FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
VelikiKemo
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
+1kadtrebaglasan je napisao/la:Nešto se ja ne sjećam vatrene podrške sa sjevera protiv Drine . Nit se sjećam da je neko platio od vatrenih navijača za domaću kartu više od četiri marke, ni za gostovanje s prevozom više od pet km. Možda da ih igrači i Azmir posle utakmice nosaju na ramenima da podrignu .
FK Sloboda budući prvak a vrapčićani budući dugogodišnji drugoligaš!Ima Boga :)
pala dnevnicazlajci je napisao/la:

Ja danas gledam tekmu hocu da zaplacem sto smo izborili evropu a ovi brinu za pozdrav hhe ljute se ko babe kakve
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Yebote Evropa, bolje biti pozdravljenadnan27 je napisao/la:Ja danas gledam tekmu hocu da zaplacem sto smo izborili evropu a ovi brinu za pozdrav hhe ljute se ko babe kakve
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
VelikiKemo
- Kontakt:
zlajci je napisao/la:Svaka cast. Zavrsena prica.ultrasstyle_tz je napisao/la:uostalom, ako je nekom mjera da dodje gledat SVOJ klub kako igra FINALE kupa na DOMACEM terenu to jel ga pozdravio ili nije pozdravio neko- onda fkt eto nek ne dolazi
Tko ne moze da skonta siri kontekst ovog poteza nadam se da ce skontati sto prije. Jesu navijaci veceras bezrazlozno ignorisani, ali sa ciljem da se posalje poruka drugina sa kojom se i ti isti navijaci slazu. Dosta sabanluka.
I na kraju krajeva, boli me ba kuyac ocel me tko pozdravit. Ovo mi je bila 33.tekma Slobode ove sezone ukljucujuci kup. Nit dolazim zbog protivnika, nit zbog pozdrava. Dolazim da budem uz svoj klub i ja cu njega pozdravit.
Zlajci treba biti vođa 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
- Probisvjet
- Kontakt:
Dobro rece ultra!Aerials je napisao/la:ultrasstyle_tz je napisao/la:uostalom, ako je nekom mjera da dodje gledat SVOJ klub kako igra FINALE kupa na DOMACEM terenu to jel ga pozdravio ili nije pozdravio neko- onda fkt eto nek ne dolazi![]()
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
EVROPAAA ALLEEEE ALEEEEEEEEEEE
Zar to nije ono što je najbitnije, zar se sve ostalo ne može ostavit po strani...Fukare ovo ne smiju shvatit lično, a siguran sam da će doći do razgovora i dogovora sa predsjednikom.
Zar to nije ono što je najbitnije, zar se sve ostalo ne može ostavit po strani...Fukare ovo ne smiju shvatit lično, a siguran sam da će doći do razgovora i dogovora sa predsjednikom.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
ako se ne varam, penal je dosudjen nakon intervencije Ognjena Valjica
jedan je Ognjen Valjic
jedan je Ognjen Valjic
Oni ti ga puše Ogi .

-
VelikiKemo
- Kontakt:
Chinaglia je napisao/la:ako se ne varam, penal je dosudjen nakon intervencije Ognjena Valjica
jedan je Ognjen Valjic
Da Natašin mali je signalizirao da je penal!!
- tuzlak1987
- Kontakt:
E miline sad kad stanem citat komentare 
Ognjen Valjić jedan je od nas! 
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 07 maj 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Jaran mi sad posla ovo, govori napisao neko iz vrha sjevera.
iz kojeg vrha sjevera, onog dole il onog gore?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
.
Zadnja izmjena: NAJGORA_BAGRA, dana/u 07 maj 2016, 22:43, ukupno mijenjano 1 put.
Nemoj dvaput reć'tuzlak1987 je napisao/la:E miline sad kad stanem citat komentare
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.