HankMoody je napisao/la:Pa to više govori o tvojoj curiSuljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
Pa vece mu sisee nego kod mene u cure![]()
![]()

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
HankMoody je napisao/la:Pa to više govori o tvojoj curiSuljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
![]()
A naročito Dulja, ja mu poslije utakmice pokazujem četri prsta, on hud misli da ga pozdravljam pa mašeSabinho je napisao/la:HankMoody je napisao/la:Pa to više govori o tvojoj curiSuljo20002 je napisao/la:Brisi temu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Prejaki ste svi bgm
![]()
![]()
Stvarno misliš ovakvog debelog sa slaufom da ce ga neko uzet?Lakoste je napisao/la:Duljevic je najbolji igrac al ima problem da mu sistem igre Sarajeva nikako ne odgovara. Pa svaka akcija ide na njega, puno se trosi do gola i onda izgubi snagu za taj zadnji potez. Odlazak vani je moranje za njega.
Lakoste je napisao/la:Duljevic je najbolji igrac al ima problem da mu sistem igre Sarajeva nikako ne odgovara. Pa svaka akcija ide na njega, puno se trosi do gola i onda izgubi snagu za taj zadnji potez. Odlazak vani je moranje za njega.
![]()
Prvo se treba pokazati u nekom od najjačih klubova naše lige, poput Slobode ili Zrinjskog, tek onda se može pričati o odlasku vani.Lakoste je napisao/la:Duljevic je najbolji igrac al ima problem da mu sistem igre Sarajeva nikako ne odgovara. Pa svaka akcija ide na njega, puno se trosi do gola i onda izgubi snagu za taj zadnji potez. Odlazak vani je moranje za njega.
pinoglavi je napisao/la:Prvo se treba pokazati u nekom od najjačih klubova naše lige, poput Slobode ili Zrinjskog, tek onda se može pričati o odlasku vani.Lakoste je napisao/la:Duljevic je najbolji igrac al ima problem da mu sistem igre Sarajeva nikako ne odgovara. Pa svaka akcija ide na njega, puno se trosi do gola i onda izgubi snagu za taj zadnji potez. Odlazak vani je moranje za njega.
Ima i šest asistencija, od toga tri protiv Veleža, ne zaboravi.jasmin10 je napisao/la:Njegova ekipa dala 55 golova, od toga on samo 3.
Reprezentativac4 miliona
predugovor a Dortmundom
![]()
Ne bi Porto za njega s takvom statistikom uzeo 4 miliona.
I zabio im gol. Izbacio ih doktor iz lige.Rokoko87 je napisao/la:Ima i šest asistencija, od toga tri protiv Veleža, ne zaboravi.jasmin10 je napisao/la:Njegova ekipa dala 55 golova, od toga on samo 3.
Reprezentativac4 miliona
predugovor a Dortmundom
![]()
Ne bi Porto za njega s takvom statistikom uzeo 4 miliona.
joker90 je napisao/la:Velez je institucija BiH fudbala, velikan, ekipa koje je Borusiju tresla. Zabiti gol i imati 3 asistencije protiv ekipe koje je po uspjesnosti odmah iza Sarajeva u bisvoj drzavi, je samo po sebi velika stvar i dodaje na Harisovu cijenu bar jos 800k eura!
E jakog je igraca naso prec ...kanarinac je napisao/la:Zasto ne reci da debeli orangutan juce 5 puta proturio kroz noge Slobodinim igracima,da je onog Efendica par puta posla na guzicu,smijesnom odbranu cinio par puta,momku na kojem ne nacinjeno 10 faulova,momak koji jedini pravi razliku,ali njegove driblinge niko ne prati juce napadaci su se sakrivali iza Slobodinih stopera,ali cinjenica je da momak nema extra zavrsnicu jer da zavrsnicu imao kao dribling,snagu i brzinu on bi igrao za top ekipe bundes lige,ali ja zivim za dan kada ce otici iz Sarajeva,kada ce momak da radi u normalnim uvjetima,i ja garantujem da ce momak napraviti karijeru,a onda ce moji pitari da jade za Harisom kad im dodje jos jedan Harba,Okic,bekic,a onda ce svi ovi koji mrze Sarajevo i koji omavlozavaju sve sto se veze za Sarajevo,na istoj ovoj temi da govore kako su ovi iz Sarajeva glupi i jadni pa ovakvog igraca nisu znali iskoristiti,jer moji pitari bi sad na temi tamo Amera Bekica kovali u zvijezde da je par puta izbacio odbranu kao Haris,ali oni ocekuju od Harisa da uzme loptu i rijesi sve e pa ljudi on igra fudbal a ne kosarku,ali kada pitari shvate da je Haris za nase uslove top igrac i najbolji igrac nase lige,kasno ce biti ali momku zelim sve najbolje,momak izgleda premocno na terenu ove fukare sto juce kazu ovako onako,a kad god je imao loptu juce normalni navijaci su se smijali kaze gledaj 4 ga cuvaju haha kaze Efendic sam ode na guzicu,i oni kazu momak je extra igrac ali covjek kad dodje da zavrsnicu pogubi se.