FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nisam ničiji navijač u BiH, ali iskren da budem Edis Mulalić nema harizme ni znanja da bude trener kluba sa tradicijom i kluba od kojeg se i da igra sa juniorima, uvijek očekuje plasman u Evropu. Za ovo malo vremena što je bio šef stručnog štaba pokazao je dosta primitivnih nastupa. Od onog penjanja i stajanja na krovu, stalnog držanja tenzije i rasprave sa sudijama, što je Želja i koštalo izgubljenih bodova u Zenici i danas protiv Rudara. Kako je počeo, mislim da bi već naredne sezone umjesto navijača ubacivao baklje i topovske udare u teren. 

Polako ljudi nismo savrseni nikad bili. Nema Europe, onda za stadion koce levati oni, nervozni smo pravo svi ko da smo vukovi grizemo, ujedamo!
Interesuje me sta Sablja ima reci pa ceka da prica hladne glave.
Prvo se pomirio bio reko ode sve u 3pm I onda serija dobrih rezultata mi vrati nadu. Taman se malo kofrcimo I onda zviz, pljuh sefta ko kad se tek osisas.
Mi smo sami sebe zeznuli ali I sudije su nas ove godine kasapili gdje su stigli, peh za pehom. Trener za trenerom, daj koci malo povuci rucnu s tim otkazima. To samo moze da znaci ko god bira trenere nije za tog posla.
Nego hajde sacekaj da vidimo sta planiraju dalje. Dobro uprava radi I treba saburati nek zavrse sta su poceli.
Interesuje me sta Sablja ima reci pa ceka da prica hladne glave.
Prvo se pomirio bio reko ode sve u 3pm I onda serija dobrih rezultata mi vrati nadu. Taman se malo kofrcimo I onda zviz, pljuh sefta ko kad se tek osisas.
Mi smo sami sebe zeznuli ali I sudije su nas ove godine kasapili gdje su stigli, peh za pehom. Trener za trenerom, daj koci malo povuci rucnu s tim otkazima. To samo moze da znaci ko god bira trenere nije za tog posla.
Nego hajde sacekaj da vidimo sta planiraju dalje. Dobro uprava radi I treba saburati nek zavrse sta su poceli.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
Kad spomenu stadion, ja sam pravo skeptican za istocnu tribinu, pogotovo kad vidjeh koji su hahari u SD-u. Stalno se potencira prica o nekom kompromisu, kao da se nadju na pola puta, a to je daj SD-u par stotina kvadratnih metara prostora iza istocne tribine...Ono sto SD kaze da se moze dogovoriti za 5 minuta, to je upravo ovo sto zele, a ovi iz opstine i Koldzo ubise s tom pricom da se kao treba dogovoriti, jer treba se predstaviti ove iz nase uprave da kao oni ne zele rjesenje, dogovor i da oni prave opstrukciju, a ustvari ovi zele pljacku klasicnu, ucjenjuju. Samo da se pocnu radovi na istoku u julu, niko ne bi sretniji od mene bio.
To se zna, zato I koce. Ko im **** M supacku haram im bilo.
MocMahale444
1921 BLEED BLUE
1921 BLEED BLUE
- plavousrcu
- Kontakt:
Nisam sinoc htio iznositi misljenje jer glava je bila vruca ali ni nakon prespavane noci nije toliko bolje. Kad ide sa lijepim stvarima ide ali kad krene s losim tesko je zaustaviti niz. Tako je i kod nas i sve lose krenulo je od zaustavljanja radova i kulminiralo je odlaskom Mulalica. Sinoc nismo toliko losi bili, imali smo milion prilika ali ne mazi nas ni sreca kao sto nas je mazila. To nije slucajno, negdje smo se dobro zamjerili. Pljuvanje po Amaru od strane pojedinaca je dno dna i to samo mogu raditi ljudi koji su dusmani i kojim misljenje formira pet ublehasa. Nije Amar sveta krava u Indiji ali ovo sto sam procitao me sokiralo. Tako govoriti o covjeku bez kojeg Zeljo danas ne bi bio Zeljo je suludo. Nadam se da ovaj samoplavi nije u pravu i da pojedinci nisu po nalogu djela Uprave to radili jer znam da mu se duguju velike pare i samo njemu se nije isplatilo. Edis, rezultat je sve i nazalost u zadnje tri utakmice ga nije ima pa je njegov odlazak ocekivan. Nacin na koji je otisao je seljacki, jalijaski i to klub kakav je nas Zeljo sebi ne smije dopustiti. Hajmo dobiti Slaviju pa cemo vidjeti jesmo li izborili Evropu.
Re: RE: Re: FK Željezničar
Krvotok moze jedno pitanje,s obzirom da dosta forumasa kazu da si blizak sa upravom? Kad odgovoris pitat cu te i drugo jer ces vjerovatno povezati stvari sa ta dva pitanja...Krvotok je napisao/la:Ma eto, nije loše, plaćaju me po postu 100 KM, za danas 8 -10 jojaTOJEMOJTIM je napisao/la:Samo da odg ovom krvotoku... Pamtim te od prije, nisi nepismen i bilo je smisla kada si pisao tada. Sada.... Pa to je tako očigledno da si dobar sa nekim iz sadašnje uprave. I to je ok, simpatises tu priču, kao i mnogi...ali takav kompleks, takav mentalitet "tetkice" koja priča o jednom od najbitnijih ljudi u zadnjih 25 G ŽElje je preočit. Dečko, ova uprava je počela dobro raditi dosta stvari (u nekim je revolucionarna kada je ova naša provincija u pitanju), ova uprava je smiješna u isto vrijeme kada je rezultat u pitanju. S m i j e s n a. Sad, ako ovako završi i naredne sezone - znaš i ti sta ce biti (i ranije, ako krene naopako). Dakle, bolje daj budi konstruktivan i idi u pravcu kako napraviti sportski menadžment u klubu da valja, a mani se "dekonstrukcije" BRkatog majstora - jer se samo blamiraš. žtmt![]()
Ova uprava je naslijedila takav raspad sistema, ili totalno odsustvo sistema kakav je nezabilježen u ovoj ligi, i još se bori sa avetima prošlosti. Polako otkvitava repove, razne violine i violončela, radi na nečemu na čemu prijašnje nisu...i svakako su subjekat kritike u tom radu, koji je javan. Ovo što vi ne znate šta bi sa sobom jer niste dobili lizalo na kraju godine, zahvalite ruševinama koje su ostavili drugi, nećemo ih pominjati...
U ovoj sezoni najslabija karika bio je trener, kada to bude uprava, biće oni meza na trpezi.
Sent from my K00G using Tapatalk
Koja ironija u pm
prije igrali na Kosevu bila Evropa svako ljeto
sad krenula evropska Grbavica nema Evrope
prije igrali na Kosevu bila Evropa svako ljeto
sad krenula evropska Grbavica nema Evrope
Bolje imat jedan nov BMW nego dva polovna Golfa 2
šteta, usrali su svi zajedno jednu godinu koja je predivno krenula
nemam ništa više da kažem
nemam ništa više da kažem
Sinoć se vidjelo da Beganović itekako zna igrati, a često ga nije bilo ni na klupi. Nismo ni u jednoj utakmici imali onoliko mnogo šansi za gol kao sinoć. Upravo se Beganović našao u nekoliko njih, a u sredini je pružio lijepu partiju u oba pravca. Zapostavljanje naše djece nas je dovelo u ovu situaciju u kojoj se nalazimo. Zašto Dado, koji je mnogo ofanzivniji nego njegov stariji brat, nije ušao umjesto Bekrića sinoć? Zašto Memija, koji je isto tako puno ofanzivniji od S.Stevanovića, nije ušao u drugom poluvremenu? Prošle godine su nas naša djeca (Bajić, Hadžiahmetović, Memija, Sadiković, Beganović) držala u borbi za titulu do zadnjeg kola, odigrali fenomalno u evropskim utakmicama. Onda su upravo na ovom forumu počele priče tipa, daj nam Stokića da prekucamo ligu, eto vam Bajić prodajte ga. Dobro se sjećam kad se to pisalo. Tad sam pisao da ne bih dao Bajića za tri Stokića. Taj isti Stokić nije gola dao u koliko, 17 mečeva čini mi se, a mi ostali 10 bodova iza klubova koji se bore za Evropu. Zaboravili smo našu djecu koja ginu, ko što Mulalić često voli da kaže, za plavi dres, što se nije smijelo desiti. Ne znam da li je Hasanović uopće ulazio kako je Mulalić došao na klupu? Nadam se da ko god bude novi trener da neće praviti istu grešku.
Sve si odlicno napisao...bob je napisao/la:sere i ovaj Mulalic jbt cuj imam svasta da kazem, kroz dva, tri dana cu reci sve![]()
budi bolan gospodin reci bilo mi je zadovoljstvo voditi nismo ostvarili rezultat i to je to jbga zao mi je Edisa al su ga po meni prerano gurnuli u vatri odnosno nije trebao ni sam uzimati posao nego okrenuti se juniorima i napredovati tj. uciti, trebao je on jos pure pojesti da dodje na razinu nekog dobrog trenera , cilj je bila europa nije je ostvario i to je to da li je greska sto je sad dobio otkaz moze se diskutovati al da je zasluzio jeste, ko te pita koliko si imao pobjeda, kako si igrao ako ne ostvaris na kraju ono sto si zacrtao, realno igra katastrofa sa losijim igracima znali smo napraviti vise akcijai igrati atraktivnije, najaca mi je vadiona nisu uigrani a imamo najvecu zimsku pauzu ni nakon haman 5 mjeseci se nisu uigrali i jedva naprave tri akcije ma daj ... sto se tice uprave nadam se da ostaje jer mi se svidjaju potezi koje prave ...
Vrlo je jednostavno i jasno, pusti sapunice i sranja..
Idemo dalje...
Ja sam također bio za Edisov odlazak, ali kolo prije kraja smijeniti trenera je apsurdno, pogotovo što nijedan drugi neće ništa napraviti u zadnjem kolu, jer se ne pitamo nizašta. Moglo se sacekati da završi sezona i onda na miru donijeti bitne odluke, pronaći novog trenera koji će biti uključen i u dovođenje pojačanja. Ovako će doći novi trener na gotovu ekipu u kojoj on nijednog igrača nije doveo.
I da smo dobili jučer utakmicu ne bi se mnogo toga promijenilo, i dalje bi morali čekati kiks Širokog i Sarajeva. Igra jučer nije bila loša, vjerovatno i zbog kvaliteta protivnika, ali ne pamtim da smo pod Edisovim vodstvom napravili više šansi, druga je stvar što realizacija nije na nivou već 4-5 utakmica.
Treba sezonu privesti kraju, a onda se okrenuti dovođenju kvalitetnog trenera i rješavanju igračkog kadra. Biće još dolazaka sigurno, ali biće i odlazaka. Bogdanović, Turković, E. Sadiković, Mailson i Zolotić su igrači koji vjerovatno idu, ne zna se šta će biti sa Memijom. Ja bih se riješio i Hodžurde i Đermanovića, doveo jednog dobrog štopera koji ce činiti tandem sa Kosorićem, a Bogičević bi bio na klupi. Ovaj Španac što je došao bi trebao biti taj kreator, po meni treba nam još jako lijevo krilo tipa Zakarića. Imamo i dosta mladih igrača po posudbama, neke treba vratiti, više šanse davati Mujagiću i Beganoviću, postepeno uvoditi Žerića i Hiroša, pod Edisom su mladi igrači stagnirali ili nazadovali.
I ključna stvar, vratiti sve igrače na njihove prirodne pozicije, ne izmišljati toplu vodu i biće sve u redu.
I da smo dobili jučer utakmicu ne bi se mnogo toga promijenilo, i dalje bi morali čekati kiks Širokog i Sarajeva. Igra jučer nije bila loša, vjerovatno i zbog kvaliteta protivnika, ali ne pamtim da smo pod Edisovim vodstvom napravili više šansi, druga je stvar što realizacija nije na nivou već 4-5 utakmica.
Treba sezonu privesti kraju, a onda se okrenuti dovođenju kvalitetnog trenera i rješavanju igračkog kadra. Biće još dolazaka sigurno, ali biće i odlazaka. Bogdanović, Turković, E. Sadiković, Mailson i Zolotić su igrači koji vjerovatno idu, ne zna se šta će biti sa Memijom. Ja bih se riješio i Hodžurde i Đermanovića, doveo jednog dobrog štopera koji ce činiti tandem sa Kosorićem, a Bogičević bi bio na klupi. Ovaj Španac što je došao bi trebao biti taj kreator, po meni treba nam još jako lijevo krilo tipa Zakarića. Imamo i dosta mladih igrača po posudbama, neke treba vratiti, više šanse davati Mujagiću i Beganoviću, postepeno uvoditi Žerića i Hiroša, pod Edisom su mladi igrači stagnirali ili nazadovali.
I ključna stvar, vratiti sve igrače na njihove prirodne pozicije, ne izmišljati toplu vodu i biće sve u redu.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Edis i Uprava. Edis je insistirao na Stanicu, Bogicevicu i Bekricu. Dovedeni su mu..samoplavi je napisao/la:Povratak sveznalica. Prvo jutros po direktivi pljuvanje po Amaru a sad branjenje neodbranjivog. Ko je dovodio igrace? Odgovorite ljudima.BijelaCokolada je napisao/la:sto je miske nabio kompleks pitarimasamoplavi je napisao/la:Mulalicu otkaz. Bravo. Ko jos preuzima odgovornost. Mulalic nije dovodio igrace, znamo po zvanicnim objavama ko je zaduzen za to. Preuzmite odgovornost.![]()
![]()
![]()
PS, Amar i jeste doveo ove ljude u klub. Toliko..
PS2
Pa eto, preuzeli su odgovornost i ponudili ostavke. Navijaci ce im suditi.
PS3
Sta ce pisati u zvanicnoj objavi? Da je Edis Mulalic mjesec dana pregovarao sa njim i dogovorio uslove? On da napise deset imena a da mu svako dovedu, ni tada nece pisati da je Edis Mulalic doveo Ivana Lendrica, niti Miroslava Stevanovica.. Kao sto nije pisalo za Stanica, Bekrica i Bogicevica.
Zadnja izmjena: PipiDugaCarapa, dana/u 08 maj 2016, 11:12, ukupno mijenjano 3 puta.
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
- amazon
- Kontakt:
Ne znam gdje ste vidjeli da kad dolazi novi trener mora dovesti "svoje" igrače. Dolazi Enrige na klupu Barse na Gvardiolin sastav. Ne može tako nego sve da mijenja. On je trebao biti otjeran protiv Čelika da se razumijemo. Još su ga sačekali da vide sta ce biti s Rudarom. A navijači neće nikom suditi. Navijači su to da dolaze na utakmice, bodre tim a ne da oni dovode i smjenjuju. Kad ima love uvijek neke podrške, satro. Jeb.o ti nas realno.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
Pipi, insistirao na toj trojici oni mu doveli jos desetoricu. Ponudili ostavke sami sebi. Pitarluk klasicni. U klubovima na cijem celu nisu iskompleksirani ublehasi pise klub je doveo tog i tog igraca, a ne Mujo i Haso.
- PipiDugaCarapa
- Kontakt:
Tako je, dostavili mu kamion igraca bez znanja i bez bilo kakvih konsultacija. Pa sam Edis je rekao da je hitno potreban remont cijelokupne ekipe, a i mi na tribinama smo toga svjesni bili. Da nije urađeno ono što je urađeno na pauzi, borili bi se za opstanak.samoplavi je napisao/la:Pipi, insistirao na toj trojici oni mu doveli jos desetoricu. Ponudili ostavke sami sebi. Pitarluk klasicni. U klubovima na cijem celu nisu iskompleksirani ublehasi pise klub je doveo tog i tog igraca, a ne Mujo i Haso.
Pa trazio si da preuzmu odgovornost gore, ne izvrci sad pricu. Preuzeli su odgovornost i iz moralnih razloga stavili mandat na raspolaganje Skupstini FK Zeljeznicar. Kao sto rekoh, navijaci ce im suditi.
Preuzeli su odgovornost i za prvu polusezonu, rekose javno da su ih zavarali nastupi na evropskoj sceni, za sta ne sumnjam da jesu. Pa i mene su zavarale utakmice protiv Ferenca i Standarda, mislio sam da trebamo dovesti jos jednog igraca u vrh glave i da cemo biti glavni favoriti za titulu. Znamo svi sta se desilo..
Kako mislis ponudili ostavke sami sebi? Pa nisu oni u Skupstini, vec oni sa kojima dijelimo juznu, sjevernu a i zapadnu tribinu naravno. Bar u vecini..

GRADI ZELJO, BOLI TE **** !
Ukoliko pobijedimo Slaviju, a Olimpic pobijedi na kosevu, hocemo li biti četvrti zbog boljeg medjusobnog omjera ( 2x1:0
) ili ce torpedo biti četvrti zbog bolje gol razlike?

-
- Kontakt:
Hocemo, ali ocekivati da Sarajevo zbog Olimpika ostane bez Evrope, je u domenu naucne fantastike, radije ce Olimpik u drugu ligu, svakako se Gracic povlaci iz klubaJavster je napisao/la:Ukoliko pobijedimo Slaviju, a Olimpic pobijedi na kosevu, hocemo li biti četvrti zbog boljeg medjusobnog omjera ( 2x1:0) ili ce torpedo biti četvrti zbog bolje gol razlike?
1921'
Ne kazem da ce sarajevo pustit Olimpicu. Ali sve je moguce. Sad lagano na kosevo i navijati za strasni OLIMPICLockScroll je napisao/la:Hocemo, ali ocekivati da Sarajevo zbog Olimpika ostane bez Evrope, je u domenu naucne fantastike, radije ce Olimpik u drugu ligu, svakako se Gracic povlaci iz klubaJavster je napisao/la:Ukoliko pobijedimo Slaviju, a Olimpic pobijedi na kosevu, hocemo li biti četvrti zbog boljeg medjusobnog omjera ( 2x1:0) ili ce torpedo biti četvrti zbog bolje gol razlike?

Ps. Naravno ako sloboda pobijedi prvu utakmicu
-
- Kontakt:
Ne navijao ja za nikoga, radije se pomiriti sa tim da Evrope nema, ko sto je i nema ...Javster je napisao/la:Ne kazem da ce sarajevo pustit Olimpicu. Ali sve je moguce. Sad lagano na kosevo i navijati za strasni OLIMPICLockScroll je napisao/la:Hocemo, ali ocekivati da Sarajevo zbog Olimpika ostane bez Evrope, je u domenu naucne fantastike, radije ce Olimpik u drugu ligu, svakako se Gracic povlaci iz klubaJavster je napisao/la:Ukoliko pobijedimo Slaviju, a Olimpic pobijedi na kosevu, hocemo li biti četvrti zbog boljeg medjusobnog omjera ( 2x1:0) ili ce torpedo biti četvrti zbog bolje gol razlike?
Strpiti se ovu jednu tekmu jos, i za nadati se da ce dovesti kvalitetnog i iskusnog trenera, kao sto jucer rekoh, uz dva tri vrhunska pojacanja mi smo glavni favoriti sa sampionsku 2016./2017.

1921'
- ScoutInternational
- Kontakt:
Apsurdno je bilo ocekivati od pripravnika da se napravi rezultat. TO je sve moglo trajati kratkoracno, da se iskoriste neki momenti, cisto radi vece motivacija u odnosu na protivnika, sto se upravo i desilo bilo. Vratili smo se kroz prvenstvo u igru za sve, a zapostavili primarni CILJ kup, i upravo ta borba na dva fronta je bila najveca pogreska ovog strucnog staba, jer nisu donjeli adekvatnu odluku o trenutnim mogucnostima ekipe. (Uredu imena igraca, ali bitna je forma i uigranost)
Dakle, vec sam pisao, uredu Adzem jer je tada stanje bilo katastrofa pa nisi mogao da platis nikoga boljeg, ali ako hoces rezultat, sada kada imas pare, tu mora biti PROFI strucni stab, ne pripravnici. Edisu savjetujem prijateljski, da sebi pronade angazman u nizeligaskom klubu kako bi ucio posao polako. U Zelju je trebao doci sa 5 godina plus iskustva i nekom jakom referencom, ali sta je, tu je. Zelio se kockati, i prokockao je povjerenje, a Zeljo ti je trebao biti odskocna daska za dalje. I da, posao se ne radi sa emocijama, tako treba razdvojiti EMOCIJE i BUSINESS. Nema EMOCIJE ne trebaju u strucnom stabu, vec hladna, skolovana i iskusna glava, zapravo glave. (Strucni stab)
Prije sam takoder pisao, ovo ce da bude pravi test za upravu tek, jer ako pokleknu na prvoj ozbiljnijoj prepreci onda nisu za ovoga. Nogometni klub nosi mnoge rizike u svim segmetnima rada jer preko noci se sitvacija zna promijeniti, a opet mozes imati sve super uredeno, ako te ne idu rezultati, nemas tu sta traziti. Naravno, ova uprava u nasem slucaju ima kredita, jer su jedini krenuli da izvedu Zelju iz amatera u profesionalni klub, i zbog toga im ne trebaju djetinjasti medijski ispadi i neki mandati. Bit cijele price je, da ne mogu ljudi koji nisu iz struke da dovode i namecu svoje u sportskom segmentu. Imate pare, tj finansijsku moc, dovedite strucan kadar za to i radite sto najbolje znate, a za sportski segmet platite ljude adekvatno koji ce snositi odgovornost a ne praviti emotivne ispade po medijima i stetiti ugledu kluba.
Ide liga 12, kvalitet ce sam skociti u startu kao i apetiti mnogih. Ovi sto mute i stele, ce vjerovatno kroz godinu dvije, sami otpasti jer neme moci pratiti sam ritam. Ekipa ce bolje ulaziti u EURO tekme, u tu vidim ogromnu prednenost. Bice svakakvih utakmica, ali bukvalno se treba navici, da jednu mozes dobiti, drugi izgubiti (kuci/na strani), i treba dosta dobrih i kvalitetnih igraca koji ce toci moci izgurati sve.
Moje neke zelje i zamisli po pitanju trenera su sljedece jer Misimovic sigurno ima finansijsku moc:
1. Amar Osim,
2. Igor Tudor, i
3. Aleksandar Stanojevic.
EDIT: Ovi supci iz SD znaju da nam treba kompletan plato ispred ISTOCNE TRIBINE da bude cisti, radom samom projekta koji to predvida, i vidjeli su svoju zivotnu sansu. Sada imamo priliku da se maksimalno posvetimo tom problemu i jednom za kraj se rijesimo ostavstina iz socijalistickog sistema.
Dakle, vec sam pisao, uredu Adzem jer je tada stanje bilo katastrofa pa nisi mogao da platis nikoga boljeg, ali ako hoces rezultat, sada kada imas pare, tu mora biti PROFI strucni stab, ne pripravnici. Edisu savjetujem prijateljski, da sebi pronade angazman u nizeligaskom klubu kako bi ucio posao polako. U Zelju je trebao doci sa 5 godina plus iskustva i nekom jakom referencom, ali sta je, tu je. Zelio se kockati, i prokockao je povjerenje, a Zeljo ti je trebao biti odskocna daska za dalje. I da, posao se ne radi sa emocijama, tako treba razdvojiti EMOCIJE i BUSINESS. Nema EMOCIJE ne trebaju u strucnom stabu, vec hladna, skolovana i iskusna glava, zapravo glave. (Strucni stab)
Prije sam takoder pisao, ovo ce da bude pravi test za upravu tek, jer ako pokleknu na prvoj ozbiljnijoj prepreci onda nisu za ovoga. Nogometni klub nosi mnoge rizike u svim segmetnima rada jer preko noci se sitvacija zna promijeniti, a opet mozes imati sve super uredeno, ako te ne idu rezultati, nemas tu sta traziti. Naravno, ova uprava u nasem slucaju ima kredita, jer su jedini krenuli da izvedu Zelju iz amatera u profesionalni klub, i zbog toga im ne trebaju djetinjasti medijski ispadi i neki mandati. Bit cijele price je, da ne mogu ljudi koji nisu iz struke da dovode i namecu svoje u sportskom segmentu. Imate pare, tj finansijsku moc, dovedite strucan kadar za to i radite sto najbolje znate, a za sportski segmet platite ljude adekvatno koji ce snositi odgovornost a ne praviti emotivne ispade po medijima i stetiti ugledu kluba.
Ide liga 12, kvalitet ce sam skociti u startu kao i apetiti mnogih. Ovi sto mute i stele, ce vjerovatno kroz godinu dvije, sami otpasti jer neme moci pratiti sam ritam. Ekipa ce bolje ulaziti u EURO tekme, u tu vidim ogromnu prednenost. Bice svakakvih utakmica, ali bukvalno se treba navici, da jednu mozes dobiti, drugi izgubiti (kuci/na strani), i treba dosta dobrih i kvalitetnih igraca koji ce toci moci izgurati sve.
Moje neke zelje i zamisli po pitanju trenera su sljedece jer Misimovic sigurno ima finansijsku moc:
1. Amar Osim,
2. Igor Tudor, i
3. Aleksandar Stanojevic.
EDIT: Ovi supci iz SD znaju da nam treba kompletan plato ispred ISTOCNE TRIBINE da bude cisti, radom samom projekta koji to predvida, i vidjeli su svoju zivotnu sansu. Sada imamo priliku da se maksimalno posvetimo tom problemu i jednom za kraj se rijesimo ostavstina iz socijalistickog sistema.
Zadnja izmjena: ScoutInternational, dana/u 08 maj 2016, 13:37, ukupno mijenjano 5 puta.
Trenutno korisnika/ca: MrkiMedo, nedimmmm1337, Proximic, SamoDaKazeem, tiagofaria25 i 66 gostiju.