Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
- hule_barca
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Čestitke Zrinjskom na tituli. Mora se priznati da su odigrali najkompletniju sezonu u veoma dobro kontinuitetu od svih klubova. Sloboda je zasluženo druga, kiks protiv Drine se ne može oprostiti u utrci za prvaka. Široki na kraju iskoristio pad Sarajevskih klubova i ušunjao se na treću poziciju, a s obzirom na silne turbulencije u Sarajevu, nije ni čudo što su četvrti. Željinom nizu je kad tad morao doći pad, tako da je njih prva polusezona previše koštala, a u drugom dijelu slabo rotiranje sastava je moralo doći na naplatu. Što se tiče borbe za opstanak, stvarno žalosno puštanje Radnika, ali to je bh. fudbal ili ti ga nogomet.
Mes Que Un Club
Nije Sloboda usrala samo sa Drinom,pa Široki vas za deset minuta potopi na Tušnju,Željo vam iz jedine prilike odnese tri boda,s takvom igrom kod kuće se ne osvaja titula,.
Čuje Čelik im skinuo gaće a Zrinjski ove sezone kontra istog ima dva boda,.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Cestitke Zrinjskom na tituli, kao i Slobodi i Sirokom na plasmanu u EL. Puno srece svima !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
SlevinKelevra je napisao/la:A, kad bolje razmislim, nemaju Tuzlaci sta kmecati. Kad izgubis 6 domacih bodova protiv mrtve Drine, i u gostima sasvim prosjecnog Sirokog, sam si sebi kriv. Yebiga.
mi smo zadovoljni..ja nisam razocaran , ma da sam et barem ocekivao da u zadnjem kolu se zavrsi pa makar i izgubili tad..ali da se ono nalozi narod malo .. ja ne mogu biti nezadovoljan i cestitam nasim igracima na ovoj sezoni.. mislim da smo pokazali najvise objektivno..valja dati 3 gola Zelji, Sarajevu 9 i td ..ipak moras biti dovoljno dobar da se to desi ...idemo uzeti kup dosta
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Ko je rekao da je Celik skinuo gace.chily-rz je napisao/la:Nije Sloboda usrala samo sa Drinom,pa Široki vas za deset minuta potopi na Tušnju,Željo vam iz jedine prilike odnese tri boda,s takvom igrom kod kuće se ne osvaja titula,.
Nabrojao sam vas i Siroki jer ste pokradeni u smislu utakmica gdje im se navlacilo i ostalih koji skidose gace.
Mi smo sami usrali protiv Drine ali ybg i navlacilo se Zrinjskom opasno.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Naguzi nas sudija, ako si gledao utakmicu mogao si sve da vidis....Cestitke Zrinjskom al za onoliko guranje nema potrebeHElo je napisao/la:Kako se Mladost naguzi drugo poluvrijeme
PS nadam se da ce biti kazni za gadjanje sudije bakljom...
Čestitajte prvaku i pustite se šuplje.
Nad tobom sunce najljepše sja
-
shalabajzer
- Kontakt:
Bice kazni, Kaznjena ce biti Mladost kao organizator utakmice, zbog propusta u organizaciji :SWolffire je napisao/la:Naguzi nas sudija, ako si gledao utakmicu mogao si sve da vidis....Cestitke Zrinjskom al za onoliko guranje nema potrebeHElo je napisao/la:Kako se Mladost naguzi drugo poluvrijeme
Upravu si trebali smo onog sudiju iza gola staviti u akvarij :dshalabajzer je napisao/la:Bice kazni, Kaznjena ce biti Mladost kao organizator utakmice, zbog propusta u organizaciji :SWolffire je napisao/la:Naguzi nas sudija, ako si gledao utakmicu mogao si sve da vidis....Cestitke Zrinjskom al za onoliko guranje nema potrebeHElo je napisao/la:Kako se Mladost naguzi drugo poluvrijeme
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
!PipiDugaCarapa je napisao/la:Cestitke Zrinjskom na tituli, kao i Slobodi i Sirokom na plasmanu u EL. Puno srece svima !
Plus Radnik izbaciti iz lige, a trenera im nogirati iz drzave.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Hoces i nama srecu pozeliti,za sedmicu-dvijePipiDugaCarapa je napisao/la:Cestitke Zrinjskom na tituli, kao i Slobodi i Sirokom na plasmanu u EL. Puno srece svima !
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Čestitke Zrinji na tituli prvaka, čestitke također Slobodi i Širokom. Ta tri kluba definitivno zasluženo idu u Europu i želim im mnogo sreće 
Što se tiče Sarajeva i Želje, mislim da će se navijači oba kluba složiti da su ovo bili rijetko loše sezone i da nijedan tim nije zaslužio da ide u Europu, opet sa druge strane mrtvi Radnik još manje zbog ove prodaje utakmica.
Zato čestitke i Sarajevu!
Što se tiče Sarajeva i Želje, mislim da će se navijači oba kluba složiti da su ovo bili rijetko loše sezone i da nijedan tim nije zaslužio da ide u Europu, opet sa druge strane mrtvi Radnik još manje zbog ove prodaje utakmica.
Zato čestitke i Sarajevu!
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
Ma gledao sam dobro je bilo prvo poluvrjeme (mislim na borbu) ali drugo igraci Mladosti samo grade loptu nigdje pas igre previse sebicnosti, a kod penala za zrinski onaj levat promasi loptu da izbije, ljudi uzese i penal ondaWolffire je napisao/la:Naguzi nas sudija, ako si gledao utakmicu mogao si sve da vidis....Cestitke Zrinjskom al za onoliko guranje nema potrebeHElo je napisao/la:Kako se Mladost naguzi drugo poluvrijeme
Zrinjskom su pomogli suci protiv Širokog, protiv Sarajeva je Zrinjski bio sramotno pokraden, a ovo ostalo je bilo korektno. Čestitam na zasluženoj tituli. 
Nema smisla spominjati ovo zaleđe danas u 3-0 pobjedi.
Nema smisla spominjati ovo zaleđe danas u 3-0 pobjedi.
Zadnja izmjena: Zed98, dana/u 07 maj 2016, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
Cestitke najtrofejnijem klubu Bh Premijer Lige, Zrinjskom
Nama ostaje zal za tim bodom i sto nismo imali svoju sansu da se borimo za titulu u zadnjem kolu. Bila bi to ljepotica sezone
Lijep pozdrav
Nama ostaje zal za tim bodom i sto nismo imali svoju sansu da se borimo za titulu u zadnjem kolu. Bila bi to ljepotica sezone
Lijep pozdrav
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Ma, vjerovatno bi potpisali drugo mjesto na pocetku sezone, ali kad znas kako ste igrali velike tekme, i da ste Zelji i Sarajecu uradili ono sto im niko nije ranije uradio, mora biti zal zasto se nije moglo isto ponoviti i u manjim tekmama. Kako god, odlicna sezona i cestitke.SaltCityAttack je napisao/la:SlevinKelevra je napisao/la:A, kad bolje razmislim, nemaju Tuzlaci sta kmecati. Kad izgubis 6 domacih bodova protiv mrtve Drine, i u gostima sasvim prosjecnog Sirokog, sam si sebi kriv. Yebiga.
mi smo zadovoljni..ja nisam razocaran , ma da sam et barem ocekivao da u zadnjem kolu se zavrsi pa makar i izgubili tad..ali da se ono nalozi narod malo .. ja ne mogu biti nezadovoljan i cestitam nasim igracima na ovoj sezoni.. mislim da smo pokazali najvise objektivno..valja dati 3 gola Zelji, Sarajevu 9 i td ..ipak moras biti dovoljno dobar da se to desi ...idemo uzeti kup dosta
Jbg drug vidi se da smo zeleni jos u svakom segmentu. Fali nam iskustva i jakih utakmica a Bgmi i da nas sudije malo pogledaju jbt gledao sam sve i jednu utakmicu domacu pa nismo nikad imali ni 50:50 sudjenje...HElo je napisao/la:Ma gledao sam dobro je bilo prvo poluvrjeme (mislim na borbu) ali drugo igraci Mladosti samo grade loptu nigdje pas igre previse sebicnosti, a kod penala za zrinski onaj levat promasi loptu da izbije, ljudi uzese i penal onda
Jbg,kako si konstruisao post takav se uticaj stekaoAgamemnon je napisao/la: Ko je rekao da je Celik skinuo gace.
Nabrojao sam vas i Siroki jer ste pokradeni u smislu utakmica gdje im se navlacilo i ostalih koji skidose gace.
Mi smo sami usrali protiv Drine ali ybg i navlacilo se Zrinjskom opasno.
Slobodu je koštala borba na dva fronta,evidentno je da niste mogli svaku utakmicu odigrati u visokom tempu,.U ostalom,sami sebi ste izbili borbu za titulu u Mostaru onom blamažom kontra Drine,.
Moje mišljenje jeste da je Sloboda najbolja ekipa u ligi ove sezone ali sve su to nijanse,.
Zrinjski je šampion,zasluženo ili ne nije ni bitno,game over,.
Čestitke Mostarcima na tituli, a Tuzlacima na plođenju naše nejači.
jedan devet čet'ri šest
željkan vazda mačić čest
željkan vazda mačić čest
Samoprozvani divovi su spusteni na zemlju i to kako treba..hahah hahah
Amidza,ulaganja,TA,setnja ligom,Jesic,mijanmarci hahah koja smijurija od kluba...
Amidza,ulaganja,TA,setnja ligom,Jesic,mijanmarci hahah koja smijurija od kluba...
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.