PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Re: PL prepucavanja
Pitari, čestitke na muškom podnošenju DP.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Ovo daje svemu posebnu čarmiky_hz je napisao/la:I zamisli crnjaka,sere nam se Sloboda cijelu sezonu po nama kako hoce,i ti na kraju opet moras navijati za njih da bi ti kao nesto,negdje...e zemljoooo

Nad tobom sunce najljepše sja
Hvala burazeru!wobly92 je napisao/la:Pitari, čestitke na muškom podnošenju DP.

Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
@Raonffa, hvala na željama. Sretno i vama u trafikarenju. 

Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Ajde kad su se svi ovdje raznježili...Čestitke i vama na Evropi, ako šta ne userete sami sebi u zadnjem kolu.joker90 je napisao/la:Hvala burazeru!wobly92 je napisao/la:Pitari, čestitke na muškom podnošenju DP.
Na ljeto ćete se sigurno pojačat fino i akobogda da se svi fino predstavimo u Evropi.

When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
#divovi #puklabruka
FUJ TROLOVI ŠTA RADITE S TEME FUJJJJJJJJ ALOO OVDJE SE MRZIMO
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 07 maj 2016, 20:01, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja
Mi prvo moramo Selimovica giljotinirati pa onda razmisljati o ostalim stvarima. Sretno i vama u evropi!wobly92 je napisao/la:Ajde kad su se svi ovdje raznježili...Čestitke i vama na Evropi, ako šta ne userete sami sebi u zadnjem kolu.joker90 je napisao/la:Hvala burazeru!wobly92 je napisao/la:Pitari, čestitke na muškom podnošenju DP.
Na ljeto ćete se sigurno pojačat fino i akobogda da se svi fino predstavimo u Evropi.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Cesitke i vama Tuzlaci! Bukvalno ste nas na isti nacin uzeli i na Kosevu! Svaka cast i zelim vam svu srecu u Kupu i Evropi! 

čestitke novopazarcima na osiguravanju opstanka u srpskoj Super Ligi!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
jao kohezije na ovoj temi, čestitanja, normalna priča itd., kao de ćete falit jedni drugima bez utakmica najjače lige na svijetu 

Idi slavi potegni jednu s nogu pa zamezi malo, nemoj na prazan stomak.Rigoletto je napisao/la:čestitke novopazarcima na osiguravanju opstanka u srpskoj Super Ligi!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
pa jeli mi rano moj muha, 8ipo tekMuhamedTM je napisao/la:Idi slavi potegni jednu s nogu pa zamezi malo, nemoj na prazan stomak.Rigoletto je napisao/la:čestitke novopazarcima na osiguravanju opstanka u srpskoj Super Ligi!
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
Sloki je napisao/la:Dr.tuZLA vs Feslija
Bit ce gutavo![]()
[youtube][/youtube]

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
-
- Kontakt:
Neka sam i ja docekao da stavim ovaj avatar. Zdravi i zivi bili svi !
- jeremymajstor
- Kontakt:
Pozdrav,
vec dugo citam ovu temu i zbog nje sam se registrovao. Necete se ljutiti ako napisem 'ebem malo njanjajevo'?
Cestitke Zrinjskom, Slobodi sretno u kupu.
I da, onaj lik Franto je izraziti primjer sta se desi kada ne pustis vodu nakon sto ga bacis i poseres se nakon toga. Formira se ono.
vec dugo citam ovu temu i zbog nje sam se registrovao. Necete se ljutiti ako napisem 'ebem malo njanjajevo'?
Cestitke Zrinjskom, Slobodi sretno u kupu.
I da, onaj lik Franto je izraziti primjer sta se desi kada ne pustis vodu nakon sto ga bacis i poseres se nakon toga. Formira se ono.
Uzivaj u sreci I sretno dalje u CL.Rigoletto je napisao/la:pa jeli mi rano moj muha, 8ipo tekMuhamedTM je napisao/la:Idi slavi potegni jednu s nogu pa zamezi malo, nemoj na prazan stomak.Rigoletto je napisao/la:čestitke novopazarcima na osiguravanju opstanka u srpskoj Super Ligi!
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
cudna sorta smo mi tuzlaci, sprdanje uvijek osim kada nagazimo sarajlijice
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Joj, cestitke na sve strane... Evo i od mene jedna: cestitke Dini Selimovicu, nije lako uraditi ovo sto je on uradio. 

Trenutno korisnika/ca: Argentina, Bing [Bot], Najprvi, Paromlinac, Vanja8, VolimBiH96 i 14 gostiju.