne cifre.Osim Mancinija koji je precijenjen.
Izbori
Izbori
- IlPrincipino
- Kontakt:
niđe veze, navijaci su smjesteni na vrhu tribine, a ovdje prikazani donji djelovi iste da ispadne kao da je dosao tu proslavit' gol s navijacima, a njih nema 
- IlPrincipino
- Kontakt:
Novi domaci dresovi Bologne

inace su sampioni u avgustu, al' sada postavljaju nove standardeDigne: Roma može do titule naredne sezone
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.