Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88
Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica
Kvalitetna partija Mate, a Wazza sa ona dva poteza pokazao klasu.
Jos bih pohvalio i parmaka Valenciu.
Jos bih pohvalio i parmaka Valenciu.
Zadnja izmjena: Asteriks, dana/u 07 maj 2016, 15:36, ukupno mijenjano 1 put.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Depayu treba obje noge slomit, da ne moze nikako vise ni da hoda.
Nije jednom potrcao danas...
Nije jednom potrcao danas...
Mrzim ovo dodavanje na stranu u ovakvim situacijama, pa dodaj u sredinu kad je toliko prostora gdje odmah zicer napravis a ne ovo oklijevanje.Ander je nekoliko puta danas ovo uradio, mora biti konkretniji..
jadnije od ovog ne moze al et,herera ne znam jel imao dva tacna pasa,saplice se sam o svoje noge,uglavnom svijetle tacke nema u ovoj ekipi,onaj gol je Rooney trebao sam zavrsit al naravno sto jednostavno bolje jos koji dodir,bjezi iznervirao sam se protiv ovih jadnika iz Norvica i sad treba da slavim ne ne i dalje kazem jadno braco moj
Imamo ogromnu šansu za ligu prvaka, ali to je mač sa dvije oštrice jer bi plasman značio i ostanak van Gaala i sljedeće sezone. 

Going on up to a spirit in the sky...
It's where I'm gonna go when I die...
And when I die and they lay me to rest...
I'm gonna go on the piss with Georgie Best!!
al jel moguce da je Januzaj trebao uci umjesto Mate a ne Memphisa
ovo je najlosija partija nekog igraca Uniteda od kad ja pratim utakmice i pritom odigrao svih 90min
Wazza perfektan kad god je imao loptu uradio je nesto korisno
za Carricka sve pohvale sam je drzao sredinu
Rojo standardno los

ovo je najlosija partija nekog igraca Uniteda od kad ja pratim utakmice i pritom odigrao svih 90min

Wazza perfektan kad god je imao loptu uradio je nesto korisno

za Carricka sve pohvale sam je drzao sredinu

Rojo standardno los
Sir Alex Ferguson:"If you can't support us when we lose, then don't support us when we win."
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Martial: "When my agent said United were interested I didn't hesitate. They're the biggest club in the world"
Golden Boy
Neka nekaNitro je napisao/la:Imamo ogromnu šansu za ligu prvaka, ali to je mač sa dvije oštrice jer bi plasman značio i ostanak van Gaala i sljedeće sezone.

- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Rooney nije pokaz'o nikakvu klasu, samo je još jednom pokaz'o da nema šta tražit u vrhu napada. Rola u veznom redu i može proći još, ali špic nikako. Svakako je silom prilika danas zaigr'o tu.
Inače, svi potanki uglavnom, Rojo kriminal. Jedina pozitiva Valencia koji nastavlja sa dobrim igrama od povratka na teren.
Inače, svi potanki uglavnom, Rojo kriminal. Jedina pozitiva Valencia koji nastavlja sa dobrim igrama od povratka na teren.
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
SS.ba liga | Jedinstvo Manchester
Cak i da City prokocka bodove sutra, kako uzet WHU na strani
Nek samo zavrsi ova patnja, iako bi moglo bit par zanimljivih scenarija, a United i Liverpool u LP.u je jedan od njih 
Danas uzas,jedna od milion utakmica gdje nismo nista pojazali ali eto ovaj put smo nekako dobili tekmu.
Arsenal Arsenal Arsenal

Danas uzas,jedna od milion utakmica gdje nismo nista pojazali ali eto ovaj put smo nekako dobili tekmu.
Arsenal Arsenal Arsenal

Postao/la Sir Matt dana 23 dec 2012, 22:08
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Više uopšte nema užitka gledat utakmice a to zbunjuje , i smeta . Razumiš priku ?
Haha cuj onog Rooney pokazao klasu a Rojo los,Rojo tri puta bolji na stoperu ,danas bas ok igrao a Rooney kao deda neki,brzi je Totti sa 40 godina .
Sta ovi ljudi gledaju da te Bog sacuva.
Mata odlican,Valencija dobar,samo su problem ti centarsutevi.
Depay nema sta trazit u Unitedu nazalost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Sta ovi ljudi gledaju da te Bog sacuva.
Mata odlican,Valencija dobar,samo su problem ti centarsutevi.
Depay nema sta trazit u Unitedu nazalost
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zeljeznicar! 1921 !
Ne razumijem kako to Rooney nije pokazao klasu?
U jedinoj situaciji na cijeloj utakmici skoro gdje se mogao dati gol on je postupio najbolje i pobijedili smo na kraju. Ovakvi trenuci pokazu tu klasu gdje je on bio najbolji kad je bilo najpotrebnije.Znaci da cijelu utakmicu nije imao dobrog poteza onaj jedan je vrijedniji od svih ostalih, to su ti igraci i za njeg ce uvijek vaziti ona "forma je prolazna, klasa je vjecna"
Ostali smo u igri za Lp, od sutra nam sve zavisi
U jedinoj situaciji na cijeloj utakmici skoro gdje se mogao dati gol on je postupio najbolje i pobijedili smo na kraju. Ovakvi trenuci pokazu tu klasu gdje je on bio najbolji kad je bilo najpotrebnije.Znaci da cijelu utakmicu nije imao dobrog poteza onaj jedan je vrijedniji od svih ostalih, to su ti igraci i za njeg ce uvijek vaziti ona "forma je prolazna, klasa je vjecna"
Ostali smo u igri za Lp, od sutra nam sve zavisi
Ne bi.Nitro je napisao/la:Imamo ogromnu šansu za ligu prvaka, ali to je mač sa dvije oštrice jer bi plasman značio i ostanak van Gaala i sljedeće sezone.
Inače, danas je odbrana uradila dobar posao, čak i Rojo, koji je imao dobru partiju, iako je loš u skoku. Norwich je doslovno jednu šansu na utakmici napravio.
Depay je bio katastrofalan, klasična kurcobolja.
- Patrice_Evra_3
- Kontakt:
Ne znam, ja baš nisam 100% siguran u to da LvG odlazi, pogotovo ako uzme kup i dohvati nekim čudom taj top 4. Ovi u upravi su mi nekako preludi, nikad se ne zna, jbg.
A, bilo bi katastrofalno propustit Mourinha sad, naprosto ne vidim koja bi se to bolja opcija mogla pojavit u skorije vrijeme...
A, bilo bi katastrofalno propustit Mourinha sad, naprosto ne vidim koja bi se to bolja opcija mogla pojavit u skorije vrijeme...
Sve je relativno u odnosu na vrijeme i mjesto.
West Ham gubi 3 razlike, što znači da ispadaju iz trke za LP
Ako sutra bude pozitivan rezultat, cak i bez africkog drveta, protiv WH se moze ostvariti pozitivan rezultat.

Ima li išta novo vezano za Martiala? Danas smo izgledali blago rečeno jadno bez njega. Nikakav prodor po strani, Depay niti jednom nije uspio probiti što je po meni, sramota za krilnog igrača. Btw. David De Gea, 18 clean sheet ove sezone ako je informacija sa MUTV tačna.

Kada igrac, u jednoj lose postavljenoj ekipi uradi fantasticnu kretnju, okret i asist, te time prelomi utakmicu, a nedugo nakon toga fantasticnim pasom pronadje Morgana, onda je to dokaz da jos ima magije u starim nogama.
Zivio ti nama kapitenu jos sto godina.
Zivio ti nama kapitenu jos sto godina.

Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Kako ogromnu ?Nitro je napisao/la:Imamo ogromnu šansu za ligu prvaka, ali to je mač sa dvije oštrice jer bi plasman značio i ostanak van Gaala i sljedeće sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno imamo bod zaostatka, po završetku vikenda ćemo imati utakmicu manje. Samim tim, u slučaju remija, ili pobjede Arsenala protiv City-a, imamo sve u svojim rukama.anell je napisao/la:Kako ogromnu ?Nitro je napisao/la:Imamo ogromnu šansu za ligu prvaka, ali to je mač sa dvije oštrice jer bi plasman značio i ostanak van Gaala i sljedeće sezone.

-
- Kontakt:
Imamo li sanse za to cetvrto mjesto ili je shitty ovo osiguro?
Pa to i nije baš ogromno jer City igra kod kuće protiv Arsenala koji je katastrofalan u zadnjih par kola, i u slučaju pobjede Citya onda nije ništa u vašim rukama/nogama.Nitro je napisao/la:Trenutno imamo bod zaostatka, po završetku vikenda ćemo imati utakmicu manje. Samim tim, u slučaju remija, ili pobjede Arsenala protiv City-a, imamo sve u svojim rukama.anell je napisao/la:Kako ogromnu ?Nitro je napisao/la:Imamo ogromnu šansu za ligu prvaka, ali to je mač sa dvije oštrice jer bi plasman značio i ostanak van Gaala i sljedeće sezone.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.