Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Memara
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Memara » 08 maj 2016, 01:23

tuzlak1987 je napisao/la:A nama kada bi otisli Husref, Zeba, Saric i Ordagic mislim da bi ostali namastili kite da nam vrate za ovu sezonu :) tesko da cemo ovako imati sve kako treba uvijek..
Zato uzivajte i dobro zapamtite ovu sezonu, ali bas dobro! Ja ne pamtim gore sezone za nas i kone.

Muerte
Kontakt:

Post Postao/la Muerte » 08 maj 2016, 01:26

Kako ces znati kad pratis sarajevo od kada je dosao Tan. I to ga pratis kad ima prenos

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 01:27

Memara je napisao/la:
tuzlak1987 je napisao/la:A nama kada bi otisli Husref, Zeba, Saric i Ordagic mislim da bi ostali namastili kite da nam vrate za ovu sezonu :) tesko da cemo ovako imati sve kako treba uvijek..
Zato uzivajte i dobro zapamtite ovu sezonu, ali bas dobro. Ja ne pamtim gore sezonu za nas i kone.
Može stvarno svašta biti naredne sezone, ali ove sezone nije to do Husrefa, Zebe, Ordagića, Sarića, jer da nema Husrefa došao bi nam neko drugi, u prvoj federalnoj smo Ćiru imali. Da nije došao Zeba došao bi neki drugi kapitalac, da nema Ordagića nastavili bi dalje tražiti nekog talenta ovdje ili igrača iz vana. To je sve do Azmira, nismo mi Husrefa, Zebu i Ordagića na ulici našli. Nije to ni do vas ni do kona.
Nismo mi birali izmedju Husrefa i neke dvojice taraba trenera, ili Zebe i još 5 panjeva, Ordagića i još 3 prevare iz prvenstva, pa da nam se poklopilo što su nam oni došli.
Zadnja izmjena: pinoglavi, dana/u 08 maj 2016, 01:30, ukupno mijenjano 1 put.
Nad tobom sunce najljepše sja

tuzlak1987
Kontakt:

Post Postao/la tuzlak1987 » 08 maj 2016, 01:30

Pamtim ja neka losija vremena Zelje i Sarajeva, tad cak je i bilo losije jer nije bilo novca pretjerano..

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 08 maj 2016, 01:40

tuzlak1987 je napisao/la:
RedEvil je napisao/la:Zalosno je sto je zrinjski pored slobode prvak,bar sto se tice ove sezone realno
:thumbup:

Hajd sto nisu bolja ekipa vec i pljuju drzavu. A i svi su im se sklonili za bodove kada je trebalo (sto nisu sredili nisu ni dobili). Zato ce i napraviti neku blamazu u Evropi sada kad izadju.
0

:wave:

:bih:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 01:42

Nikad vise para nije bilo u sarajevskim klubovima, a nikad losije nismo izgledali na terenu...

rodrigo87
Kontakt:

Post Postao/la rodrigo87 » 08 maj 2016, 01:43

Zip je napisao/la:Nikad vise para nije bilo u sarajevskim klubovima, a nikad losije nismo izgledali na terenu...
Bas tako.
Ljubav se zvala i zvat' će imenom Tvojim !

Evolve
Kontakt:

Post Postao/la Evolve » 08 maj 2016, 01:50

Tuga je golema :mrgreen:
NK Široki Brijeg

smoto
Kontakt:

Post Postao/la smoto » 08 maj 2016, 01:51

RedEvil je napisao/la:Zalosno je sto je zrinjski pored slobode prvak,bar sto se tice ove sezone realno,al nema ovdje realnosti,Sivilo kako god okrenes,jad i cemer,sacekat cemo i tu ligu 12,da vidimo hoce li nam donijeti nesto ljepse,ja se iskreno nadam najboljem :salut: :thumbup:
Jedno veče sam otišao u kafić i upoznao devojku. Razgovarali smo cele noći, smejali smo se i flertovali. Platio sam joj nekoliko rundi pića, takođe. Negde oko pet ujutru, prišao je momak, uhvatio je za ruku i odveo u kupatilo. Imali su seks i ona je otišla sa njim. To nije bitno jer sam ja imao veći posed te noći“, rekao je Sampaoli.
:njanjanja: :kafa:
. . . VOLIO TE JEDAN ULTRAS !!! ★★★★★

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 maj 2016, 01:56

tuzlak1987 je napisao/la:Pamtim ja neka losija vremena Zelje i Sarajeva, tad cak je i bilo losije jer nije bilo novca pretjerano..
Bice svasta sljedece sezone i sigurno jedna od najboljih, ali nema sanse da se ovako nesto ponovi, nema sanse! Pamtim i ja te sezone, ali samo sto je u to vrijeme uvijek jedan bio bolji od drugog, tako da naravno ima mnogo i do nas i kona ove sezone zasto ste vi tu gdje jeste, ne samo vi vec i Siroki. Pogledaj npr. tabelu proljetnog dijela sezone, tu su kone prve, a da su imali srece u zavrsnici hladno bi vam uzeli vasu drugu poziciju. Husref je trener i vama svaka cast za igru i vase rezultate, vas je klupa najvise kostala i iskreno mi je zao sto upravo vi niste uzeli kantu.
Evolve je napisao/la:Tuga je golema :mrgreen:
:plac: :plac: :mrgreen:

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 maj 2016, 02:01

Cestitam Zrinjskom na najboljem sudjenju ove sezone.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

Taramba
Kontakt:

Post Postao/la Taramba » 08 maj 2016, 02:01

Četvrta titula prvaka stigla više nego zasluženo u Mostar :tokralju:
Prva titula viceprvaka također zasluženo pripala ekipi iz Tuzle :clap:
And shepherds we shall be,For Thee,my Lord,for Thee...

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 02:02

Memara je napisao/la:
Bice svasta sljedece sezone i sigurno jedna od najboljih, ali nema sanse da se ovako nesto ponovi, nema sanse! Pamtim i ja te sezone, ali samo sto je u to vrijeme uvijek jedan bio bolji od drugog, tako da naravno ima mnogo i do nas i kona ove sezone zasto ste vi tu gdje jeste, ne samo vi vec i Siroki. Pogledaj npr. tabelu proljetnog dijela sezone, tu su kone prve, a da su imali srece u zavrsnici hladno bi vam uzeli vasu drugu poziciju. Husref je trener i vama svaka cast za igru i vase rezultate, vas je klupa najvise kostala i iskreno mi je zao sto upravo vi niste uzeli kantu.
Kolo prije kraja imamo 62 boda a Željo je prošle godine imao 63, Sarajevo 66. A mi smo u finalu kupa, vi se niste u kupu ganjali. I vi ste uzeli 3 boda protiv nas, Željo 4, tako da niste tu u zaostatku. Nije uopšte kako predstavljaš da je Sloboda tu gdje jeste jer ste vi loši. Ako ti je tako lakše prihvatiti uredu onda ne namjeravam te ubjedjivati ali imaš gore činjenice kao i u mojem prethodnom postu.
Nad tobom sunce najljepše sja

ultra gitano

Post Postao/la ultra gitano » 08 maj 2016, 02:34

samirr je napisao/la:Cestitam Zrinjskom na najboljem sudjenju ove sezone.
Suđenje je bilo kako je bilo, ali vi ste sami sebe pobjedili igrama kući :mrgreen: prvo Željo pa Široki i šlag na tortu DRINA klub koji je ispo iz PL već prije početka drugog dijela sezone :idea: jbga. đaba vam sad :plac: da ste bili u egalu sa nama mogli ste to dokazat zadnje kolo da ste bolji vako može da :plac: :plac: ali Zrinjski je zasluženo No1 ni jednog poraza u ovom drugom djelu polu sezone :clap: Šta reći već Šampioni :tokralju: :kralj:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 08 maj 2016, 02:37

Posjeta - zvanični podaci:

Sloboda - Sarajevo 4300
Željezničar - Rudar P. 2000
Mladost DK - Zrinjski 1200
Vitez - Slavija 800
Radnik - Borac 350
Velež - Čelik 200
Olimpic - Travnik 200
Drina - Široki Brijeg 150
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 08 maj 2016, 02:47

sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu

Beduin
Kontakt:

Post Postao/la Beduin » 08 maj 2016, 03:01

Cestitam Zrinjskom na tituli. Zasluzeno su je osvojili, imali su konstantu u igranju i to je to.

Ja sam ponosan na ovu sezonu, napokon igramo u Evropi i na nama je kako cemo se tamo snaci. Na kraju su ponajbitnije pare koje cemo zaraditi od Evrope, a onda u Ligi 12 idemo ispocetka svi.

Nadam se pobjedi u kupu. Jednim dijelom sto bi bilo zasluzeno da Sloboda osvoji jedan pehar, po svemu do sada prikazanom, a drugim dijelom zbog sramotne polusezone Radnika i skidanja gaca protivnicima, Celinom pacerskom vodjenju tima u nastavku i neregularnosti sezone zbog njihovih sumnjivih rezultata. Nisu zasluzili kup, izlazak u Evropu, a nadam se ispadanju iz lige naredne sezone zbog sve nabrojanoga + posjete na stadionu, neka ih u cvajti prati 350 ljudi, prodana ****.

Nadam se da cemo otresti Radnika i tako pomoci Sarajevu/Zelji da izadju u Evropu (do njih je ko ce na kraju zavrsiti kao 4. na tabeli).
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.

075 ❤

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 03:22

Chinaglia je napisao/la:sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu
Onog momenta kada vam se posjeta priblizi nasoj, mozete doci da raspravljamo na ovu temu.

Jos jednom ponavljam, nadam se da ce Radnik kad-tad biti izbacen iz lige a onaj celavi kreten nogiran iz BH fudbala.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

samirr
Kontakt:

Post Postao/la samirr » 08 maj 2016, 03:26

PipiDugaCarapa je napisao/la:
Chinaglia je napisao/la:sta ti je reci filozofija, izgube jednu tekmu i odmah 2000 na Grbavici, steta sto i narednu tekmu ne igraju na domacem terenu, poslije jucerasnjeg remija, bilo bi 1000 dusa kao na Kosevu
Onog momenta kada vam se posjeta priblizi nasoj, mozete doci da raspravljamo na ovu temu.

Jos jednom ponavljam, nadam se da ce Radnik kad-tad biti izbacen iz lige a onaj celavi kreten nogiran iz BH fudbala.
Druga je prica bila kad su izveli ovaj isti sastav protiv Zrinjskog.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 03:27

Treba i jedno i drugo nogirati zbog onoga što rade unazad pet-deset ili koliko već kola.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []