Brate kod nas RVI predstavnik etažnih vlasnika, taj u haustor poštara pusti samo uz sudsko odobrenje.BelminM23 je napisao/la:Pazi se da ti ne pokucaju na vrataPitarBordo je napisao/la:
Ovom prilikom takođe bih zamolio ove iz telekoma da čitaju, da me poštede nerviranja, imam 7 account-a spremnih, tako da bezze samo raju smarate između prekida jednog streama i prelaska na drugi.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Samo Saraj'vo.
- VivaLasVegas
- Kontakt:
Hoce li Larson1921 praviti stream, kod njega je najbolji preko youtube, moze i preko telefona se gledat.
Hajmooo Mladooost
Hajmooo Mladooost
Momak šta ti je , kakva Mladost 
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Konta ako dobije mladost zrinjski mozemo do titule xD 
Besic je napisao/la:Momak šta ti je , kakva Mladost
jesi li se ono uspio ubaciti na info ? - vidim neki novi pise tamo
Pyro is not a crime !
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
aaaaaaaaaaaaaaaaaa sastava
KONEKTUJTE ME NA ADRENALIN
thec uspio sam nekako iako mi ti nisi htio pomoć.
KONEKTUJTE ME NA ADRENALIN
thec uspio sam nekako iako mi ti nisi htio pomoć.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Bjezi Hurticu pao si i ti pod uticaj forumasa
Ubacit ce mi Okica 10 min i ja padam tiket,a poklon kvota 4.50 bila 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
thec Šta je pičići udbaški ?! 
Besic je napisao/la:thec Šta je pičići udbaški ?!
nego danas bod = Gl.Rangers - Sarajevo
Pyro is not a crime !
Sarajevo: Delač, Rustemović, Kovačević, Duljević, Mihojević, Al. Bekrić, Benko, Barbarić, Bekić, Kallasi, Radovac.
ss.ba
Buraz od onog malog plavog
Delač
ss.ba
Buraz od onog malog plavog
Delač
Fudbalski klub Sarajevo na današnjoj utakmici u Tuzli nastupa u sljedećem sastavu: Delač, Kallasi, Almir Bekić, Kovačević, Barbarić, Mihojević, Radovac, Rustemović, Duljević, Amer Bekić, Benko.
HAE
HAE
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Gledo Hurta sinoc na Hayatu emisiju,prepisao od Vlade sastav 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Ko iz kluba čita forum ?Hurta pao pod uticaj štampe i Hayat TV.
A ti si glavni i odgovorni sto je Okic ispao iz sastava,povukao si masu za sobom,evo ja samo cekam Husaru na FB online da ga vidim,da mu kazem da se registruje ovdje,da kazem ko mu radi o glavi igraca. 
Sad imamo samo jednu forumsku struju - antiOkic, a bilo bi zanimljivo da se pojavi opozitna . Husara pojavi se ! 
Nego kako god Hurta palac gore , svaka čast.
@espirit dobar si insajder
Nego kako god Hurta palac gore , svaka čast.
@espirit dobar si insajder
Zadnja izmjena: Besic, dana/u 07 maj 2016, 16:34, ukupno mijenjano 1 put.
Odlican sastav,najjaci moguci.
Samo je pitanje koliko je Matej spreman.
Samo je pitanje koliko je Matej spreman.
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Sastav je boli glava, dvica sigurica 
Trenutno korisnika/ca: amidzaidriz87, ebi46, fks74, Google Adsense [Bot], Hajdeee, HordasFks, JavierBosnia, Pitar6785, Proximic, Rahma i 91 gost.