Safet Sušić - Pape

harishp
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 13:32

Virtu4l je napisao/la:Upravo zato se i najduže zadržao u renomiranom Istanbulsporu, čak dvije sezone.
Ja pa, i Bolic i Baljic su bili jos u renomirarnijim klubovima i sta onda.
Nego ne navede mi renomirane klubove gdje je onaj vodio.
Pa da skontamo razliku. :roll:
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jun 2010, 13:41, ukupno mijenjano 2 puta.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

Principatus
Kontakt:

Post Postao/la Principatus » 17 jun 2010, 13:32

Carina. Stvar je u tome, da se to sa dvije razlicite mjere gleda. Jedan smije saradjivati sa savezom, kao zato sto ce ga srusiti, a drugi nesmije, jer ga kao podrzava. Priznaj sam, da je to malo cudno.

Ja licno ne sumnjam u najbolje namjere Barbareza, covjek se ponizuje, sastaje sa onim otpadom i zeli sa njima saradjivati, samo za dobrobit reprezentacije. Ipak zbog toga su neki po njemu pljuvali, kao Barbarez se spustio, ovo ono. A sad kad se Barbarez sa savezom nije mogao dogovoriti, onda nije uredu ako je to Susicu uspjelo. Cudno, cudno.

Barbarez kad je upitan za to, da li ce on mozda preuzeti klupu Hamburga, je odgovorio da nevjeruje u to, jer nije vjerovatno, da ce se dopustiti, da se neko uci na ekipi. To je dakle za njega bilo jasno. A bilo bi mu izgleda ispod casti biti Papetov asistent.

Da samo pojasnim: I ja sam bio za Barbareza. Ne zato sto covjek ima nekog iskustva, nego sto bi najzad zasukao rukave i poceo da radi, zato sto je legenda. Na drugu stranu mi Pape sa svojim nespretnim izjavama na pocetku nije bas bio simpatican. Ali ipak ima vise iskustva (kakvog takvog) nego Barbarez, voljeli mi to ili ne. Kako vrijeme prolazi, Pape radi svoj posao umjesto da plese po svakoj svadbi, radi to seriozno, mirno i sa dostojanstvom. Legenda naseg fudbala. Pa zasto da ga ne podrzim?
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 13:38

harishp je napisao/la:Ja pa, i Bolic i Baljic su bili jos u renominarnijim klubovima i sta onda.
Da, ali oni imaju ono nešto, što se ti praviš da ne vidiš. Ljudi su moderni, ali kažem ti drug, vrijeme će pokazati ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 13:39

evo ja sam na nagovor mnogih sa foruma popustio i pokuvao rucnu sto se tice Susica..Cekam prve 3 utakmice kvalifikacija pa cu i na osnovu toga reci svoje misljenje..Dajemo mu eto sansu....Kad je mogao neki Muzurovic je dobiti, moze i Susic....
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 13:43

Virtu4l je napisao/la:
harishp je napisao/la:Ja pa, i Bolic i Baljic su bili jos u renominarnijim klubovima i sta onda.
Da, ali oni imaju ono nešto, što se ti praviš da ne vidiš. Ljudi su moderni, ali kažem ti drug, vrijeme će pokazati ;)
Moderan ili ne.Pripravnik koji na kraju ni diplome nema. Nece ni u Ruandi dobiti mjesto direktora tvornice cackalica.
Sto se tice vremena Baka nam je cjelu osnovnu skolu oduzeo.Pa smo vremenom vidjeli istog Babrbareza na liberu,Rahimica kao ''goreg'' od Grujica po Sliskovicu i nesposobnog Jakirevica u prvoj postavi.
P.S Ovaj je makar sjedio na klupi kao zamjenik selektora,dok nije dobio tu glavnu funkciju.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jun 2010, 13:51, ukupno mijenjano 1 put.
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 17 jun 2010, 13:50

@harishp

Opustio si se malo sad,jucer te nema po 2 sata kad sam te upitao za godine,lafo neki pendrek itd.covjek se stidi reci koliko ima godina.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 13:53

:lol: :roll:

Rade...........................Pendrek..................godina...................40
P.S ali slovo po slovo.Polako koncentriraj se.
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jun 2010, 13:55, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 17 jun 2010, 13:54

analiticar_ je napisao/la:evo ja sam na nagovor mnogih sa foruma popustio i pokuvao rucnu sto se tice Susica..Cekam prve 3 utakmice kvalifikacija pa cu i na osnovu toga reci svoje misljenje..Dajemo mu eto sansu....Kad je mogao neki Muzurovic je dobiti, moze i Susic....
Konacno se slazem s tobom ( Susicu treba dati sansu)
Ali ne mozes reci neki tamo Muzurovic. Ne znam koliko si star ili mlad i koliko dugo pratis reprezentaciju BiH i ex Yu, ali Muzur je jedan od najzasluznijih ljudi za karijere Susica, Jozica, Hadzibegica ( ex Yu rep.),Baljica, Varesanovica (BiH rep) i mnogih drugih. Dva puta je kretao sa reprezentacijom od 0, kad je niko nije htio i uspjevao napraviti nesto. Kad je on bio selektor, za reprezentaciju su pocela igrati 3 velika igraca ( Barba i Hasan u prvom mandatu i Rahimic u drugom mandatu ) Njegov autoritet i BiH fudbalu nije sporan i on je velicina!!! A imao je i hrabrosti da uvijek gurne mlade igarce u prvih 11. Music je dobio sansu kod njega dok je igrao u Slobodi, Dzeko je prvi put igrao kod njega itd,itd....
FKS❤️1946

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 13:55

Ima covjek 15 ili 16 godina, jer prije 2 ili 3 godine na forumu je izjavio da je tada imao 13 ili 14, ne sjecam se tocno....Tada je imao i stotinjak postova tek no bio je isto ovako dosadan i naporan...
NS BIH + Reprezentacija BIH = Mafija, prodaju i stimaju utakmice i rade za kladionicarsku mafiju

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 17 jun 2010, 13:57

harishp je napisao/la::lol: :roll:

Rade...........................Pendrek..................godina...................40
P.S ali slovo po slovo.Polako koncentriraj se.
Kako da ne,aj malo manje tusi svojom pricom,pusti druge nek sta kazu,nemoras svakog poklapat svojim smijesnim recenicama i lopatama,ako nemas sta pametno pisat.
Moja leđa su već plava,i ne dostaje mi snaga.Čekam kad ću se probudit,al`ovo je već java.Još koja godina,pa ću se počet gušit,nemam više sta izgubit` idem ih rušit.

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 13:58

analiticar_ je napisao/la:Ima covjek 15 ili 16 godina, jer prije 2 ili 3 godine na forumu je izjavio da je tada imao 13 ili 14, ne sjecam se tocno....Tada je imao i stotinjak postova tek no bio je isto ovako dosadan i naporan...
@anal-iticar :mrgreen:
Hajmo u opkladu da napravimo ljudima gust.
Stariji sam od tebe,masalah.ko izgubi leti sa foruma dozivotno.
Ako se ne smijes kladiti,onda si stvarno anal bez iticara. ;)
@Bad boy ono je tvoj zadnji post koji citam na ignore si.Ako uopste kontas sta je to.Razlog-gori si od hemoroida.Tako da djabe puses u vuvuzelu
Zadnja izmjena: harishp, dana/u 17 jun 2010, 14:04, ukupno mijenjano 1 put.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 14:04

Daj Hare okani se, novi kolačići, k'o novi kolačići... ni prvi ni zadnji koje smo ispratili sa foruma :lol:
Voli te tvoje Sarajevo.

bad_boy
Kontakt:

Post Postao/la bad_boy » 17 jun 2010, 14:05

Zabrinuo si me sto sam ti na ignore :mrgreen: necu moci spavat veceras :lol: :lol: Pametnice nasa malo ohladi,idi izadji napolje,nemoj samo od kompa do wc hodat,ogranicen si ko balkon,nemoj tusit ovdje 24h ;)

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 17 jun 2010, 14:06

Virtu4l je napisao/la:Daj Hare okani se, novi kolačići, k'o novi kolačići... ni prvi ni zadnji koje smo ispratili sa foruma :lol:
Ma hajde sto je kolacic,ali sto je nena zaboravila iskljuciti rernu. :lol:
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 14:10

harishp je napisao/la:Ma hajde sto je kolacic,ali sto je nena zaboravila iskljuciti rernu. :lol:
slika
Voli te tvoje Sarajevo.

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 17 jun 2010, 14:17

bad_boy je napisao/la:Zabrinuo si me sto sam ti na ignore :mrgreen: necu moci spavat veceras :lol: :lol: Pametnice nasa malo ohladi,idi izadji napolje,nemoj samo od kompa do wc hodat,ogranicen si ko balkon,nemoj tusit ovdje 24h ;)
ja sam malo stariji pa bih volio da mi se objasne ovi moderni pojmovi,jer postoje neki koje nisam nikad cuo!!!
Npr: Ogranicen si ko balkon_Sta to znaci?
Kako je balkon ogranicen? Postoje razliciti balkoni i ograniceni su ogradom,ali ja jos nemam ogradu na balkonu, da li to znaci da moj balkon nije ogranicen???
Nemoj tusit-Sta to znaci?-Cuo sam za glagol GUSITI,PUSITI,RUSITI,DUSITI Uali nikad za tusiti

Unaprijed hvala
FKS❤️1946

carina
Kontakt:

Post Postao/la carina » 17 jun 2010, 14:17

Pozdrav Haretu... :D Dobili smo nova dva igraca: Tshabalala i Chupa Montia...Znaci, sad nam mogu Papetu igrati i Rahimic i Muratovic, imat ce ih ko nositi po terenu u kvalifikacijama :D Naravno, dolaze i vuvuzele 8-) Ide pjesma na tribini "Bosnom behar probeharao, mene zivot razocarao.." i onda svi u isti tren po vuvuzelama..
@princip
Majstore, opet mu vjerujem sto posto, mislim, na Sergeja. Mora se ponizavati, za razliku od drugih koje velicamo a zaboli ih neka stvar i za nas i za sve ostalo....Ne misli da nesto cuckam Barbu zato sto je Velezovac, ima mnogo vecih Velezovaca od njega koje to mjesto ni taj posao ne zanima jer ni na kraj pameti im nije da rjese ove nase probleme...Cim se pojavi neko jaci od Sergeja sa zeljom koju on ima, siguran budi da cu biti uz njega kao i uz Sergeja...Mene zanima samo slom saveza, hiljadu puta to ponavljam, nikakva svjetska i druga prvenstva me nece slomiti dok ovom sljamu u savezu ne vidim ledja....
@djokica
Heheh...Bogati, kad vec pricas sa Papetom, hoces li mu prenijeti pozdrav..Reci mu, ima pozdrav odAvde :mrgreen:

djokica
Kontakt:

Post Postao/la djokica » 17 jun 2010, 14:23

carina je napisao/la:Pozdrav Haretu... :D Dobili smo nova dva igraca: Tshabalala i Chupa Montia...Znaci, sad nam mogu Papetu igrati i Rahimic i Muratovic, imat ce ih ko nositi po terenu u kvalifikacijama :D Naravno, dolaze i vuvuzele 8-) Ide pjesma na tribini "Bosnom behar probeharao, mene zivot razocarao.." i onda svi u isti tren po vuvuzelama..
@princip
Majstore, opet mu vjerujem sto posto, mislim, na Sergeja. Mora se ponizavati, za razliku od drugih koje velicamo a zaboli ih neka stvar i za nas i za sve ostalo....Ne misli da nesto cuckam Barbu zato sto je Velezovac, ima mnogo vecih Velezovaca od njega koje to mjesto ni taj posao ne zanima jer ni na kraj pameti im nije da rjese ove nase probleme...Cim se pojavi neko jaci od Sergeja sa zeljom koju on ima, siguran budi da cu biti uz njega kao i uz Sergeja...Mene zanima samo slom saveza, hiljadu puta to ponavljam, nikakva svjetska i druga prvenstva me nece slomiti dok ovom sljamu u savezu ne vidim ledja....
@djokica
Heheh...Bogati, kad vec pricas sa Papetom, hoces li mu prenijeti pozdrav..Reci mu, ima pozdrav odAvde :mrgreen:
nije problem,nego ja imam neke rodbine dole u mMostaru pa eto kad budes setao mahni Mojim i reci im ako ti nije mrsko, da sam ih pozdravio preko qurca

moze???
FKS❤️1946

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 17 jun 2010, 14:25

To je problem vas novih kolačića, odmah oštro, psovanje, majke, rodbina, tetka, strina... izi ljudi, može se neko iskulirati i na pismen način.
Voli te tvoje Sarajevo.

analiticar_
Kontakt:

Post Postao/la analiticar_ » 17 jun 2010, 14:30

au zakuhalo se...admin ce imati pune ruke posla :D

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.