BlefHigh je napisao/la:Zašto odustajanje Uprave? Zar nije rečeno da se ima alternativa i plan ako se ne plasiraju u Evropu? Gdje je procurila filozofija?
Rigoletto je napisao/la:Cestitam alemu i raji na prvom bodu nakon 7 mjeseci. Kao i zadnja 3 puta i ovaj put ste dobrosli na proslavu.
Lajkovi se kupuju. Ne moze biti mjerodavno, nazalost. Samo pogledaj lajkove na post-ovima na stranici svakog kluba, to je malo realnijeHeller je napisao/la:Malo sam cacko podrsku nasih sportskih klubova na fb
E moj dzole da znas koliko je proslo od naseg zadnjeg izlaska u Europujoker90 je napisao/la:Nego Same moj vrli prijatelju, sta su ovo vec vasi forumasi poceli stavljati neke evropa liga avatare? Bas se vidi da je to vama dozivljaj i nesto novo, nesto nesvakidasnje.
Upravni i Nadzorni odbor jesu ponudili svoje mandate na raspolaganje Skupstini kluba. Kako kazu, iz moralnih razloga jer osjecaju odgovornost sto ekipa nije ostvarila rezultatske ciljeve. Posteno, navijaci ce im suditi.High je napisao/la:Zašto odustajanje Uprave? Zar nije rečeno da se ima alternativa i plan ako se ne plasiraju u Evropu? Gdje je procurila filozofija?
Po cemu se raspao? Zato sto je urucen otkaz Mulalicu i pomocnicima?Agamemnon je napisao/la:Raspade se Zeljo ko Juga.
Treba pokupiti igraca sto valja.
PitarBordo je napisao/la:
Prvo ti pokupi po beckim toaletima i odradi smjenuAgamemnon je napisao/la:Raspade se Zeljo ko Juga.
Rigoletto je napisao/la:Prvo ti pokupi po beckim toaletima i odradi smjenuAgamemnon je napisao/la:Raspade se Zeljo ko Juga.
ja bi cutio nakon 0-4 u tuzli... i vama evropa dobro visi...Effenberg je napisao/la:PitarBordo je napisao/la:
Trenutno korisnika/ca: Hrammm1921, Lavcina, Rule_hz, VivaLaLiberta i 46 gostiju.