PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA

joker90
Kontakt:

Re: PL prepucavanja

Post Postao/la joker90 » 07 maj 2016, 13:57

Ah sto ste sinoc aktivni bili u pm, valjalo je ovo prelistati na brzinu. Pozdrav za mog brata @High, i tetku Vrabac! :lol:
Bahati, bahati Željkan!
1946

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 07 maj 2016, 14:03

Cocaine je napisao/la:Koja je to moc persona bio zabio ga Sofiji Loren. To ti je isto da ga sada Baka Cova ili Dodo stave Charlize Theron :lol: :lol: :thumbup:
Pa prica se da je Sofija poslije jurisanja i naleta Tite stavljala na klitoris kocku leda da ohladi picu. Nije mogla sastaviti noge dvije hefte. :clap:
Mozda je i nju maznuo al' niko neje vidio. Tito na Brijunima s Elizabeth Taylor
slika
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 07 maj 2016, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

High

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 14:05

Sloki je napisao/la:
High je napisao/la:Ti si ovdje izuriniran i molim te da ne zalaziš, inače će moj paloš i moja kandžija biti tvoja noćna mora. Napamet talambasaš ne znajući gdje udaraš, vjerovatno imaš traume od dersa iz paradžemata. Ako ćemo o Glembajevima, onda oboje poznajemo tvoju ulogu - ti si ona frajla koja je dobila makaze u vrat. Ponovit ću Leona: Ni riječi više! Što se tiče postkolonijalnosti i takvih tema, imam nekoliko članaka u vezi s tom temom, tako da si ovdje, kao i u svemu, osim u samošibanju, veliki višak.
Potkrijepio sam svoju tvrdnju, a ti si potpuno izdominiran :damn: Puno velikih rijeci, a sa stvarnoscu veze nema. Da nisi Bake? :mrgreen: Jedan si od rijetkih koji je napao sam :salut: uglavnom navale kao hijene na lava, pa se povlace u tamu lizuci rane :kafa:

Ciji si ti, zdrepceva krv ili plavac?
Ubuduće ne mlati ništa što ima veze sa poviješću, književnošću i jezikom, inače ću te, kao i sad, pred svima baciti u giljotinu. Glupost je odraz karaktera, ne intelekta. Nadam se da si danas pratio i da ćeš sljedeći put šutjeti kad mi otvoriš šlic i sam se nagradiš.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 14:08

Otvara šlic ko đed mu, nije ni franto sto je nekad bio. Spavaj malo mozda se dohavizas, surutke I potegni. Kaze Lav a vise je ko avlijaner.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

High

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 14:10

To ti je tuzlanski fetišizam; koze, kerovi, lavovi. Ovaj mirno zaspi svaki put. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

newborn
Kontakt:

Post Postao/la newborn » 07 maj 2016, 14:11

Nekad je ovo bila zanimljiva tema, a onda se isprdio Franto...
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 14:16

newborn je napisao/la:Nekad je ovo bila zanimljiva tema, a onda se isprdio Franto...
Neka ga malo prosipa koju pametnu kao sto rece, treba ga pustiti dok je pod dejstvom Eskobarovog produkta. Vidis on je ko Himan I ima moc da ga luli cijelu noc. Sta ste ga napali franto je jedan u milion. Ovo majka zlatnom kokom izbaci.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 07 maj 2016, 14:19

High je napisao/la:
Sloki je napisao/la:
High je napisao/la:Ti si ovdje izuriniran i molim te da ne zalaziš, inače će moj paloš i moja kandžija biti tvoja noćna mora. Napamet talambasaš ne znajući gdje udaraš, vjerovatno imaš traume od dersa iz paradžemata. Ako ćemo o Glembajevima, onda oboje poznajemo tvoju ulogu - ti si ona frajla koja je dobila makaze u vrat. Ponovit ću Leona: Ni riječi više! Što se tiče postkolonijalnosti i takvih tema, imam nekoliko članaka u vezi s tom temom, tako da si ovdje, kao i u svemu, osim u samošibanju, veliki višak.
Potkrijepio sam svoju tvrdnju, a ti si potpuno izdominiran :damn: Puno velikih rijeci, a sa stvarnoscu veze nema. Da nisi Bake? :mrgreen: Jedan si od rijetkih koji je napao sam :salut: uglavnom navale kao hijene na lava, pa se povlace u tamu lizuci rane :kafa:

Ciji si ti, zdrepceva krv ili plavac?
Ubuduće ne mlati ništa što ima veze sa poviješću, književnošću i jezikom, inače ću te, kao i sad, pred svima baciti u giljotinu. Glupost je odraz karaktera, ne intelekta. Nadam se da si danas pratio i da ćeš sljedeći put šutjeti kad mi otvoriš šlic i sam se nagradiš.
A geografijom, biologijom? :lolno: Bolji si od ostatka krda, ali i dalje kruha moras jesti dok dodjes do tuzlanskog nivoa. Otvori slic i sam se nagradi, prije nego ti moje zakucavanje unisti erekciju :shhh:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

High

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 14:20

[youtube][/youtube]

Ovo je tuzlanski nivo koji nikad ne želim dostići.

vedoz
Kontakt:

Post Postao/la vedoz » 07 maj 2016, 14:22

@High de se sastavi sam sa sobom i počni pisat postove koje bar iole razumiješ.

NYKnicks Fan
Kontakt:

Post Postao/la NYKnicks Fan » 07 maj 2016, 14:23

Gospoda iz Sandžaka. LOL

Besic
Kontakt:

Post Postao/la Besic » 07 maj 2016, 14:23

FK Sarajevo će Inšallah (. إن شاء الله) naredne godine imati 6 arapa u rosteru igrača . Ostalo ćemo popuniti domaćim muslimanima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.

High

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 14:24

vedoz je napisao/la:@High de se sastavi sam sa sobom i počni pisat postove koje bar iole razumiješ.
Tvoje je da gledaš Prison Break i da nekad ovdje naletiš da vidiš mene kako palijam tvoje kmetove. Moje je da držim govor, a tvoje da slušaš i trljaš se o tuzlanske jasike.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 maj 2016, 14:25

High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 07 maj 2016, 14:28

Franti za tebe je High izmislio svijet. Ti jesi nacitan, streber koji se kune u knjigu a ceste vidio nije.
Razmazi oci lepotice iz bajke, da izlijemo jos koji litar tekucine iz kurcine osunecene.Mislis da si pametan, idi napisi gindisu da je rahljo I onom kozlicu da nije hin I tude. Zeleni naš skini karmin crveni.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

FrancescoTotti
Kontakt:

Post Postao/la FrancescoTotti » 07 maj 2016, 14:29

a jel vi svoju debilnost pokazujete i van foruma ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!

High

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 14:30

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.

DoeTz
Kontakt:

Post Postao/la DoeTz » 07 maj 2016, 14:33

High je napisao/la:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.
Jakog mi profesora na forumu se ponasa kao dijete :mrgreen:
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.

Sloboda Tuzla !

⚒ WHU ! COYI !

AFCA !

Aerials
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la Aerials » 07 maj 2016, 14:34

High je napisao/la:
profesore, profesore.. :)
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 maj 2016, 14:35

DoeTz je napisao/la:
High je napisao/la:
Jakog mi profesora na forumu se ponasa kao dijete :mrgreen:
Daj nam uvod romana da vidimo i to.

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], Varijantas8 i 38 gostiju.