Ili obojeBesic je napisao/la:Ili
1.Nemamo kvalitetnih igrača pa da ih štancamo za milione
2.Ili ne znamo trgovati kako treba.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,insider
Re: Premijer liga BiH - općenito
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
Znaci bez obzira sto su zasluzili ispasti moraju ostati jer bi to izgubilo na kvaliteti lige.Yebes takav opstanak ako im njihovi susjedi moraju pustat da oni opstanu.Sve je to stoji da je Borac jedno ime u BH fudbalu,ali po cemu oni to trenutno mogu dignuti kvalitet u ligi.Pa svako 3-ce kolo im prijete neke suspenzije zbog dugova,ni oni sami ne znaju kako opstaju u zivotu.Pa jedan Nottingham godinama igrao u trecem rangu Engleskog fudbala,a jedni od najtrofejnih klubova u Engleskoj.Pa zatim Parma ikona Italijanskog fudbala izbacena u 5 ligu,pa zatim Rapid Bukurest i jos mnogo klubova koje su bile ikone u svijetu fudbala a da ne pricam o domacim ligama su ispadale u nize rangove.Cocaine je napisao/la:Bez obzira na sve ne mogu vjerovat da neko zeli da Borac ispadne. To je nas stari BH klub sa istorijom,infrastrukturom i strasnim navijacima. Liga gubi najvise iduce godine ako ne ostanu. Znaci kroz neku sportsku prizmu gledam yebo ostalo
Najbolje onda da se napravi liga Zeljo,Sarajevo,Velez,Borac,Sloboda,Siroki i Zrinjski pa da onda ikone BH fudbala ne mogu ispadat iz lige
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Kec na Radnik
Iako bih volio da Borac ostane u ligi, ali mislim da nakon ovoga svega neće opstati.
Iako bih volio da Borac ostane u ligi, ali mislim da nakon ovoga svega neće opstati.
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
High je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
U pozadini neke čudne melodije i tekstovi hahahhaa a znas kako bolje otvoreno priznati kakav si nego biti dvolican
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
jubitubi je napisao/la:High je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
U pozadini neke čudne melodije i tekstovi hahahhaa a znas kako bolje otvoreno priznati kakav si nego biti dvolican
S obzirom na to da sam bio na utakmici protiv vas, znam da su ovo skandirali samo neki s istočne tribine - ne svi, pogotovo ne ovi sa zapadne i sjeverne. Ne može ti proći ova relativizacija jer se zna ko ima neofašistički repertoar. Vi ste pijuni nacionalističkog klera koji vas je progutao. Uskoro ćete mu izaći na drugu rupu. Kad dolaziš iz amoralne i akulturalne sredine, onda moraš biti takav.
Zadnja izmjena: High, dana/u 07 maj 2016, 15:50, ukupno mijenjano 1 put.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
- UltrasNotRed
- Kontakt:
Igrali su ruski rulet, al'sto te ne ubije to te ojaca. Ti si ugrozen samom cinjenicom sa nisi u stanju prihvatiti drugacije. Nije los covjek ako je bio micho.Rahma je napisao/la:Previse su tebe mucili u djetinstvu, zao mi te.UltrasNotRed je napisao/la: Dobro. Istina boli. Jedan od najvecih ljudi je volio isti spol. Sto je tu lose?
Vita est militia
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
Sto misli djecak iz Bosne kad vidi,
Kako ludi punker po Londonu skace?
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Gjde sam ja rekao da to nisu dobri igraci? Samo kazem da je Dinamu velika prednost sto ima pravo prvokupnje igraca na 90% teritorije Hrvatske, sto je prvak vec 11 godina, i samim tim 11 puta je zaredom izlazio u Evropu, i zadrzavao se u njoj pa barem do septembra. Ako to nije monopol nad hrvatskim klupskim fudbalom, onda ne znam sta jeste.Muerte je napisao/la:Kakav ba monopol. Dinamo proda igraca i on postane jedan od glavnih u timu. Skoro sve i jedan igrac iz HNL se pokaze na zapadu. Ne znam kako rade klubovi i sta rade u HNL, ali njihovi igraci i nasi nebo i zemlja. Njihovi polovnjaci za nas super pojacanje. I to za ove iz vrha.SlevinKelevra je napisao/la:Ovo nije rezultat samo talenta ili dobre transfer politike, vec apsolutnog monopola koji Mamic i Dinamo imaju u hrvatskom fudbalu. Nesto sto je nemoguce kod nas.Muerte je napisao/la:http://m.sportsport.ba/ino_fudbal/na-ma ... ura/193678
A mi se kurcimo kad napravimo transfer od 1-2 mil KM.
PL je smijesna za HNL
Svaka cast i ostalim hrvatskim ekipama, ali njihovi transferi su srazmjerni kvalitetom prema nasim.
Šta li su tebi radili na onom putovanju s neonacistima? Kako ono ti napisa, bila ti je čast biti s takvim idiotima? Pretpostavljam da si okusio svačijeg?UltrasNotRed je napisao/la:Igrali su ruski rulet, al'sto te ne ubije to te ojaca. Ti si ugrozen samom cinjenicom sa nisi u stanju prihvatiti drugacije. Nije los covjek ako je bio micho.Rahma je napisao/la:Previse su tebe mucili u djetinstvu, zao mi te.UltrasNotRed je napisao/la: Dobro. Istina boli. Jedan od najvecih ljudi je volio isti spol. Sto je tu lose?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Re: RE: Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Ne zanima me uopste tvoje opravdanje imas sliku imas ton crno na bijelo. Mene ne tangira to vase skandiranje oguglao sam.samo prestanite vise glumiti neku ljubav prema nama i recite ko ste stvarno.lesinari kazu mi smo nacionalisti i onda nema vise iznenadjenjaHigh je napisao/la:jubitubi je napisao/la:High je napisao/la:Samo se na ovom forumu hvale navijači koji su glasilo zla i nacionalističke politike.
S obzirom na to da sam bio na utakmici protiv vas, znam da su ovo skandirali samo neki s istočne tribine - ne svi, pogotovo ne ovi sa zapadne i sjeverne. Ne može ti proći ova relativizacija jer se zna ko ima neofašistički repertoar. Vi ste pijuni nacionalističkog klera koji vas je progutao. Uskoro ćete mu izaći na drugu rupu. Kad dolaziš iz amoralne i akulturalne sredine, onda moraš biti takav.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Respekt Ultrasima za brojku !
Ovo je slika od prije 2 tjedna na putu sa Sarajevo. Danas bi ih po najavama trebalo biti više jer ipak je subota i prva meč lopta.Prijedor je napisao/la:
A jel? Neka budala objavila na fejsbuku pa vidio reko to od danasespresso je napisao/la:Ovo je slika od prije 2 tjedna na putu sa Sarajevo. Danas bi ih po najavama trebalo biti više jer ipak je subota i prva meč lopta.Prijedor je napisao/la:
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Ko je Mušiji ukrao crni mantil?
Čist gol poništen Mladosti. Čovićev utjecaj radi svoje.
Cist gol ponisten Mladosti.prekidaj tekmu daj im odmah titulu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
Ops ,zastavica gore 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Zrinjski više platio od Slobode. 
Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
Dodo je svakako covjeku koji je bio u ofsajdu na krajuHigh je napisao/la:Čist gol poništen Mladosti. Čovićev utjecaj radi svoje.
? &
Bitan je nijet.Prijedor je napisao/la:Dodo je svakako covjeku koji je bio u ofsajdu na krajuHigh je napisao/la:Čist gol poništen Mladosti. Čovićev utjecaj radi svoje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.