FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- UnitedForce
- Kontakt:
- PitarBordo
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Dino Selimovic treba da se objesi ispred vjecne vatre ako imalo casti ima!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
THEC je napisao/la:kratko pamcenje onda imastenpenny je napisao/la:Odavno nisu ovakvi poluigraci igrali za Sarajevo,al odavno bas ne pamtim.
Ma pamtim svakakvih levata al ne pamtim da su skoro svi bili levati
Ni krivi ni dužni gubimo 2:0

- BernardBarnjak
- Kontakt:
Uzas, strasno.
Bernard Barnjak, igrac Sarajeva koji je presao u Hajduk kasnih 80-tih, a u FK Sarajevu bio pravo popularan, ljubimac navijaca.
Bogom se kunem, ako znacjano necemo mijenjati ekipu sad na ljeto, fakat ne zelim da igramo Euro tekme.
- Bosniacum Lilium
- Kontakt:
Imamo Sevku Okica 
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.
Nama ni nerjeseno ne igra neku ulogu, ako Siroki pobjedi.
Ako Siroki ne pobjedi, nama i poraz nece pretstavljati neki problem..
Samo da se zavrsi vise ova sezona, toliko mucna i losa.. Uzas
Komplet FkS treba otjerati, i dovesti sve nanovo..
Yebem vam mater, sta nam uradiste od ekipe
Jos slusam Dzakmica, kaze imamo Okica na klupi, pa cemo pokusati nesta napraviti izmjenom

Ako Siroki ne pobjedi, nama i poraz nece pretstavljati neki problem..
Samo da se zavrsi vise ova sezona, toliko mucna i losa.. Uzas
Komplet FkS treba otjerati, i dovesti sve nanovo..
Yebem vam mater, sta nam uradiste od ekipe
Jos slusam Dzakmica, kaze imamo Okica na klupi, pa cemo pokusati nesta napraviti izmjenom
Kad vam rustemovic motor ekipe,radovac mozak ekipe a napadac amer bekic,a joker sa klupe okic,desi vam se najgore sarajevo u svojoj historiji nazalost
Samo Sarajevo
Dovedosmo se u situaciju da moras u zadnjem kolu dobiti da bi isao u Evropu.Kakva ce to utakmica biti 
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kad nas Olimpic dobije u zadnjem kolu bice Sarajevo ih pustilo da ostanu a mi ustvari ocajni i neprepoznatljivi.
Horde Zla ; Curva Sud Roma ; Los Borrachos Del Tablon
Este sentimiento nadie lo comprende
Este sentimiento nadie lo comprende
taktika duge na duljevica, duljevic probije po strani obavezno zadnjem igracu laznjak uradi onda ubaci desnom nogom nekad u pm nekad na glavu nekom igracu iz odbrane
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
i da nerijeseno igramo isto bi bilomiky_hz je napisao/la:Dovedosmo se u situaciju da moras u zadnjem kolu dobiti da bi isao u Evropu.Kakva ce to utakmica biti
Pyro is not a crime !
Je8em ti ovo!!! Gubimo 0:2,a najbolji pojedinac u nasim redovima golman! E bas smo spali na niske grane 
Sad jedino preostaje da molimo Boga da Drina drži x protiv Širokog. Inače...
Selimovicu spasi svoju cast, izvrsi harakiri na centru prije tekme protiv Olimpica!!
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobra izjavaBosniacum Lilium je napisao/la:Imamo Sevku Okica
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Fol pokr'o nas sudija, mi ne možemo osvojit tri kvadrata terena. 
Duljeviću, ako te nije Boga stid, predaj kapitensku Mateju il Leonu, i odyebi iz kluba.
Duljeviću, ako te nije Boga stid, predaj kapitensku Mateju il Leonu, i odyebi iz kluba.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
- UnitedForce
- Kontakt:
"Mislim da sloboda zasluzeno vodi." Do ove sezone niko nikad nije zasluzeno protiv nas vodio, ako bi neko poveo bilo bi to na srecu,a ne ovako da te nadigra. Tacnije nisu nas "nadigrali" samo su igrali, a mi ko picke gledali. Pa majku vam **** dosli ste da napadate a ne da se branite zato i vode zasluzeno. Picke jedne bagave ne znam ni sta bi rekao. Mi smo ****!
' $!