Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

tuzlak1987
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2016, 14:23

Pogledajte kakve karijere imaju prosli transferi Dinama i biti ce vam jasno onda.

Normalno da sada svaka ekipa misli da ce Pjaca biti vrhunski igrac kao i ostali prije i da je voljna izvaliti 15-20 mil..

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 07 maj 2016, 14:27

Borac dns ako ne dobije ispada 100%
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Monci
Kontakt:

Post Postao/la Monci » 07 maj 2016, 14:32

Pa i napraviće karijeru tipa Modrića, ili Mandžukića koji su top i koji su igrali HNL, pa i našu PL (Modrić) naravno ima tu još igrača,( Brozović, Kovačić) ali ovo su dva najbilstavija primjera...
Neko spomenu najveći transfer iz naše lige, a ja Vas pitam u koji najjači klub je otišao neko iz naše lige, ali da je standadan i da igra...ne računam transfere tipa Ara Hodžić u Liverpul...

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 07 maj 2016, 14:32

tuzlak1987 je napisao/la:Pogledajte kakve karijere imaju prosli transferi Dinama i biti ce vam jasno onda.

Normalno da sada svaka ekipa misli da ce Pjaca biti vrhunski igrac kao i ostali prije i da je voljna izvaliti 15-20 mil..

Pjaca već sada jeste vrhunski igrač. Vjerovatno ga Benfica zeli uzeti prije EP jer će posle EP biti još skuplji ili nedostižan. Procjene su da će Dinamo na 3 igrača uzeti 50M EUR (Pjaca, Ćorić i Brekalo), ima još "Mamića" u svijetu pa se ne mogu pohvaliti takvim cifram iz svoje omladinske škole. Činjenica je da Dinamo/ Mamići radi odličan posao gdje se i veći klubovi trebaju ugledati, drugi par čarapa je što ima osobni interes iz svega.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 07 maj 2016, 15:19

SlevinKelevra je napisao/la:
Muerte je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/na-ma ... ura/193678

A mi se kurcimo kad napravimo transfer od 1-2 mil KM.
Ovo nije rezultat samo talenta ili dobre transfer politike, vec apsolutnog monopola koji Mamic i Dinamo imaju u hrvatskom fudbalu. Nesto sto je nemoguce kod nas.
Kakav ba monopol. Dinamo proda igraca i on postane jedan od glavnih u timu. Skoro sve i jedan igrac iz HNL se pokaze na zapadu. Ne znam kako rade klubovi i sta rade u HNL, ali njihovi igraci i nasi nebo i zemlja. Njihovi polovnjaci za nas super pojacanje. I to za ove iz vrha.
PL je smijesna za HNL
Zadnja izmjena: Muerte, dana/u 07 maj 2016, 15:24, ukupno mijenjano 2 puta.

PitarBordo
Kontakt:

Post Postao/la PitarBordo » 07 maj 2016, 15:22

Muerte je napisao/la:Kakav ba monopol. Dinamo proda igraca i on postane jedan od glavnih u timu. Ne znam kako rade klubovi i sta rade u HNL, ali njihovi igraci i nasi nebo i zemlja. Njihovi polovnjaci za nas super pojacanje. I to za ove iz vrha.
PL je smijesna za HNL
Istina 1/1.
Samo Saraj'vo.

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 07 maj 2016, 15:25

Pa dobro nismo bas smijesni spram citave lige. Vec u odnosu na par ekipa iz HNL..

maxmore
Kontakt:

Post Postao/la maxmore » 07 maj 2016, 15:27

tuzlak1987 je napisao/la:Pa dobro nismo bas smijesni spram citave lige. Vec u odnosu na par ekipa iz HNL..

Da, najbolji igrač koji je u tvom timu trenutno, ako ne najbolji onda jedan od, nije mogao primirisati startnih 11 u Splitu.
Široki . Brate samo Široki!

Nova vatra, staro mjesto, ista nada.

Lištica

..se samo rijeka zove, oj Široki to je ime tvoje

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 07 maj 2016, 15:27

Monci je napisao/la:Pa i napraviće karijeru tipa Modrića, ili Mandžukića koji su top i koji su igrali HNL, pa i našu PL (Modrić) naravno ima tu još igrača,( Brozović, Kovačić) ali ovo su dva najbilstavija primjera...
Neko spomenu najveći transfer iz naše lige, a ja Vas pitam u koji najjači klub je otišao neko iz naše lige, ali da je standadan i da igra...ne računam transfere tipa Ara Hodžić u Liverpul...
Mirko Hrgovic u Wolfsburg.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Heller
Kontakt:

Post Postao/la Heller » 07 maj 2016, 15:31

Besic je napisao/la:Ili

1.Nemamo kvalitetnih igrača pa da ih štancamo za milione

2.Ili ne znamo trgovati kako treba.
Ili oboje
Nullius in verba

Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.

Bihac96
Kontakt:

Post Postao/la Bihac96 » 07 maj 2016, 15:34

Cocaine je napisao/la:Bez obzira na sve ne mogu vjerovat da neko zeli da Borac ispadne. To je nas stari BH klub sa istorijom,infrastrukturom i strasnim navijacima. Liga gubi najvise iduce godine ako ne ostanu. Znaci kroz neku sportsku prizmu gledam yebo ostalo
Znaci bez obzira sto su zasluzili ispasti moraju ostati jer bi to izgubilo na kvaliteti lige.Yebes takav opstanak ako im njihovi susjedi moraju pustat da oni opstanu.Sve je to stoji da je Borac jedno ime u BH fudbalu,ali po cemu oni to trenutno mogu dignuti kvalitet u ligi.Pa svako 3-ce kolo im prijete neke suspenzije zbog dugova,ni oni sami ne znaju kako opstaju u zivotu.Pa jedan Nottingham godinama igrao u trecem rangu Engleskog fudbala,a jedni od najtrofejnih klubova u Engleskoj.Pa zatim Parma ikona Italijanskog fudbala izbacena u 5 ligu,pa zatim Rapid Bukurest i jos mnogo klubova koje su bile ikone u svijetu fudbala a da ne pricam o domacim ligama su ispadale u nize rangove.

Najbolje onda da se napravi liga Zeljo,Sarajevo,Velez,Borac,Sloboda,Siroki i Zrinjski pa da onda ikone BH fudbala ne mogu ispadat iz lige
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !

NK Jedinstvo Bihac (SN 96)

BelminM23
Kontakt:

Post Postao/la BelminM23 » 07 maj 2016, 15:36

Kec na Radnik :salut:

Iako bih volio da Borac ostane u ligi, ali mislim da nakon ovoga svega neće opstati.

jubitubi
Kontakt:

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jubitubi » 07 maj 2016, 15:42

High je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.

U pozadini neke čudne melodije i tekstovi hahahhaa a znas kako bolje otvoreno priznati kakav si nego biti dvolican

High

Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 15:49

jubitubi je napisao/la:
High je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.

U pozadini neke čudne melodije i tekstovi hahahhaa a znas kako bolje otvoreno priznati kakav si nego biti dvolican

S obzirom na to da sam bio na utakmici protiv vas, znam da su ovo skandirali samo neki s istočne tribine - ne svi, pogotovo ne ovi sa zapadne i sjeverne. Ne može ti proći ova relativizacija jer se zna ko ima neofašistički repertoar. Vi ste pijuni nacionalističkog klera koji vas je progutao. Uskoro ćete mu izaći na drugu rupu. Kad dolaziš iz amoralne i akulturalne sredine, onda moraš biti takav.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

UltrasNotRed
Kontakt:

Post Postao/la UltrasNotRed » 07 maj 2016, 15:49

Rahma je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la: Dobro. Istina boli. Jedan od najvecih ljudi je volio isti spol. Sto je tu lose?
Previse su tebe mucili u djetinstvu, zao mi te.
Igrali su ruski rulet, al'sto te ne ubije to te ojaca. Ti si ugrozen samom cinjenicom sa nisi u stanju prihvatiti drugacije. Nije los covjek ako je bio micho.
Vita est militia

Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 07 maj 2016, 15:51

Muerte je napisao/la:
SlevinKelevra je napisao/la:
Muerte je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/na-ma ... ura/193678

A mi se kurcimo kad napravimo transfer od 1-2 mil KM.
Ovo nije rezultat samo talenta ili dobre transfer politike, vec apsolutnog monopola koji Mamic i Dinamo imaju u hrvatskom fudbalu. Nesto sto je nemoguce kod nas.
Kakav ba monopol. Dinamo proda igraca i on postane jedan od glavnih u timu. Skoro sve i jedan igrac iz HNL se pokaze na zapadu. Ne znam kako rade klubovi i sta rade u HNL, ali njihovi igraci i nasi nebo i zemlja. Njihovi polovnjaci za nas super pojacanje. I to za ove iz vrha.
PL je smijesna za HNL
Gjde sam ja rekao da to nisu dobri igraci? Samo kazem da je Dinamu velika prednost sto ima pravo prvokupnje igraca na 90% teritorije Hrvatske, sto je prvak vec 11 godina, i samim tim 11 puta je zaredom izlazio u Evropu, i zadrzavao se u njoj pa barem do septembra. Ako to nije monopol nad hrvatskim klupskim fudbalom, onda ne znam sta jeste.
Svaka cast i ostalim hrvatskim ekipama, ali njihovi transferi su srazmjerni kvalitetom prema nasim.

High

Post Postao/la High » 07 maj 2016, 15:52

UltrasNotRed je napisao/la:
Rahma je napisao/la:
UltrasNotRed je napisao/la: Dobro. Istina boli. Jedan od najvecih ljudi je volio isti spol. Sto je tu lose?
Previse su tebe mucili u djetinstvu, zao mi te.
Igrali su ruski rulet, al'sto te ne ubije to te ojaca. Ti si ugrozen samom cinjenicom sa nisi u stanju prihvatiti drugacije. Nije los covjek ako je bio micho.
Šta li su tebi radili na onom putovanju s neonacistima? Kako ono ti napisa, bila ti je čast biti s takvim idiotima? Pretpostavljam da si okusio svačijeg?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

jubitubi
Kontakt:

Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la jubitubi » 07 maj 2016, 15:56

High je napisao/la:
jubitubi je napisao/la:

S obzirom na to da sam bio na utakmici protiv vas, znam da su ovo skandirali samo neki s istočne tribine - ne svi, pogotovo ne ovi sa zapadne i sjeverne. Ne može ti proći ova relativizacija jer se zna ko ima neofašistički repertoar. Vi ste pijuni nacionalističkog klera koji vas je progutao. Uskoro ćete mu izaći na drugu rupu. Kad dolaziš iz amoralne i akulturalne sredine, onda moraš biti takav.
Ne zanima me uopste tvoje opravdanje imas sliku imas ton crno na bijelo. Mene ne tangira to vase skandiranje oguglao sam.samo prestanite vise glumiti neku ljubav prema nama i recite ko ste stvarno.lesinari kazu mi smo nacionalisti i onda nema vise iznenadjenja

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 07 maj 2016, 16:32

slika

:tokralju:
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 07 maj 2016, 16:36

Respekt Ultrasima za brojku !

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.