PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Ah sto ste sinoc aktivni bili u pm, valjalo je ovo prelistati na brzinu. Pozdrav za mog brata @High, i tetku Vrabac! 

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
- Probisvjet
- Kontakt:
Pa prica se da je Sofija poslije jurisanja i naleta Tite stavljala na klitoris kocku leda da ohladi picu. Nije mogla sastaviti noge dvije hefte.Cocaine je napisao/la:Koja je to moc persona bio zabio ga Sofiji Loren. To ti je isto da ga sada Baka Cova ili Dodo stave Charlize Theron![]()
![]()

Mozda je i nju maznuo al' niko neje vidio. Tito na Brijunima s Elizabeth Taylor

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 07 maj 2016, 14:06, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Ubuduće ne mlati ništa što ima veze sa poviješću, književnošću i jezikom, inače ću te, kao i sad, pred svima baciti u giljotinu. Glupost je odraz karaktera, ne intelekta. Nadam se da si danas pratio i da ćeš sljedeći put šutjeti kad mi otvoriš šlic i sam se nagradiš.Sloki je napisao/la:Potkrijepio sam svoju tvrdnju, a ti si potpuno izdominiranHigh je napisao/la:Ti si ovdje izuriniran i molim te da ne zalaziš, inače će moj paloš i moja kandžija biti tvoja noćna mora. Napamet talambasaš ne znajući gdje udaraš, vjerovatno imaš traume od dersa iz paradžemata. Ako ćemo o Glembajevima, onda oboje poznajemo tvoju ulogu - ti si ona frajla koja je dobila makaze u vrat. Ponovit ću Leona: Ni riječi više! Što se tiče postkolonijalnosti i takvih tema, imam nekoliko članaka u vezi s tom temom, tako da si ovdje, kao i u svemu, osim u samošibanju, veliki višak.Puno velikih rijeci, a sa stvarnoscu veze nema. Da nisi Bake?
Jedan si od rijetkih koji je napao sam
uglavnom navale kao hijene na lava, pa se povlace u tamu lizuci rane
Ciji si ti, zdrepceva krv ili plavac?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Otvara šlic ko đed mu, nije ni franto sto je nekad bio. Spavaj malo mozda se dohavizas, surutke I potegni. Kaze Lav a vise je ko avlijaner.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
To ti je tuzlanski fetišizam; koze, kerovi, lavovi. Ovaj mirno zaspi svaki put. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Nekad je ovo bila zanimljiva tema, a onda se isprdio Franto...
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
Neka ga malo prosipa koju pametnu kao sto rece, treba ga pustiti dok je pod dejstvom Eskobarovog produkta. Vidis on je ko Himan I ima moc da ga luli cijelu noc. Sta ste ga napali franto je jedan u milion. Ovo majka zlatnom kokom izbaci.newborn je napisao/la:Nekad je ovo bila zanimljiva tema, a onda se isprdio Franto...
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
A geografijom, biologijom?High je napisao/la:Ubuduće ne mlati ništa što ima veze sa poviješću, književnošću i jezikom, inače ću te, kao i sad, pred svima baciti u giljotinu. Glupost je odraz karaktera, ne intelekta. Nadam se da si danas pratio i da ćeš sljedeći put šutjeti kad mi otvoriš šlic i sam se nagradiš.Sloki je napisao/la:Potkrijepio sam svoju tvrdnju, a ti si potpuno izdominiranHigh je napisao/la:Ti si ovdje izuriniran i molim te da ne zalaziš, inače će moj paloš i moja kandžija biti tvoja noćna mora. Napamet talambasaš ne znajući gdje udaraš, vjerovatno imaš traume od dersa iz paradžemata. Ako ćemo o Glembajevima, onda oboje poznajemo tvoju ulogu - ti si ona frajla koja je dobila makaze u vrat. Ponovit ću Leona: Ni riječi više! Što se tiče postkolonijalnosti i takvih tema, imam nekoliko članaka u vezi s tom temom, tako da si ovdje, kao i u svemu, osim u samošibanju, veliki višak.Puno velikih rijeci, a sa stvarnoscu veze nema. Da nisi Bake?
Jedan si od rijetkih koji je napao sam
uglavnom navale kao hijene na lava, pa se povlace u tamu lizuci rane
Ciji si ti, zdrepceva krv ili plavac?

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
[youtube][/youtube]
Ovo je tuzlanski nivo koji nikad ne želim dostići.
Ovo je tuzlanski nivo koji nikad ne želim dostići.
@High de se sastavi sam sa sobom i počni pisat postove koje bar iole razumiješ.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Gospoda iz Sandžaka. LOL
FK Sarajevo će Inšallah (. إن شاء الله) naredne godine imati 6 arapa u rosteru igrača . Ostalo ćemo popuniti domaćim muslimanima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Tvoje je da gledaš Prison Break i da nekad ovdje naletiš da vidiš mene kako palijam tvoje kmetove. Moje je da držim govor, a tvoje da slušaš i trljaš se o tuzlanske jasike.vedoz je napisao/la:@High de se sastavi sam sa sobom i počni pisat postove koje bar iole razumiješ.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 14:25, ukupno mijenjano 1 put.
-
- Kontakt:
High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Franti za tebe je High izmislio svijet. Ti jesi nacitan, streber koji se kune u knjigu a ceste vidio nije.
Razmazi oci lepotice iz bajke, da izlijemo jos koji litar tekucine iz kurcine osunecene.Mislis da si pametan, idi napisi gindisu da je rahljo I onom kozlicu da nije hin I tude. Zeleni naš skini karmin crveni.
Razmazi oci lepotice iz bajke, da izlijemo jos koji litar tekucine iz kurcine osunecene.Mislis da si pametan, idi napisi gindisu da je rahljo I onom kozlicu da nije hin I tude. Zeleni naš skini karmin crveni.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- FrancescoTotti
- Kontakt:
a jel vi svoju debilnost pokazujete i van foruma ?
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Jakog mi profesora na forumu se ponasa kao dijeteHigh je napisao/la:Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.

Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
profesore, profesore..High je napisao/la:Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
- Kontakt:
Daj nam uvod romana da vidimo i to.DoeTz je napisao/la:Jakog mi profesora na forumu se ponasa kao dijeteHigh je napisao/la:Lektura i korektura romana imam više nego ti slova u nicku, a nedavno sam završio i svoj roman, prvjenac. Inače sam profesor, drago mi je što smo se upoznali. Bujrum i ti šarni koju.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:High svoje impresivno poznavanje knjizevnosti moze jedino na forumu prezentovati. Inace je medju prvima na birou.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google [Bot], Varijantas8 i 38 gostiju.