effe_sa je napisao/la:I onda Klare mene pita: Šta imam protiv Stuttgarta?
man ije to, nego i kad su imali jači kadar tamo 2012/13 ti si uvijek tu nekakve krampe nalazio.
Ali da ti budem iskren sada navijam da ispadnu, jer u 3 godine umjesto da se stabilizuju rasprodali su ono što valja, dosta laki na tome bili, para u prvom planu, a dovodilo se škrtarenjem sumnjiv, potrošen kvalitet. Nije se dobro radilo, bacili su klub na niske grane, i neka im sezona hlađenja,
podignuće rejting Cvajti.
effe_sa je napisao/la:A rekoh Eitracht će se izvući...Nisu još skroz, ali više ne mogu direktno ispasti. Bit će to žestoko između njih i Werdera u narednom kolu...Uzbuđenje maksimalno.
Ma frankfurt je šugava ekipa, ni sami ne znaju kako su došli do ove pozicije, jer čitave sezone su kriza i sada su kriza, ali...,
svejedno mislim da ne mogu protiv Werdera, jer jednostavno Werder je bolji i šteta bi bilo da se moraju mučiti kroz baraž, a igraju stoput bolje i ljepše od ovih. A frankfurtu neka baraža pa tamo daBogda ispali od Nurnebrga.
Nemam ništa protiv njih, ali mislim da su po igrama od svih najmanje zaslužili opstanak.