Juventus FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Puma
Re: Juventus FC
Spominje se par dana, ali smo čekali potvrdu. Sada je jasno, mi želimo Pjanića tj; Allegri je već preko svojih "doušnika" u Rimu, Miralemu poslao jasnu poruku, želi ga u Juventusu. Sad je loptica prebačena na Pjanićevu stranu i čeka se njegov odgovor.
Ovdje se Roma ne pita ništa jer mogućnost pregovora ne postoji, ukoliko Pjanić želi, mi ćemo ga dovesti. Otkupna klauzula u ugovoru je 38 miliona eura.
Ovdje se Roma ne pita ništa jer mogućnost pregovora ne postoji, ukoliko Pjanić želi, mi ćemo ga dovesti. Otkupna klauzula u ugovoru je 38 miliona eura.
"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Nadam se da nije istina.
Treba Gomesa završiti i ne odustajati od tog transfera, a obzirom na sve izvjesniji povratak Morate i priče da se ušlo u priču o nekim igračima Reala, dovesti jednog od Jamesa ili Isca, pa i Kovačića čija je vrijednost pala i on bi u Juventusu na registi postao novi igrač.
Treba Gomesa završiti i ne odustajati od tog transfera, a obzirom na sve izvjesniji povratak Morate i priče da se ušlo u priču o nekim igračima Reala, dovesti jednog od Jamesa ili Isca, pa i Kovačića čija je vrijednost pala i on bi u Juventusu na registi postao novi igrač.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Nema on kvalitet za Juve... ako ce se dovoditi sta iz Rome, samo Raja jer Khedira kolika god je klasa vazda je out.... ostali iz Rome nemaju mjesta u Juventusu.... tj u prvih 11....
Isco ili James bi bili perfektni ali to su vlazni snovi.... mada eto i Andre Gomes ne bi bio los.... ali naravno da bi neko od dvojce iz Reala bili bolji izbor...
Isco ili James bi bili perfektni ali to su vlazni snovi.... mada eto i Andre Gomes ne bi bio los.... ali naravno da bi neko od dvojce iz Reala bili bolji izbor...
Dinamo je udruga građana.Prema ZAKONU o udrugama njeno djelovanje temelji se na načelu DEMOKRATSKOG ustroja,članovi "upravljaju" po principu 1ČLAN=1GLAS.Klub je danas PRCIJA krimosa Mamica!
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
43 M € UKRADENIH iz Dinama and still counting...
-
JuventinoVero
- Kontakt:
Nama trebaju dvojica u veznom..neko na poziciji marche/khedire jer je jedan staklen a drugog nece biti dugo..a drugi na poziciji amc..ko sto rekoste isco ili james bi bili savrseni..za kovacica nisam bas.
Za desnog beka se spominje orije..15akmill..kad bi sredio glavu imali bi potencijalno 2 buduca najbolja beka.
Sto se tice napada,ako ostane morata nista ne mijenjati..a ako ode te pare preusmjeriti na cavania i doplatiti koliko treba.
Sent from my Nokia 3310
Za desnog beka se spominje orije..15akmill..kad bi sredio glavu imali bi potencijalno 2 buduca najbolja beka.
Sto se tice napada,ako ostane morata nista ne mijenjati..a ako ode te pare preusmjeriti na cavania i doplatiti koliko treba.
Sent from my Nokia 3310
#ALLEGRIOUT
- IlPrincipino
- Kontakt:
izmjena more...Allegri: "Chiellini will be included in the squad to face Verona. Buffon will be rested. Neto will replace him.Rugani, Barzagli, Bonucci, Padoin, Cuadrado, Pereyra & Sturaro will start tomorrow."
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
It is never too late to be what you might have been. -George Eliot
- IlCapitano
- Kontakt:
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ne hvala
Za ove pare mozemo uzeti i bolje.
C’e una stella al cielo che indica il cammino, forza Juve vincere e’ il tuo destino.
IlPrincipino je napisao/la:
Ne hvala![]()
Za ove pare mozemo uzeti i bolje.

"Si può far tutto ma la famiglia non si può lasciare. E la Juve fa parte della mia famiglia" - Giovanni Agnelli
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ni blizu da je isto mada to i nema neke veze. Slika je postavljena cisto onako.
Morata je dijete Reala i tamo ce se i vratiti. steta je samo sto nece i ostati. Prirastao mi je srcu ali bas mi nekada zna izvuci zivce.
Ja sam govorio cisto o tome da je 40 mil previse za Pjanica i da Pjanke nema taj kvalitet koji bi nas toliko poboljsao s obzirom koliko bi ga platili.
Morata je dijete Reala i tamo ce se i vratiti. steta je samo sto nece i ostati. Prirastao mi je srcu ali bas mi nekada zna izvuci zivce.
Ja sam govorio cisto o tome da je 40 mil previse za Pjanica i da Pjanke nema taj kvalitet koji bi nas toliko poboljsao s obzirom koliko bi ga platili.
- IlCapitano
- Kontakt:
Moze Pjanke moze
Marchisia nema do oktobra I pitanje je u kakvoj formi a Khedira vazda nesto povrijedi
Zivo me libo gabri o finansijama imaju ljudi platu u klubu da se brinu za to a kriketas ce vsljda stagod udijeliti
Marchisia nema do oktobra I pitanje je u kakvoj formi a Khedira vazda nesto povrijedi
Zivo me libo gabri o finansijama imaju ljudi platu u klubu da se brinu za to a kriketas ce vsljda stagod udijeliti
29 ... a do maja 2012 - 30 ...
Max Allegri“Juventus je sad na istoj razini kao Barcelona, Bayern, Real Madrid i Atletico Madrid. Ne vidim razlog zašto bi neko napustio Juventus.”
Ostalo je jos da odigramo potpuno ravnopravno sa Barcelonom i da bude 100% u pravu.
Inace Pjanica sto se tice
- 10DelPiero
- Kontakt:
IlCapitano je napisao/la:
Ne smije svetinja biti na podu nikako ako je to pod a izgleda da jeste, inace boja nije mogla bolja
Pjanic pa ne znam, ne vidim nista lose u tome da se prikljuci ovom veznom redu ali daleko od toga da bi mi zao bilo ako ostane u Romi.
Alessandro Del Piero !
- IlPrincipino
- Kontakt:
Ne hvalaKicker: Juventus i Liverpool zainteresovani za Gotzea. On ima ugovor sa Bayernom do 2017. On bi kostao 20 - 25 miliona eura.

Nemoj molim teAllegri: “I’d like to stay at Juve for another 10, 20 years. Maybe not 20, as I’d like to retire before I’m senile,”

- IlFantasista
- Kontakt:
Juventus je uz Bayern trenutno najzdraviji klub za bilo kojeg igrača. Možda ne garantujemo visoku plaču, ali kod nas se postaje prije svega čovjek pa tek onda igrač.
Najbolji primjeri su Dybala i Pogba. Toliko smo zabili golova i ostvarili pobjeda ove sezone, ali meni najupečatiljivija scena je ono igranje košarke Pogbe i Allegrija.
Juve, ti amo!
Najbolji primjeri su Dybala i Pogba. Toliko smo zabili golova i ostvarili pobjeda ove sezone, ali meni najupečatiljivija scena je ono igranje košarke Pogbe i Allegrija.
Juve, ti amo!
Kun fejekun!
37 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
- 10DelPiero
- Kontakt:
A jesi mi ti cudan vise, pa ne kontam te koji je razlog tog tvog komentara, osvojio ligu, kup i dosao do finala lige prvaka u debitantskoj sezoni, nakon ko zna koliko Juventus imao priliku da osvoji triplettu, usput skolovao par trenera. Ove sezone nakon najlosijeg starta u historiji uspio je vratit ekipu na pravi kolosijek, ostavio konkurenta na 12 bodova razlike i oborio par rekorda usput, opet skolovao par trenera u ligi prvaka, bacio na koljena najjacu ekipu na svijetu, nije je dokrajcio za sto mu je malo nedostajalo, i na kraju krajeva vrlo vjerovatno dupla kruna. Takticki najgenijalniji trener na planeti. Dosta vise preseravanja sa tim, koda jos ima neki sirok izbor trenera pa da se bira, ne mogu da vjerujem, hoce li zadovoljit ocekivanja kada osvoji ligu prvaka a nece ipak sto nije ligu ili kup pitanje da li ga i ta tripletta vadiIlPrincipino je napisao/la:Nemoj molim teAllegri: “I’d like to stay at Juve for another 10, 20 years. Maybe not 20, as I’d like to retire before I’m senile,”![]()
Alessandro Del Piero !
- IlFantasista
- Kontakt:
I ja se ibretim kad vidim da neko govori nešto protiv Allegrija. 
Kun fejekun!
- IlPrincipino
- Kontakt:
Radi dobar posao. Nije zatucan trener sekunde. Uci na greskama. Takticki smo fleksibilniji nego pod Conteom.

E to je na kraju najbitnijeAllegri "Comparisons with Conte? Don't make sense. Juve won with Allegri, Conte, Lippi, Trapattoni etc. In the end what matters is Juve."
Po zadnjim informacijama:
Neto; Barzagli, Bonucci, Rugani; Cuadrado, Sturaro, Lemina, Asamoah, Alex Sandro; Zaza, Dybala
To je to, kada imaš vezni red u kom fizikalije prednjače moraju se bokovi iskoristiti. Ako bude Sami out u kupu treba Max i tada koristiti dvojac Cuadrado-Sandro. Ono što je lijepo vidjeti, jedan igrač preko 30 godina.
Neto; Barzagli, Bonucci, Rugani; Cuadrado, Sturaro, Lemina, Asamoah, Alex Sandro; Zaza, Dybala
To je to, kada imaš vezni red u kom fizikalije prednjače moraju se bokovi iskoristiti. Ako bude Sami out u kupu treba Max i tada koristiti dvojac Cuadrado-Sandro. Ono što je lijepo vidjeti, jedan igrač preko 30 godina.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 53 gosta.