Hahahah..Pa ljudi kad vi namjeravate biti dovoljno zreli da bar procitate ili saslusate kritike, bilo kakve da su prirode? Njemacka dobije 4-0, pa u novinama mozes procitati kritike ili nesto slicno...
A evo i novog primjera, nestrucnosti naseg trenera Papeta ..
Danijel Majkic, zadnji vezni, momak mlad, Banjalucanin, spreman 100%, radi 100%...Vec tri godine gradi igru Veleza i igra 3 pozicije odjednom...po ocjeni strucnjaka i igraca, najjaci i najperspektivniji zadnji vezni dugo godina u Premier ligi...Jedina njegova greska je ta sto nije imao "ledja", ljude koji bi ga promovirali i placali za to po raznim ovdasnjim medijima...
Kao sto sam i govorio u par postova ranije, momak je MORAO dobiti priliku ispred Rahimica i Muratovica...Medjutim, Pape, kao i pojedini ovdasnji forumasi, nisu tako mislili....Rekao sam da ga treba ubaciti u vatru i spremati za kvalifikacije...Medjutim, pogrijesio sam...Vec od danas je prvotimac ruskog kluba, potpisao extra ugovor i igrat ce u ligi gdje vec sad Rahimic grije klupu...Vjerovatno za godinu dvije igrat ce i za repku Srbije, jer momak je fudbaler u dusi...I opet cemo kriviti nekog drugog????
Zasto Danijelu Majkicu nije data prilika???? Zato sto Pape nema veze sa poslom koji radi, iako ga je vec gledao ? Zato sto je momak iz Banjaluke???? Ili mozda niko nije nekom uletio???
Neznam sta je, ali ne valja...
A vi i dalje branite Safeta, koji izgleda od repke pravi dom penzionera....Kakav trener, takvi nam i forumasi...