KK Barcelona

Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74

Lillard
Kontakt:

Re: KK Barcelona

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2016, 00:28

let3 je napisao/la:Ja mislim da mi mu se i ako treba sageo na donju pipu , sudeci po postovima o rupetini zvanoj Ante Tomić

"Tomićeva fina partija" :lol: :lol: cega...možda šaha ili domina, košarke nije sigurno vec pola godine i više
Kojim to postovima?
Prije mjesec-dva
Lillard je napisao/la:Ne znam više imal' smisla pratit ove :facepalm:
Doduše malo i suci su yebavali, al' ajde. Tomić ima bacanja za produzetak i naravno šta očekivat da će on imat muda stavit oba.. :damn:
Tomić je odigrao jako dobro neki dan protiv Madrida, odigra najčešće protiv njih dobro, samo većinom tada Barca popuši. Tomić je loš kroz sezonu, Tomić je najskuplji igrač u rosteru. Ali Tomić nije glavni krivac za to i za ovakvo stanje ekipe.
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 apr 2016, 00:35

Shvati više konacno dvije stvari:

1. ne želim više da gledam Paskvala na klupi Barce
2. ne želim da više gledam rupetinu Tomića u dresu Barce (i ne, nema to veze što je hrvat, jer to ces odmah pomisliti znam ;) )...npr. Hezonja je hrvat, ali bi volio da je ostao više nego išta

jel se traži puno sa ove dvije tačke dnevnog reda :?:

eto proslijedite ove zahtjeve Barti i riješiti se ova dva parazita, za pocetak ...Oleson, Aroyo i ostali beskurci ce onda sami otpasti

Zapravo, ne znam koji q sam gledao veceras ove luzere :facepalm: Tako mi je dobro bilo, dok sam bojkotovao njihove utakmice :kafa:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 apr 2016, 00:38

Pa obicno izgube jer Madrid zatvori vanjske a on ima prostora za svoje poene.(sto je bolje po njih)

Tomic nije dobra opcija za fransiznog igraca,vec dokazano.
No da Ante igra sa nekim Claverom pod kosem i slicnim igracem koji donosi skok/intezitet/odbranu njeogove mane bi bile daleko manje.

Ovako citava unutrasnja linija je mekana i jednom ce Randloph,jednom Singelton,jednom cak i mrtvi Trey Thompkins eksplodirati.

(uz da RIbas ima fizicke probleme vec neko vrijeme , a on je deff dobro pojacanje)
let3 je napisao/la:1. ne želim više da gledam Paskvala na klupi Barce
Ovo mozda se i desi.
let3 je napisao/la:2. ne želim da više gledam rupetinu Tomića u dresu Barce (i ne, nema to veze što je hrvat, jer to ces odmah pomisliti znam
Ovo nece.Jos dvije godine(€5 miliona)
let3 je napisao/la:Oleson, Aroyo i ostali beskurci ce onda sami otpasti
Carlitos hoce , 1 godina ugovora.Oleson je do 2017 sa Navarrom na velikom ugovoru.
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 27 apr 2016, 00:47

Raule

koliko znam Paskvalu su potpuno odriješene ruke oko dovođenja igraca...on je taj koji je birao Tomića, onog ždrala Pleisa, Dolemana i slicne ojebine bez defanzive...hoce li taj covjek ikad odgovarati za svoje propuste :?: ....lani, u playofu Endese, ih je pod košem oducavao od košarke veteran Reyes, covjek koji ima 35 godina :facepalm: :oops: pa jbm takve igrace koji to dozvole sebi, i takve profile Paskval dovodi ... na stranu Reyes koji je bio nekad sila punu deceniju.

I taj podatak o Olesonu do 2017 :facepalm: je možda najbolja ilustracija kakve neznalice vode KK Barcu...hajd Navaro je veliko ime i legenda, ako ništa drugo

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 apr 2016, 00:49

let3 je napisao/la:Shvati više konacno dvije stvari:

1. ne želim više da gledam Paskvala na klupi Barce
2. ne želim da više gledam rupetinu Tomića u dresu Barce (i ne, nema to veze što je hrvat, jer to ces odmah pomisliti znam ;) )...npr. Hezonja je hrvat, ali bi volio da je ostao više nego išta

jel se traži puno sa ove dvije tačke dnevnog reda :?:

eto proslijedite ove zahtjeve Barti i riješiti se ova dva parazita, za pocetak ...Oleson, Aroyo i ostali beskurci ce onda sami otpasti

Zapravo, ne znam koji q sam gledao veceras ove luzere :facepalm: Tako mi je dobro bilo, dok sam bojkotovao njihove utakmice :kafa:
Care tebi se stvari priviđaju, di sam ja to hvalio Tomića toliko, di sam pisao za Pasquala da ostane? Pa za razliku od tebe pratim svaku tekmu i u ligi i znam dovoljno koliko ova ekipa može.

Možda F4 nije bila realnost kroz sezonu s obzirom na roster. Ali Barca ima širi roster od Kubana, imala je 2 tekme finu razliku i popušila. Protiv Madrida 2 puta velika razlika i jednom je srećom sačuvaju, drugi put izgube. Lawal se vratio, mada nisam impresioniran njime kroz sezonu, ali za širinu značajan tj. u borbi za ligu.

Bit će velika bitka za Clavera na ljeto, samo što će teško završit u Barci.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 27 apr 2016, 01:01

Ne znam ko ima zadnju rijec oko pojacanja.Nakon proslogodisnje sezone sigurno Creus ima vise.

Problem je veci sto Bartomeu smanjuje budjet sekcije svake godine.Pa prosle sto bi doveo nekog boljeg nego 37 godisnjeg Portorikanca,ove godine ti je on bio jedino u dometu sto se tice budjeta.Mozda bi ovog nigera(say no to racisim) iz Lokosa doveo pod kosem al si imao budjet za Lawala.

Sve je povezano.Paskval treba dobit otkaz jer je dopustio ovakvu ekipu(Pa ko god je sastavljao).

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 maj 2016, 15:09

Juniori Barce prvaci Španije...
Forever and ever, we’ll follow the boys, of Man United, The Busby Babes.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 maj 2016, 15:13

Ethel je napisao/la:Juniori Barce prvaci Španije...
Lako je bez Luke :tralala:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 maj 2016, 15:14

Raul_64 je napisao/la:
Ethel je napisao/la:Juniori Barce prvaci Španije...
Lako je bez Luke :tralala:
A mozes misliti kakav je moral za igru Barcinim igracima kad znaju da idu na posudbe i da ce za prvi tim igrati mozda na trening utakmici :mrgreen:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 07 maj 2016, 15:23

Jeah , nije se previse mladica probilo u zadnje vrijeme.Cak i sa Hezonjom se nije najbolje odradio posao.Rodion Kurcus je trebao biti zvijezda ekipe(prelomi tekmu danas)al je bio 8 mjeseci out zbog povrede koljena pa se uspori njegov razvoj.U Barci B(gdje iz nekog razloga Lakovic,Barton igraju velike minute)Marc Garcia je zanimljiv igrac,mogao bi biti slican Abrinesu.No dogodine ce vjerovatno samo zamijenit Eriksena kao 13 igrac i skidat se samo kad Navarro odmara,a vidis primjer Yuste koji je(97 godiste)i igra za Obraido dobrih 15 minuta po mecu u prvoj ligi(necu govorit Doncic jer je to nesto nesvakidasnje svakako).RM od Mirotica tu radi bolje.

Poprilicno su podjednake ekipe.Sad ce na zavrsnici Eurolige imat novi duel.Sa oporavljenim Kurcusom,barca je favorit.

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 07 maj 2016, 19:59

Raul_64 je napisao/la:Jeah , nije se previse mladica probilo u zadnje vrijeme.Cak i sa Hezonjom se nije najbolje odradio posao.Rodion Kurcus je trebao biti zvijezda ekipe(prelomi tekmu danas)al je bio 8 mjeseci out zbog povrede koljena pa se uspori njegov razvoj.U Barci B(gdje iz nekog razloga Lakovic,Barton igraju velike minute)Marc Garcia je zanimljiv igrac,mogao bi biti slican Abrinesu.No dogodine ce vjerovatno samo zamijenit Eriksena kao 13 igrac i skidat se samo kad Navarro odmara,a vidis primjer Yuste koji je(97 godiste)i igra za Obraido dobrih 15 minuta po mecu u prvoj ligi(necu govorit Doncic jer je to nesto nesvakidasnje svakako).RM od Mirotica tu radi bolje.

Poprilicno su podjednake ekipe.Sad ce na zavrsnici Eurolige imat novi duel.Sa oporavljenim Kurcusom,barca je favorit.
Da, pratio sam Marca Garciu nekoliko puta ove sezone kad su bile tekme B tima na youtube, reklo bi se njegova steta sto igra za Barcelonu. Kurucs je doveden na pocetku sezone kao veliki talenat, ali povrijedi se prije nego sto je i pocela kako treba. Ocajno se radi u posljednje vrijeme u omladinskom timu, vidjelo se to i na rezultatima omladinskih selekcija, a i vec je akademija polako na "losem glasu".

Valjda povreda ne ostavi traga previse na Latvijca, jer mozda bas on malo pokrene tu akademiju i rad oko nje.

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: KK Barcelona

Post Postao/la Ethel » 15 maj 2016, 15:09

Juniori prvaci Europe.

Pobjeda u finalu protiv Zvezde 90-82.

filip13

Post Postao/la filip13 » 17 maj 2016, 17:32

Ethel
Kontakt:

Re: Odg: RE: Re: KK Barcelona

Post Postao/la Ethel » 17 maj 2016, 18:58

Spominje se i David Blatt, Endesa je biti ili ne biti za Xavi Pasquala.

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 22 maj 2016, 21:03

Osigurana jedinici pred play-off
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 22 maj 2016, 21:30

Xavi Pasqual najbolji trener regularnog dijela :roll:

miki_92
Kontakt:

Post Postao/la miki_92 » 22 maj 2016, 22:29

Ethel je napisao/la:Xavi Pasqual najbolji trener regularnog dijela :roll:
irony at its best :mrgreen:
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 05 jun 2016, 14:34

Xavi to hendla fino :beba:

Ethel
Kontakt:

Post Postao/la Ethel » 05 jun 2016, 19:59

Lillard je napisao/la:Xavi to hendla fino :beba:
Uhvatila prpa nakon price o promjenama ovo ljeto :mrgreen:

KingJamesMVP
Kontakt:

Post Postao/la KingJamesMVP » 06 jun 2016, 00:10

Nadam se da će Xavi otići, bez obzira na ishod prvenstva. Mislim da se s današnjom pobjedom osiguralo finale jer je teško vjerovati da će se 3 puta zaredom izgubiti od Laborala
LeBron James
3x NBA Champion 2012, 2013,2016; 3x NBA Finals MVP 2012, 2013,2016; 4x NBA MVP 2009, 2010, 2012, 2013; Rookie of the year 2004; NBA scoring champion 2008; 14x NBA All-star; 3x NBA All-star MVP

DINAMO ZAGREB - Iznad svih

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Jabroni i 2 gosta.