FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Europska liga napokon. 20.06 je izvlacenje za prvo pretkolo. Utakmice se igraju 30.06 i 7.7.
Treba otvoriti novu temu, da dozivim i ovaj dan! Zao mi sto se nece protivnik prije znati da mogu odmah planirati gostovanje!
Treba otvoriti novu temu, da dozivim i ovaj dan! Zao mi sto se nece protivnik prije znati da mogu odmah planirati gostovanje!
zamolio bih da ne pricas gluposti baAerials je napisao/la:Treba nas ugasiti i posijati krompir na stadion kad smo ovakva nezahvalna stoka. Ako su Fukare stvarno tako odlučile, da sljedeću budu prazne tribine, nek' se ne pojavljuju onda više ni na jednoj, ni u Europi, ni sljedeće sezone.

Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- FranckRibery
- Kontakt:
Po fb najgluplja prica ikad napisana. "Azmire nisi ti Sloboda, to smo mi " kakvi smo mi bolan klosari, nezahvalni idioti. Evropa, finale kupa, najjaca ekipa poslije rata i opet nam malo. Svaka nam cast

-
- Kontakt:
Ev' i ja sam sad dobio info da je Azmir naredio igracima da ne pozdravljaju navijace zato jer su njemu psovali sve i sva sta, i igracima i Husrefu.
Ipak, ja mislim da je trebao rec' igracima da odu do Fukara sa njima se pozdrave, ali sta je tu je. Idemo dalje!
Ipak, ja mislim da je trebao rec' igracima da odu do Fukara sa njima se pozdrave, ali sta je tu je. Idemo dalje!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
ma normalno da nije usmjeren na Fukare, niti na jednog pravog navijaca bio sa zapada, bio sa sjevera..samo sto smo mi tu koletarelna steta, nas je najvise i pogodilo to sto nas navijaci nisu pozdravili..KrojcicaHills je napisao/la:dao izjavu azmir ima na slonu.-..uglavnom ispada da je ovaj potez zbog svih pljuvaca a nije usmjeren direktno na fukare....vi sto ste poletili da napisete da je zbog baklji i svega pokrijte se usima.....
nazalost oni protiv kojih je usmjereno, vjerujem da se nisu ni ocesali vec im je apsolutno drago sto sad imaju jos jedan razlog da pljuju, jos jedan povod da ne dolaze na utakmice
a pravog navijaca ovo ni treba ni sekunde da dotice, sve je jasno i iz Azmirove izjave i iz izjava igraca
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
+1, moraju se pozdraviti oni koji su te podrzali i kad si od Zelje izgubio i kad te Siroki potopio. S druge strane ni sekunde mi nisu jasni oni koji su srali da je prodana utakmica tako da mogu i Azmira shvatiti, sta je sve prosao sa Slobodom, s kakvim se stvarima izborio i kad smo se okliznuli nadomak cilja krenu price vecine navijaca da je prodao utakmicu radi kladionice. Nije ni to lagano slusati.staragarda je napisao/la:predsjednikovu sliku ću u novčaniku nosit al Sjever se morao ispostovat...Sjever je UVIJEK bio uz Predsjednika i igrače... Valjda bude dobro
Nad tobom sunce najljepše sja

Capajebo ko Arsenal ne miče sa četvrte pozicije
-
- Kontakt:
Joj kad nas onaj izvuce i kaze " Sloboda Tuzla " tacno cu suzu pustitconstantine je napisao/la:Europska liga napokon. 20.06 je izvlacenje za prvo pretkolo. Utakmice se igraju 30.06 i 7.7.

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Ma krivo je svima jbg razumijem ja, al' svakakvih komentara i to loših ima, prosto ne mogu da vjerujem, malo je reć' da sam se iznervirala. Toliko dobrih stvari, a mi se vazda za jednu lošu zakačimo i držimo se togafukara87 je napisao/la:zamolio bih da ne pricas gluposti baAerials je napisao/la:Treba nas ugasiti i posijati krompir na stadion kad smo ovakva nezahvalna stoka. Ako su Fukare stvarno tako odlučile, da sljedeću budu prazne tribine, nek' se ne pojavljuju onda više ni na jednoj, ni u Europi, ni sljedeće sezone.svima nama je krivo zbog danasnje situacije, prvi ja jer dugo sam na utakmicama.

The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- ultrasstyle_tz
- Kontakt:
uostalom, ako je nekom mjera da dodje gledat SVOJ klub kako igra FINALE kupa na DOMACEM terenu to jel ga pozdravio ili nije pozdravio neko- onda fkt eto nek ne dolazi
crveno-crno srce kuca jace nego ikada!
-
- Kontakt:
Nešto se ja ne sjećam vatrene podrške sa sjevera protiv Drine . Nit se sjećam da je neko platio od vatrenih navijača za domaću kartu više od četiri marke, ni za gostovanje s prevozom više od pet km. Možda da ih igrači i Azmir posle utakmice nosaju na ramenima da podrignu .
-
- Kontakt:
ultrasstyle_tz je napisao/la:uostalom, ako je nekom mjera da dodje gledat SVOJ klub kako igra FINALE kupa na DOMACEM terenu to jel ga pozdravio ili nije pozdravio neko- onda fkt eto nek ne dolazi

ultrasstyle_tz je napisao/la:uostalom, ako je nekom mjera da dodje gledat SVOJ klub kako igra FINALE kupa na DOMACEM terenu to jel ga pozdravio ili nije pozdravio neko- onda fkt eto nek ne dolazi

Zadnja izmjena: Aerials, dana/u 07 maj 2016, 22:15, ukupno mijenjano 1 put.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Hajmo budale pozitivno valjda sve izadje na dobro bice pozdrava jos abd heee kad budemo abd na trgu i slavili titulu
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
kadtrebaglasan je napisao/la:Nešto se ja ne sjećam vatrene podrške sa sjevera protiv Drine . Nit se sjećam da je neko platio od vatrenih navijača za domaću kartu više od četiri marke, ni za gostovanje s prevozom više od pet km. Možda da ih igrači i Azmir posle utakmice nosaju na ramenima da podrignu .
NYKnicks Fan je napisao/la:kadtrebaglasan je napisao/la:Nešto se ja ne sjećam vatrene podrške sa sjevera protiv Drine . Nit se sjećam da je neko platio od vatrenih navijača za domaću kartu više od četiri marke, ni za gostovanje s prevozom više od pet km. Možda da ih igrači i Azmir posle utakmice nosaju na ramenima da podrignu .

ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Aerials je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:uostalom, ako je nekom mjera da dodje gledat SVOJ klub kako igra FINALE kupa na DOMACEM terenu to jel ga pozdravio ili nije pozdravio neko- onda fkt eto nek ne dolazi![]()

Ako protiv RADNIKA NE BUDE 8000+ hiljada,Husić nema više šta tražit ovde.HVALA
Vec kad je to tema onda treba reci da navijaci ne prate razvoj kluba, sa konstantnim prekidanjima utakmice i kaznama koje prave, sve mi to djeluje nezrelo, razmazeno i usiljeno.
Osjecam da imam pravo ovo da kazem jer sam pripadnk ove grupe 20 godina, i u srjedu cu aBd biti sa fukarama kao sto sam bio i na grbavici 96 na nasem prvom bh finalu kupa...nazalost i dan danas mi je pred ocima ona greska malkocevica i napravljeni penal u drugom produzetku utakmice.
Osjecam da imam pravo ovo da kazem jer sam pripadnk ove grupe 20 godina, i u srjedu cu aBd biti sa fukarama kao sto sam bio i na grbavici 96 na nasem prvom bh finalu kupa...nazalost i dan danas mi je pred ocima ona greska malkocevica i napravljeni penal u drugom produzetku utakmice.
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 07 maj 2016, 22:19, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.