A u filmu ga glumio Richard Burton. To ti je isto da se sada snima film, Bakira da glumi Brad Pitt, a Covica George Clooney.Cocaine je napisao/la:Koja je to moc persona bio zabio ga Sofiji Loren. To ti je isto da ga sada Baka Cova ili Dodo stave Charlize Theron![]()
![]()
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
Nije riječnik već rječnik. Gledajući tvoje tuzlanskojalijaško gledište za okupatorski jezik, onda je i bosanski jezik okupatorski. Ne ulazi u branšu za koju pojma nemaš. Tvoje je da pratiš dok mi ovdje pišemo.Sloki je napisao/la:
Normalno da je covjek iz Tuzle napisao, da nece mozda biti iz SarajevaInace bosansko-turski je najstariji juznoslavenski rijecnik.
Samo od ova dva jezika, nas je bosanski. Zbuno si se, napunili glavu u kapitolu, potpuno pozelenio
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
A u filmu ga glumio Richard Burton. To ti je isto da se sada snima film, Bakira da glumi Brad Pitt, a Covica George Clooney.[/quote]
hahahahahhaha a sa cemo s dodikom mozda al Pacino on glumi cesto lopova u filmovima
hahahahahhaha a sa cemo s dodikom mozda al Pacino on glumi cesto lopova u filmovima
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana
SAMO CELIK
Lapsus calami. Po cemu je bosanski okupatorski jezik? Bas da vidim cime su vam isprali mozak u kalifatu. Zna se gdje je leglo jalijasa, hijena koje uvijek u coporu napadajuHigh je napisao/la:Nije riječnik već rječnik. Gledajući tvoje tuzlanskojalijaško gledište za okupatorski jezik, onda je i bosanski jezik okupatorski. Ne ulazi u branšu za koju pojma nemaš. Tvoje je da pratiš dok mi ovdje pišemo.Sloki je napisao/la:
Normalno da je covjek iz Tuzle napisao, da nece mozda biti iz SarajevaInace bosansko-turski je najstariji juznoslavenski rijecnik.
Samo od ova dva jezika, nas je bosanski. Zbuno si se, napunili glavu u kapitolu, potpuno pozelenio

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Lapsus calami? Je li ti znaš da je toSloki je napisao/la:Lapsus calami. Po cemu je bosanski okupatorski jezik? Bas da vidim cime su vam isprali mozak u kalifatu. Zna se gdje je leglo jalijasa, hijena koje uvijek u coporu napadajuHigh je napisao/la:Nije riječnik već rječnik. Gledajući tvoje tuzlanskojalijaško gledište za okupatorski jezik, onda je i bosanski jezik okupatorski. Ne ulazi u branšu za koju pojma nemaš. Tvoje je da pratiš dok mi ovdje pišemo.Sloki je napisao/la:

Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 12:29, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- PitarBordo
- Kontakt:
Sloki navikao da ga svi onanišu od ranog djetinjstva, pa mu najveći odbrambeni asset da ga svi u čoporu napadju. Sloki v. World. Vjerovatno se Sloki slaže sa svojim sugrađanom @tuzlakom koji žali što nas Radovan nije sravnio sa zemljom. Plus Sloki je toliki ters da prosipa šuplju gotovo desničarsku priču pod maskom lijeve opcije...
Iskuliraj se Sloki, u čunu me cmoki.
Iskuliraj se Sloki, u čunu me cmoki.

Samo Saraj'vo.
Da, zaboravio sam da si ti naspram Tuzlaka intelektualna i moralno inferiorna jedinka iz kapitolaHigh je napisao/la:Lapsus calami? Je li ti znaš da je toSloki je napisao/la:Lapsus calami. Po cemu je bosanski okupatorski jezik? Bas da vidim cime su vam isprali mozak u kalifatu. Zna se gdje je leglo jalijasa, hijena koje uvijek u coporu napadajuHigh je napisao/la:
Nije riječnik već rječnik. Gledajući tvoje tuzlanskojalijaško gledište za okupatorski jezik, onda je i bosanski jezik okupatorski. Ne ulazi u branšu za koju pojma nemaš. Tvoje je da pratiš dok mi ovdje pišemo.Ti pojma nemaš o migracijama i 6. vijeku, već samo tu glupetaš ono što si ti mlatili po paradžematima širom Tuzle. Ako na okupatore gledaš kao na one koji su nekad došli, nešto zauzeli, kolonizirali, tj. naselili, (postkolonijalna kritika), onda je i to okupatorski jezik, čisto zato jer je monumentalni i jer je i jezik zapišavanje revira, neke regije. Vjerovatno misliš da je bosanski jezik izrastao iz bukve.

Lapsus calami = Zatipak, slovna pogreška, tiskarska pogreška ili tipfeler (njem. Tippfehler) je slučajna pogreška nastala tijekom tipkanja. Bas je neko od vas napisao, kod nas predaju Tuzlaci u Sarajevu i uzimaju nama posao. Zar ovo nije ocigledan primjer zasto?

Ne gledam na taj nacin. Da li znas definiciju okupatora? Ajde google-aj. Posto vidim da se pravis kao pametan. Ko nema u vooglu, ima na googlu

Lapsus calami je greška koja se rijetko potkrade, a ti nastavljaš glupetati. Ti ne znaš osnovna načela postkolonijalne kritike i ne razumiješ da okupatora čini naseljavanje, tj. zauzimanje tuđeg prostora u svim parametrima, tako i jezički. Ako znaš, a ne znaš, da bosanski jezik ima pet faza; medijevalno doba, tursko, austrougarsko, jugoslavensko i ovo posljednje, bosansko, onda bi se trebao upitati, kao onaj učenik u osnovnoj, koja je faza prije ove prve? Tim ćeš doći do zaključka da je i ovaj jezik odnekud došao, da nije oduvijek ovdje, tako ćeš se vratiti na indoevropski jezik i malo se osvrnuti na migracije u 6. i 7. vijeku. Po tome je okupatorski, neko ga je morao donijeti migracijom. Ne postoji ovdje od pamtivijeka, nepismeni insanu.Sloki je napisao/la:
Da, zaboravio sam da si ti naspram Tuzlaka intelektualna i moralno inferiorna jedinka iz kapitola![]()
Lapsus calami = Zatipak, slovna pogreška, tiskarska pogreška ili tipfeler (njem. Tippfehler) je slučajna pogreška nastala tijekom tipkanja. Bas je neko od vas napisao, kod nas predaju Tuzlaci u Sarajevu i uzimaju nama posao. Zar ovo nije ocigledan primjer zasto?![]()
Ne gledam na taj nacin. Da li znas definiciju okupatora? Ajde google-aj. Posto vidim da se pravis kao pametan. Ko nema u vooglu, ima na googlu
-
- Kontakt:
Knjizevnost kroz historiju wars III
Franto uništava temu. 

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Postovanje momcinoHigh je napisao/la:Lapsus calami je greška koja se rijetko potkrade, a ti nastavljaš glupetati. Ti ne znaš osnovna načela postkolonijalne kritike i ne razumiješ da okupatora čini naseljavanje, tj. zauzimanje tuđeg prostora u svim parametrima, tako i jezički. Ako znaš, a ne znaš, da bosanski jezik ima pet faza; medijevalno doba, tursko, austrougarsko, jugoslavensko i ovo posljednje, bosansko, onda bi se trebao upitati, kao onaj učenik u osnovnoj, koja je faza prije ove prve? Tim ćeš doći do zaključka da je i ovaj jezik odnekud došao, da nije oduvijek ovdje, tako ćeš se vratiti na indoevropski jezik i malo se osvrnuti na migracije u 6. i 7. vijeku. Po tome je okupatorski, neko ga je morao donijeti migracijom. Ne postoji ovdje od pamtivijeka, nepismeni insanu.Sloki je napisao/la:
Da, zaboravio sam da si ti naspram Tuzlaka intelektualna i moralno inferiorna jedinka iz kapitola![]()
Lapsus calami = Zatipak, slovna pogreška, tiskarska pogreška ili tipfeler (njem. Tippfehler) je slučajna pogreška nastala tijekom tipkanja. Bas je neko od vas napisao, kod nas predaju Tuzlaci u Sarajevu i uzimaju nama posao. Zar ovo nije ocigledan primjer zasto?![]()

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
onaj s.c.s.p.o.r.t.ba nabijem na qurac!!!
Nek si ti meni objasnio, da on ne postoji od pamtivijekaHigh je napisao/la:Lapsus calami je greška koja se rijetko potkrade, a ti nastavljaš glupetati. Ti ne znaš osnovna načela postkolonijalne kritike i ne razumiješ da okupatora čini naseljavanje, tj. zauzimanje tuđeg prostora u svim parametrima, tako i jezički. Ako znaš, a ne znaš, da bosanski jezik ima pet faza; medijevalno doba, tursko, austrougarsko, jugoslavensko i ovo posljednje, bosansko, onda bi se trebao upitati, kao onaj učenik u osnovnoj, koja je faza prije ove prve? Tim ćeš doći do zaključka da je i ovaj jezik odnekud došao, da nije oduvijek ovdje, tako ćeš se vratiti na indoevropski jezik i malo se osvrnuti na migracije u 6. i 7. vijeku. Po tome je okupatorski, neko ga je morao donijeti migracijom. Ne postoji ovdje od pamtivijeka, nepismeni insanu.Sloki je napisao/la:

Bosna je imala mnoge okupatore, a kada neko prica na jeziku okupatora, njemackom ili u ovom slucaju arapskom, onda se to naziva okupatorski jezik. Naravno mozemo mi sada okrenuti, pa ici u zvukove starog pa mladjeg kamenog doba, nastanak kultura i jezika

Svakako treba uciti nove, jer koliko jezika govoris toliko ljudi vrijedis

Sloki kruske desno, jabuke lijevo. Nisi ti sav svoj spavaj malo bolan nisi 3 sata spavo. Gulis 24 sata u komadu. Sta ti korstis Bog ti pomogo.Sloki je napisao/la:Casove imas dokumentovane, samo prelistaj. A nekom je i Hitler valjao, pa ne znaci da je bio dobar. Razmisli o tomeMuhamedTM je napisao/la:
Bok Sloki![]()
Drug Tito je bio dobar za sve I rahmet mu dusi, pokojnik koji zasluzuje veliko postovanje cim je otego papke odma je krenulo rusenje Juge.![]()
Mnogi Tita danas prizivaju, cak i oni koji su mu bili smrtni neprijatelji i u ono doba
Dosta vise peglanja ba, davi deju iz BL pusti nas ba.
Hitler je bio dobar nekom

Sve to nema nikakve veze s 1945 za koju te pitah.
Maksuz Selam za tebe Slokac! Nemoj biti miran, nastavi ali na klixsu ili kuriru. Ovo je sportski forum

MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ti si ovdje izuriniran i molim te da ne zalaziš, inače će moj paloš i moja kandžija biti tvoja noćna mora. Napamet talambasaš ne znajući gdje udaraš, vjerovatno imaš traume od dersa iz paradžemata. Ako ćemo o Glembajevima, onda oboje poznajemo tvoju ulogu - ti si ona frajla koja je dobila makaze u vrat. Ponovit ću Leona: Ni riječi više! Što se tiče postkolonijalnosti i takvih tema, imam nekoliko članaka u vezi s tim, tako da si ovdje, kao i u svemu, osim u samošibanju, veliki višak.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 13:41, ukupno mijenjano 1 put.
Tvog Alju sam uporedioMuhamedTM je napisao/la: Hitler je bio dobar nekomjos ga porediti s Titom
![]()

Pozdravio vas Vedran, a maksuz selam za Cizusamoposteno je napisao/la:Izbrisi bolan post nemoj se sramotitMuerte je napisao/la:
**** grupu koju igraci prebiju.![]()
![]()
Mog? Mislis nasegSloki je napisao/la:Tvog Alju sam uporedioMuhamedTM je napisao/la: Hitler je bio dobar nekomjos ga porediti s Titom
![]()

Onda napisi kako treba, nemoj u šiframa pisati. Kako god dosadan si abuzenzeta ti hajde mrs. Sportski pozdrav I stop šmrkanju pretvori se ti u mravojeda bolan.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Ne da je unistava,ovo nije normalno.I divim se svima koji mogu graditi bilo kakav vid komunikacije sa ovimRokoko87 je napisao/la:Franto uništava temu.
Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Potkrijepio sam svoju tvrdnju, a ti si potpuno izdominiranHigh je napisao/la:Ti si ovdje izuriniran i molim te da ne zalaziš, inače će moj paloš i moja kandžija biti tvoja noćna mora. Napamet talambasaš ne znajući gdje udaraš, vjerovatno imaš traume od dersa iz paradžemata. Ako ćemo o Glembajevima, onda oboje poznajemo tvoju ulogu - ti si ona frajla koja je dobila makaze u vrat. Ponovit ću Leona: Ni riječi više! Što se tiče postkolonijalnosti i takvih tema, imam nekoliko članaka u vezi s tom temom, tako da si ovdje, kao i u svemu, osim u samošibanju, veliki višak.

Ciji si ti, zdrepceva krv ili plavac?
Trenutno korisnika/ca: 7republictz, Balorda, bhfanatic14, CAZIN, jurisicduska, leo1946 i 30 gostiju.