Pogledaj sadaSlevinKelevra je napisao/la:Oprosteno ti jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Mali kiksAli nisam mogao propustiti da ne udje u arhivu
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Re: PL prepucavanja
- SlevinKelevra
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Pogledaj sadaSlevinKelevra je napisao/la:Oprosteno ti jeNAJGORA_BAGRA je napisao/la:
Mali kiksAli nisam mogao propustiti da ne udje u arhivu
Ako podrzis Dinu onako kako sam ti rekao, znas za sta, onda mozda nesto organizujemo na temi.samirr je napisao/la:Joker organizuj pracenje finala kupa na vašem forumu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Majkl ce da ga podrzi jel ok ?joker90 je napisao/la:Ako podrzis Dinu onako kako sam ti rekao, znas za sta, onda mozda nesto organizujemo na temi.samirr je napisao/la:Joker organizuj pracenje finala kupa na vašem forumu.
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
On ne prestaje sa tim nacinom podrske od kako se pojavio. I de ne spominji ga u ove kasne sate zivota ti!samirr je napisao/la:Majkl ce da ga podrzi jel ok ?joker90 je napisao/la:Ako podrzis Dinu onako kako sam ti rekao, znas za sta, onda mozda nesto organizujemo na temi.samirr je napisao/la:Joker organizuj pracenje finala kupa na vašem forumu.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Jel navijas za Slobodu u finalu !?joker90 je napisao/la:On ne prestaje sa tim nacinom podrske od kako se pojavio. I de ne spominji ga u ove kasne sate zivota ti!samirr je napisao/la:
Majkl ce da ga podrzi jel ok ?
Ja samo za Sarajevo navijam, svejedno mi je ko ce u finalu pobjediti.samirr je napisao/la:Jel navijas za Slobodu u finalu !?joker90 je napisao/la:On ne prestaje sa tim nacinom podrske od kako se pojavio. I de ne spominji ga u ove kasne sate zivota ti!samirr je napisao/la:
Majkl ce da ga podrzi jel ok ?
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Dobar odgovor. Malo se vjeruje slobodi pozz.
Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje. 
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Castim te europskom crnkinjom ako budes dobarjoker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Za dvije sedmice ce stavljati Pehar kupa BiH !joker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Ako Bog da Same, puno bi vala bilo i da u 8-9 finalu vaseg kluba, opet budete ispenetrirani. Ali zajeban je Radnik, previse se vjeruje kod vas Husrefu.samirr je napisao/la:Za dvije sedmice ce stavljati Pehar kupa BiH !joker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Pisao je gazda da se previše vjeruje Ješicu znamo kako je završio pisao sam i za Mulalica da se i njemu vjeruje puno znamo kako je završio, pisao sam i za Hurtica - cekam njegov rasplet. Husref je trenutno top 3 trenera naše lige !joker90 je napisao/la:Ako Bog da Same, puno bi vala bilo i da u 8-9 finalu vaseg kluba, opet budete ispenetrirani. Ali zajeban je Radnik, previse se vjeruje kod vas Husrefu.samirr je napisao/la:Za dvije sedmice ce stavljati Pehar kupa BiH !joker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Za Hurtica se zna, vodi jos protiv Olimpica i to bi bilo to. Ma salim se ja malo za Husrefa, zna se njegov kvalitet. Samo se nadam da ce u finalu nekako uciniti da vasi igraci zaborave da nikad nisu osvojili nista i da imaju 7-8 penetracija u finalima. Mora im reci nesto tipa, momci zaboravite sve sto se desavalo prije mog dolaska u Slobodu, svakako nema tu nista vrijedno pomena, skoncetrisite se na ovo danas i na sve sto sam usadio u vas.samirr je napisao/la: Pisao je gazda da se previše vjeruje Ješicu znamo kako je završio pisao sam i za Mulalica da se i njemu vjeruje puno znamo kako je završio, pisao sam i za Hurtica - cekam njegov rasplet. Husref je trenutno top 3 trenera naše lige !
Bahati, bahati Željkan!
1946
1946
Naš je kup. Sve ostalo je historija !joker90 je napisao/la:Za Hurtica se zna, vodi jos protiv Olimpica i to bi bilo to. Ma salim se ja malo za Husrefa, zna se njegov kvalitet. Samo se nadam da ce u finalu nekako uciniti da vasi igraci zaborave da nikad nisu osvojili nista i da imaju 7-8 penetracija u finalima. Mora im reci nesto tipa, momci zaboravite sve sto se desavalo prije mog dolaska u Slobodu, svakako nema tu nista vrijedno pomena, skoncetrisite se na ovo danas i na sve sto sam usadio u vas.samirr je napisao/la: Pisao je gazda da se previše vjeruje Ješicu znamo kako je završio pisao sam i za Mulalica da se i njemu vjeruje puno znamo kako je završio, pisao sam i za Hurtica - cekam njegov rasplet. Husref je trenutno top 3 trenera naše lige !
- SaltCityAttack
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Samo jednu zelju sada imam ja, da Radnik **** kozojebaaaaaa
kralju pa zasto zbog posljednjih rezultata ?..pa hajde da smo vas pokrali pa da nas tako zamrzis, ali mi smo vas dobili zasluzeno u zadnje 3 utakmice i to bih rekao lagano ..ali hajde nema veze tvoj izbor samo ti znas zasto
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'
East Family FFC1987
Yebes ti sve ovo, kad ne mogu ko covjek uzivati u ovom debaklu pitara 
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Uzajamno jeVirtu4l je napisao/la:Yebes ti sve ovo, kad ne mogu ko covjek uzivati u ovom debaklu pitara
Dvorac u polju il' naziv zanata, više se voli grad od sindikata.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Mjesto gdje živiš, mjesto rođenja više se voli od zaposlenja.
Cestitam alemu i raji na prvom bodu nakon 7 mjeseci. Kao i zadnja 3 puta i ovaj put ste dobrosli na proslavu.
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka
- Probisvjet
- Kontakt:
Lakoste je napisao/la:Samo jednu zelju sada imam ja, da Radnik **** kozojebaaaaaa

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.