Svaka čast momčino. Ponosan sam na tvoj izbor muzičke numere.Rokoko87 je napisao/la:![]()
@ajzea zovi sestre nek nam daju po još jednu dozu za smirenje...
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Svaka čast momčino. Ponosan sam na tvoj izbor muzičke numere.Rokoko87 je napisao/la:![]()
Je li ti i starom Kosovo ljepse?High je napisao/la:Ali mi je Kosovo ljepše.jeremymajstor je napisao/la: Bolje da si ostao u Sandzaku.
Njemu je Sandžak, meni Kosovo, ali njegovi su iz Makedonije.jeremymajstor je napisao/la:Je li ti i starom Kosovo ljepse?High je napisao/la:Ali mi je Kosovo ljepše.jeremymajstor je napisao/la: Bolje da si ostao u Sandzaku.
I prvi put ste vidjeli tramvaj u Sarajevu? Je li smrad Sandzaka dosla sa njim ili je jedan od 5 amidza ponio sa sobom malo sanzaka u dzepu?High je napisao/la:Njemu je Sandžak, meni Kosovo, ali njegovi su iz Makedonije.jeremymajstor je napisao/la: Je li ti i starom Kosovo ljepse?
Smrad došla s njim? Ti padeže ne znaš.jeremymajstor je napisao/la:I prvi put ste vidjeli tramvaj u Sarajevu? Je li smrad Sandzaka dosla sa njim ili je jedan od 5 amidza ponio sa sobom malo sanzaka u dzepu?High je napisao/la:Njemu je Sandžak, meni Kosovo, ali njegovi su iz Makedonije.jeremymajstor je napisao/la: Je li ti i starom Kosovo ljepse?
Pusti to, nas pokopao Alija Sirotanovic.rasavoje je napisao/la:Potrazi me kad sloboda ti dosadi.
9-2Lakoste je napisao/la:Puse ga fukareeeee nanananaaa **** sisojaaaaaa
Forcaaaa Radnik
Zato sto je lazov, rece fino da je on Roki/ Rambo I da mrzi balije, samo pametnjakovic nije znao da Rambo 3 je sniman u AfghanistanuRokoko87 je napisao/la:Nema frante, taman pomislim bit će normala sve, kad ova dvojica ga zaredaše pravo
Traume, nije lako 9 primiti u zadnje 3 utakmice s nama. U sezoni kad ste najavljivali prekucavanje lige.Lakoste je napisao/la:Puse ga fukareeeee nanananaaa **** sisojaaaaaa
Forcaaaa Radnik
Nema evrope,nema licence,raspadamo se.pinoglavi je napisao/la:Traume, nije lako 9 primiti u zadnje 3 utakmice s nama. U sezoni kad ste najavljivali prekucavanje lige.Lakoste je napisao/la:Puse ga fukareeeee nanananaaa **** sisojaaaaaa
Forcaaaa Radnik
Gdje je ta licenca !?Lakoste je napisao/la:Puse ga fukareeeee nanananaaa **** sisojaaaaaa
Forcaaaa Radnik
Lakoste je napisao/la:Samo naprijed Radnice **** malene, picke seljacke, satro tuzlakeeee
Ale, aleee
Head je napisao/la:Mi smo fukare iz Tuzleee, samo tvoje ime sveto jeeeee![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 1 gost.