FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
UPRAVA NAPOLJE, NAJGORE SARAJEVO IKADA, PA SPALIT IH TREBA!!!
- PitarBordo
- Kontakt:
Evander je napisao/la:Prije godinu dana, dolazi nam Sloboda, apsulutno niko ne sumnja u pobijedu i proslavu titulu. Kao da na Vrbanjusa dolazi. I tako se i desi.
Danas, ides toj Sloboda, znas da ces zijaniti kao protiv Barcelone da igras.
Eto toliko smo se srozali za samo godinu dana.
Ova ekipa ne zasluzuje da igra Europu!
Koliko god vi to poricali - ovo je tačno 100%.
Samo Saraj'vo.
Ovo je ceh igranja u sivim dresovima.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Igras najbitniju utakmicu, i imas samo 3 prekrsaja, od toga je jedan penal
Ne mogu da vjerujem kakve smo pichke

Ne mogu da vjerujem kakve smo pichke
SLIJEDECE SEZONE NE ZELIM GLEDATI DULJEVICA U SARAJEVU!!!
Nasi ko da igraju za kikiriki,majkemi ja gledam Mladost protiv Zrinjskog,ljudi bas ginu,jeste dobili su premije od nekoga i neka.Sta je nasim uzeli neku lovu pa im se neigra.Boze sacuvaj.Nek se ima za gela
Zadnja izmjena: miky_hz, dana/u 07 maj 2016, 17:45, ukupno mijenjano 1 put.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
+1Evander je napisao/la:Prije godinu dana, dolazi nam Sloboda, apsulutno niko ne sumnja u pobijedu i proslavu titulu. Kao da na Vrbanjusa dolazi. I tako se i desi.
Danas, ides toj Sloboda, znas da ces zijaniti kao protiv Barcelone da igras.
Eto toliko smo se srozali za samo godinu dana.
Ova ekipa ne zasluzuje da igra Europu!
Nevjerovatno sta nam ljudi uradise u ovoj sezoni.

1946
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Sredinu ti drzi ovosezonski Radovac i Rustemovic. Pa sta ces onda ocekivati od takve sredine. I ovo je dobro.
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
-
- Kontakt:
I OVE **** OD PREPLAĆENIH BALERINA TREBA OTJERATI, MAJKU IM SVIMA **** ONU INDOLENTNU!!!
Zadnja izmjena: BordoArmy88, dana/u 07 maj 2016, 17:46, ukupno mijenjano 1 put.
A ko ce ovo kupiti? Eto ko? Kome ovo uvaliti??Evander je napisao/la:SLIJEDECE SEZONE NE ZELIM GLEDATI DULJEVICA U SARAJEVU!!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Uzmite kapitensku ovoj neznalici i dajte je Benki.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sarajevo
Staviti na pik, zalijepit će se valjda neka budaletina pa ga u rudnik poslati...joker90 je napisao/la:A ko ce ovo kupiti? Eto ko? Kome ovo uvaliti??Evander je napisao/la:SLIJEDECE SEZONE NE ZELIM GLEDATI DULJEVICA U SARAJEVU!!!
Odavno nisu ovakvi poluigraci igrali za Sarajevo,al odavno bas ne pamtim.
Sad ce ga Dulja složit
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
- BosnianKingdom
- Kontakt:
Ovo je ceh neigranja Okica.Besic je napisao/la:Ovo je ceh igranja u sivim dresovima.
Sabrine mi moje!
kratko pamcenje onda imastenpenny je napisao/la:Odavno nisu ovakvi poluigraci igrali za Sarajevo,al odavno bas ne pamtim.
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Vecu skupinu beskicmenjaka od igraca, odavno nisam vidio 

Samira tamam poceli hvaliti kao vraca se,a on nas danas fino,lagano sve demantuje... Dulja nevjerovatno neinteligentan igrac,a sa takvim potencijalom da je to zalosno.
Ibrakovic bi covjeku bez nogu prodao patike.Ne sikiram se ja da ce on otici i naci mu klub,samo ne za one "milione" s kojim smo se k.urcilijoker90 je napisao/la:A ko ce ovo kupiti? Eto ko? Kome ovo uvaliti??Evander je napisao/la:SLIJEDECE SEZONE NE ZELIM GLEDATI DULJEVICA U SARAJEVU!!!
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Trenutno korisnika/ca: adoado, bordobijeli, Dave, enzo1, ErosViverosViv, Evander, guadalupe, Hajdeee, johntravolta123, Maestro^^, N3R3D, plisek, SamoDaKazeem i 98 gostiju.