NK Široki Brijeg
Re: NK Široki Brijeg
@Signore znam, hvala ti 

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
-
- Kontakt:
ima li igdje videa od utakmice
- Evolve
- Kontakt:
GLedam malo ovu tabelu, nositelji smo prvo pretkolo, može se izvuć prolazan protivnik lako.
NK Široki Brijeg
Nemojte me jeb*at da ce Musa ostat ako izborimo Europu!?
A sta se vi radujete svakako cete sve utakmice pratiti na teletekstu ili na tv-u. A svakako bi vas pola volilo da nisu izborili
- Evolve
- Kontakt:
Iz cega ti to zakljucujes zivota ti? Jel znas ti ovde nekog osobno pa zakljucujes?ljutinar je napisao/la:A sta se vi radujete svakako cete sve utakmice pratiti na teletekstu ili na tv-u. A svakako bi vas pola volilo da nisu izborili
Svak svasta pise, pizdi zbog losih rezultata, al sve je iz ljubavi prema klubu. Ja sam uvjerenja da svak ovde ako je u mogucnosti ide na Pecaru. I cuj pola bi volilo da nisu izborili, koja monumentalna glupost, necu ni komentirat. Meni se vise cini da si ti ovde zalutao.
NK Široki Brijeg
**** li vam dan sretni,na kraju europu izboristee
da ste bar bod uzeli na Otoci,ni mi nebi strepili za zadnje kolo
cestitam na uspjesnoj sezoni

TH 1950
Ja te volim,ja te volim Hajduceee.....
- Evolve
- Kontakt:
Ma jbga brate, mozda i najlosiju utakmicu a u nikad vaznijem trenutku smo odigrali. Moras uzet u obzir, da zadnje 3-4 utakmice igramo bez kompletne odbrane, svi su ozljedjeni.FanVitez je napisao/la:**** li vam dan sretni,na kraju europu izboristeeda ste bar bod uzeli na Otoci,ni mi nebi strepili za zadnje kolo
Ma vi ostajte, nece Olimpic dobit svoje nadredjene nema sanse, tako da ste sigura.
NK Široki Brijeg
Ma sve znam,nakon rastavljanja Slobode,nije nitko ocekivao poraz na otoci,ali eto jbg ne leze vam.. Ako bog da,mislim da smo postenom igrom to i zasluzili... Samo kako se stima u zadnje vrijeme,nebi me iznenadila 2 na KosevuEvolve je napisao/la:Ma jbga brate, mozda i najlosiju utakmicu a u nikad vaznijem trenutku smo odigrali. Moras uzet u obzir, da zadnje 3-4 utakmice igramo bez kompletne odbrane, svi su ozljedjeni.FanVitez je napisao/la:**** li vam dan sretni,na kraju europu izboristeeda ste bar bod uzeli na Otoci,ni mi nebi strepili za zadnje kolo
Ma vi ostajte, nece Olimpic dobit svoje nadredjene nema sanse, tako da ste sigura.

TH 1950
Gledam sad ovu tablicu, moram priznati da za dobar dio nikad nisam cuo [emoji38] , nekakve amaterske ekipe iz Gibraltara, Velsa... Sve je ovo prolazno, samo izbjeci Azerbejdzan, Kazahstan i ovo ostalo na granici sa AzijomEvolve je napisao/la:GLedam malo ovu tabelu, nositelji smo prvo pretkolo, može se izvuć prolazan protivnik lako.
Zadnja izmjena: Android, dana/u 08 maj 2016, 14:23, ukupno mijenjano 1 put.
...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
ma pustili smo Olimpicu samo da vas uništimo, koga briga za Europu, naslov itd itdFanVitez je napisao/la:**** li vam dan sretni,na kraju europu izboristeeda ste bar bod uzeli na Otoci,ni mi nebi strepili za zadnje kolo
e kad se sjetim pisanja (ne znam jesi ti bio) Vitežana prošle polusezone, što su nam sve željeli, psovali, iskreno, ne mogu drugo nego poželit da ispadnete. FK Vitez Sarajevo II

I vi i Olimpic jer i oni nisu ništa drugo nego služe da vječiti pobru lagano bodove

Nama ko najvećim neprijateljima, a pitarima naguzivanje

btw imaš temu opće diskusije da ne bi ban popio, ovdje ne smiješ pisati
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
NK Široki Brijeg
Ja nekad pretjeram,
Ali me iskreno čude "navijači" .
Znači :
1. Sudačka organizacija nam j... majku cijelu sezonu, igrački kadar kompletiran iza onog turnira u Vukovaru (bio gore
)
2. Nemamo praktički nijednog "prijateljskog" kluba za lake bodove
3. Cijeli savez ratuje protiv nas
4. Politički nas se proba bacit na margine
5. Glavni operativac nam ne smije doći u rodni grad
6. Sve su ovo činjenice koje svatko može provjeriti
Za mene je ove sezone "Europa" ekvivalent osvojenom naslovu prvaka.

Do you have a problem? We have the solution for you: Smith & Wesson
Znači :
1. Sudačka organizacija nam j... majku cijelu sezonu, igrački kadar kompletiran iza onog turnira u Vukovaru (bio gore

- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Neće da mi spremi broj 1.Ugrovacaboy je napisao/la:Ja nekad pretjeram,
Znači :
1. Sudačka organizacija nam j... majku cijelu sezonu, igrački kadar kompletiran iza onog turnira u Vukovaru (bio gore)
Sudačka organizacija nam **** majku cijelu sezonu i igrači nam se kompletirali tek nako vukovarskog turnira (bio gore

- Pantarei79
- Kontakt:
Toga se i ja bojim. Novi trener nam treba obavezno.Android je napisao/la:Radnik ce tesko nastradati na Pecari, imamo nekih nerijesenih racuna sa njima
Ma sad ce biti puno lakse, fina lova ce stici od UEFE, a sto se tice trenera, ja sam pisao da ce Musa ostati ako se izbori Europa...
Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Branka Karačića vratit, a sudcima dogodine očitat bukvicu ako budu ponavljali sranja od ove sezone
- Pantarei79
- Kontakt:
Daj Bože, ali sumnjam da ce se Karačić htjeti vratiti nakon onakvog ponašanja uprave prema njemu.sb1996 je napisao/la:Branka Karačića vratit, a sudcima dogodine očitat bukvicu ako budu ponavljali sranja od ove sezone
A tko ce im ocitat bukvicu? Jedino Sprajco bi mogao

Čovjek ima pravo na drugog čovjeka gledati svisoka, samo ako mu pomaže da ustane.
G. Marquez
G. Marquez
Vratit Zlomislića,Mirka Marica i Bertošu i dovest Jovića i možda Gavrića iz Novog Travnika.Pustit Barabana i Kresingera,prodat Markovića(zanimao se Trencin za njega) i Corluku ili barem jednog od njih,a za trenere dovest Borisa Gavrana a ne neke slavonske lole
- Ugrovacaboy
- Kontakt:
Ovo za Gavrana se šališ jel?Vlado555 je napisao/la:Vratit Zlomislića,Mirka Marica i Bertošu i dovest Jovića i možda Gavrića iz Novog Travnika.Pustit Barabana i Kresingera,prodat Markovića(zanimao se Trencin za njega) i Corluku ili barem jednog od njih,a za trenere dovest Borisa Gavrana a ne neke slavonske lole

Trenutno korisnika/ca: ELDIABLO20, MikiPirs, worchester i 52 gosta.