Da samo znaš kol'ko se ismijahJohnCleese je napisao/la:Ja ovdje vidim da pise samo Fk Sloboda i mogucih 20-tak plitkih potoka

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Da samo znaš kol'ko se ismijahJohnCleese je napisao/la:Ja ovdje vidim da pise samo Fk Sloboda i mogucih 20-tak plitkih potoka
Prvo Rangersi da kup osvoje, inače dolazi Hibernian, što mi je draže jer ne bih da Rangersima zgadimo fudbal, ipak ljudi nisu 100 godina u Evropu izašliAgamemnon je napisao/la:Rapida ko bog jarane.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li koga iz Austrije izvuci ?Agamemnon je napisao/la:Samo bahato.
A vjeruj mi neki dan **** Grodig ih otrese a ljudi ispali iz lige.Njima samo treba ici u kost nisu bauk uopste slicni su nama kada ih krene siluju redom a onda zaredaju ko pitari,ko ne **** nece nikad.
Ja bi njih volio.
Najopasniji su pocetkom utakmice i pred kraj.
Na pocetku sloziti dvije kontre i zdravo.![]()
Za ekipe poput Rapida ili Rangersa samo fizicka sprema i neboj se
U srcu AzijeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Znas ti gdje je Skotska
posudio sam avatar nakratkoNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li koga iz Austrije izvuci ?Agamemnon je napisao/la:Samo bahato.
Kakav kraljJohnCleese je napisao/la:Ja ovdje vidim da pise samo Fk Sloboda i mogucih 20-tak plitkih potoka
pinoglavi je napisao/la:Admiru ne bi kao plitak potok, nju bi silovali
Jasno, bila bi prava zafrkancija ići na to gostovanje, ali ipak, timovi iz Škotske se mogu pobjediti, bolje nego iz Kazahstana recimo. Prvo motiv, pa onda i to da je Škotski fudbal, kao što bi rekle kolege sa BBC-ja, in decline. Na kraju krajeva, nije bitno koga dobijemo, bitno je da ih razbijemo ko beba zvečkuNAJGORA_BAGRA je napisao/la:Do Skotske skoro 2000 KM treba.
Nesto kontam, mozda navijaci klubova koji nam mogu biti protivnici, pisu po svojim forumima kako ce nas proc ko plitak potok
We will pass Tuzla as shallow creek.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Do Skotske skoro 2000 KM treba.
Nesto kontam, mozda navijaci klubova koji nam mogu biti protivnici, pisu po svojim forumima kako ce nas proc ko plitak potok
Znaci ti bi bjeloruse..DoeTz je napisao/la:Plitakja potuska
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.