Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA

Koji bosanskohercegovački tim će dogurati najdalje u evropskim takmičenjima?

Borac
25
7%
Sarajevo
226
59%
Zrinjski
36
9%
Željezničar
95
25%

Ukupno glasova: 382

Zip
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - općenito

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 14:52

Kad pricamo o nekom kvalitetu kod nas i kod komsija u okruzenju..
Jbte ko finale LP, uslovi u Sloveniji..
Ovo kad pogledam, depra me ufati i ne mogu ocekivati da bilo sta mozemo napraviti u Evropi.

[youtube][/youtube]

A kako to kod nas izglea, sami vec znate..

Prijedor
Kontakt:

Post Postao/la Prijedor » 08 maj 2016, 14:56

Ja ovo kolo sto se tice borbe za opstanak vidim ovako: Borac ce dobiti Viteza, Slavija ce dobiti Zeljeznicara a Olimpik ce odigrati nerijeseno na Kosevu! Ko onda ispada da ne racunam sad na telefonu sam? :D
? &

ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 14:57

Prijedor je napisao/la:Ja ovo kolo sto se tice borbe za opstanak vidim ovako: Borac ce dobiti Viteza, Slavija ce dobiti Zeljeznicara a Olimpik ce odigrati nerijeseno na Kosevu! Ko onda ispada da ne racunam sad na telefonu sam? :D
Rudar, eto ko. :lol:
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 maj 2016, 14:58

Rokoko87 je napisao/la:Počeli smo ličiti na njih sa ovim smjenama trenera, ni po čemu više.
Ova smjena je 'visila u zraku' i bila je logicna nakon svega sto se desilo u zadnjih mjesec- dva. Slijedeci trener treba da bude neko za koga smo sigurni da moze povesti ovu ekipu ka vrhu.
Zip je napisao/la:Kad pricamo o nekom kvalitetu kod nas i kod komsija u okruzenju..
Ja ne vidim video... Ne znam je li do mene :think:

themaniaks
Kontakt:

Post Postao/la themaniaks » 08 maj 2016, 14:58

Zip je napisao/la:Ma kone idu nasim stopama.. Sad ce poceti sa stranim trenerima.. pa kad oni propadnu, krenut ce prica kako stranac ne poznaje nasu ligu, nije navikao na ovakav amaterizam... bla bla bla

Uglavnom, sve se vrti u krug..
Nadam se da cemo se napokon s ovom Ligom 12 izdici iz sivla, i da napokon krenemo igrati i osvajati trofeje.. Da kad sarajeski klubovi gostuju negdje, da im se guzice tresu.. a ne ko ove godine, mi kad idemo jacim ekipama, mi se prepadnemo ko pichke kakve, skinemo gace a nismo ni krenuli igrati..

50% dobijene utakmice je kad ti prije meca udjes u glavu protivniku, kad se plasi i kad ga je strah.. Kad se to desi, onda je potreban samo dobar finisher da tih drugih 50% iskoristi..
da je tako odreko bi ga se i nikad vise ne bi navijao za isti,vi i mi nikad u sti kos hvala Allahu
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili

PipiDugaCarapa
Kontakt:

Post Postao/la PipiDugaCarapa » 08 maj 2016, 15:00

http://fkzeljeznicar.ba/zapoceli-radovi ... ine/20057/
Ovako ćemo i istok napraviti. :lol:

GRADI ZELJO, BOLI TE KUR.AC !
GRADI ZELJO, BOLI TE **** !

SlevinKelevra
Kontakt:

Post Postao/la SlevinKelevra » 08 maj 2016, 15:02

PipiDugaCarapa je napisao/la:http://fkzeljeznicar.ba/zapoceli-radovi ... ine/20057/
Ovako ćemo i istok napraviti. :lol:

GRADI ZELJO, BOLI TE KUR.AC !
Ma, ja ba... Nek dodje da je ruse, ako smiju :urnebes:

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 15:03

Lakoste je napisao/la:Isto ko da mi brisemo po Sarajevu guzicu petobankama. Kad shvatis da lova ne zavrsava kod obicnih gradjana nego politickih glavesina onda ce ti biti lakse.
To je istina, ali i nije. Nastavnici itd imaju manje plate, a to za posljedicu ima da se kvalitet prazni. Sve to ima posljedice po grad Tuzlu :cry:

Ti navijaj za Radnik u srijedu(protiv FK Sarajeva), ja cu za Slobodu. Meni samo to nema smisla, iz razloga sto tvoj klub na taj nacin gubi dosta love :damn: Zato sam ti i napisao, da li je moguce da vise mrzis sve tuzlansko, nego volis sarajevsko :)
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 maj 2016, 15:10

pinoglavi je napisao/la: Kolo prije kraja imamo 62 boda a Željo je prošle godine imao 63, Sarajevo 66. A mi smo u finalu kupa, vi se niste u kupu ganjali. I vi ste uzeli 3 boda protiv nas, Željo 4, tako da niste tu u zaostatku. Nije uopšte kako predstavljaš da je Sloboda tu gdje jeste jer ste vi loši. Ako ti je tako lakše prihvatiti uredu onda ne namjeravam te ubjedjivati ali imaš gore činjenice kao i u mojem prethodnom postu.
Kako niste tu gdje jeste zbog nas? Naravno da jeste kao sto je i Siroki.
Drug ono ti nisu cinjenice vec samo tvoje misljenje ili sbbkbb. Vidi, u kupu ste nas uzeli sa 5-1 a njih 5-2, da nije bilo penala bilo bi 5-0 i 5-1 ukupno za vas jbt :wtf: Kone pobjedite nakon 5 godina na Grbavici, nas nakon 34 na Kosevu i to rezultatom od 3-0, a da ne pricam za ono jucer sramota me. Znas i sam na koji nacin smo dosli do pobjede protiv vas na Kosevu, kao sto je i Zeljkan na Tusnju, jer osim njihove frljoke oni centra presli nisu. Mi i oni prosle sezone smo se borili za titulu do zadnjeg kola, ove sezone molimo Boga da vi klepite kup da bi mogli vidjeti Evropu, valjda ti to sve govori. Mi i oni smo definitivno najvece razocarenje sezone. Sto se tice vas, vi ste ovo sve zasluzili i konacno ste postali jedan ozbiljan klub, tako da ce neko iz tkz. "bh cetvorke" u sljedecim sezonama ispastati to je sigurno, samo je pitanje ko.

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 maj 2016, 15:10

Sloki je napisao/la:
To je istina, ali i nije. Nastavnici itd imaju manje plate, a to za posljedicu ima da se kvalitet prazni. Sve to ima posljedice po grad Tuzlu :cry:

Ti navijaj za Radnik u srijedu(protiv FK Sarajeva), ja cu za Slobodu. Meni samo to nema smisla, iz razloga sto tvoj klub na taj nacin gubi dosta love :damn: Zato sam ti i napisao, da li je moguce da vise mrzis sve tuzlansko, nego volis sarajevsko :)
Halo ba, kandiduj se za federalni parlament i tamo trazi prava....ovo je sportski forum.
🔴⚫️

Memara
Kontakt:

Post Postao/la Memara » 08 maj 2016, 15:12

strumfovi, izgleda vi brzo zaboravljate prvi dio sezone i psovanje Kokotu, Memiji i ostalim igracima. Sve je to isti mentalitet i ista bagra. :thumbdown:

Sloki
Kontakt:

Post Postao/la Sloki » 08 maj 2016, 15:14

Skver je napisao/la:Nadam se da ce Sloboda osvojiti kup drage nam BiH, da ce se Sarajevo plasirati u Evropu jer ima vece sanse od Zelje i da se Velez ekspresno vrati u PL. :bih: :salut:.....Pozdrav domovini.
Koje drzava, Bosnje? Velez nek se vrati, Sloboda neka osvoji(sto sam navijac) ali potenciranje klubova sa vecinskom bosnjackom navijackom bazom, nije ni tuzlanski ni bosanski :sick: :damn:
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!

High

Post Postao/la High » 08 maj 2016, 15:17

Sloki je napisao/la:
Skver je napisao/la:Nadam se da ce Sloboda osvojiti kup drage nam BiH, da ce se Sarajevo plasirati u Evropu jer ima vece sanse od Zelje i da se Velez ekspresno vrati u PL. :bih: :salut:.....Pozdrav domovini.
Koje drzava, Bosnje? Velez nek se vrati, Sloboda neka osvoji(sto sam navijac) ali potenciranje klubova sa vecinskom bosnjackom navijackom bazom, nije ni tuzlanski ni bosanski :sick: :damn:
Je li baka ili nana Tidža?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.

SempreFedele
Kontakt:

Post Postao/la SempreFedele » 08 maj 2016, 15:19

Sloki je napisao/la:
Ih Velež sa onakom situacijom tesko da ga mozemo gledat zadugo u pl iako mi.je.zao.da onako jedan klub potope,sve u svemu zelim im srece u nastavku :)
Sanjam Sretno Bilino !

Skver
Kontakt:

Post Postao/la Skver » 08 maj 2016, 15:27

Sloki je napisao/la:
Zayebo sam se kad sam napisao da se kandidujes za parlament moj dobri Franto, nemoj to raditi :nene: .......samo nas popusti sa politikom....druze Franto, ti trebas u konspiraciju, osnovati gerilu i piti tekilu.
🔴⚫️

Zip
Kontakt:

Post Postao/la Zip » 08 maj 2016, 15:30

SlevinKelevra je napisao/la:
Rokoko87 je napisao/la:Počeli smo ličiti na njih sa ovim smjenama trenera, ni po čemu više.
Ova smjena je 'visila u zraku' i bila je logicna nakon svega sto se desilo u zadnjih mjesec- dva. Slijedeci trener treba da bude neko za koga smo sigurni da moze povesti ovu ekipu ka vrhu.
Zip je napisao/la:Kad pricamo o nekom kvalitetu kod nas i kod komsija u okruzenju..
Ja ne vidim video... Ne znam je li do mene :think:

GradKamena1
Kontakt:

Post Postao/la GradKamena1 » 08 maj 2016, 15:32

CItam malo ove teme opcenito sve,upade mi u oci ovo sto igraci nisu pozdravili Fukare,i samo mi je krivo svi ovi sto vode klubove kod nas na neki nacin kopiraju mamica ,vidim i ovaj u Tuzli poceo isto. Nemoze generalizirat sve navijace,ako je bila prica prodana ovo ono gluposti,isti ti navijaci su doziviliprosli tjedan maltretiranje u Travniku radi koga,pa radi njih,sto nije pogledo sa te strane.

Cocaine
Kontakt:

Post Postao/la Cocaine » 08 maj 2016, 15:36

Sloki je napisao/la:
Momci mnogo zdravlja i srece od raje mostarske

pinoglavi
Kontakt:

Post Postao/la pinoglavi » 08 maj 2016, 15:37

Memara je napisao/la: Kako niste tu gdje jeste zbog nas? Naravno da jeste kao sto je i Siroki.
Drug ono ti nisu cinjenice vec samo tvoje misljenje ili sbbkbb. Vidi, u kupu ste nas uzeli sa 5-1 a njih 5-2, da nije bilo penala bilo bi 5-0 i 5-1 ukupno za vas jbt :wtf: Kone pobjedite nakon 5 godina na Grbavici, nas nakon 34 na Kosevu i to rezultatom od 3-0, a da ne pricam za ono jucer sramota me. Znas i sam na koji nacin smo dosli do pobjede protiv vas na Kosevu, kao sto je i Zeljkan na Tusnju, jer osim njihove frljoke oni centra presli nisu. Mi i oni prosle sezone smo se borili za titulu do zadnjeg kola, ove sezone molimo Boga da vi klepite kup da bi mogli vidjeti Evropu, valjda ti to sve govori. Mi i oni smo definitivno najvece razocarenje sezone. Sto se tice vas, vi ste ovo sve zasluzili i konacno ste postali jedan ozbiljan klub, tako da ce neko iz tkz. "bh cetvorke" u sljedecim sezonama ispastati to je sigurno, samo je pitanje ko.
A dobro to sto smo vas i Zelju napunili u kupu i srusili neke nase neslavne rekorde, naravno da je i zbog toga sto ste vi losi. Da ste bolji gledali bi neizvjesnije utakmice i moglo bi otici na obje strane. Ja generalno govorim za cijelu sezonu Slobode, i da ste vi i Zeljo bolji ne znaci sa se ne bi do juce borili za oba trofeja, mozda bi a mozda i ne bi. Vi ste previse grohnuli, citam komentare da neki ne zele u Europu, nadam se da cete pobjediti Olimpic a i mi kup osvojiti i da odete. Dosta ste para u vjetar bacili i dodatni prihodi iz Europe bi vas oporavili sigurno. Onda na nove staze sa vjerovatno novom upravom, vidjeti cemo kako ce to zavrsiti. Kako god, liga 12 ce biti ludilo.
Nad tobom sunce najljepše sja

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 08 maj 2016, 15:39

GradKamena1 je napisao/la:CItam malo ove teme opcenito sve,upade mi u oci ovo sto igraci nisu pozdravili Fukare,i samo mi je krivo svi ovi sto vode klubove kod nas na neki nacin kopiraju mamica ,vidim i ovaj u Tuzli poceo isto. Nemoze generalizirat sve navijace,ako je bila prica prodana ovo ono gluposti,isti ti navijaci su doziviliprosli tjedan maltretiranje u Travniku radi koga,pa radi njih,sto nije pogledo sa te strane.
"Nisu samo to razlozi. Mi želimo da stvorimo takav ambijent da znamo ko nam je otac, a ko maćeha. Ovi momci su uradili najbolju stvar i svi smo doživjeli nešto najbolje. To je bila poruka zlim dušama da moramo biti skupa i kada je najljepše i najteže. Meni je žao i jučer sam se javno izvinio svim iskrenim navijačima koji su bili na tribinama, a nisu dobili pozdrav. Oni koji prozivaju Slobodu zbog jednog meča pronašli su se jučer. Ovi su momci i ovaj stručni štab najsvjetlija tačka u posljednje dvije godine u ovom gradu. Ne možemo ih gasiti i pljuvati zbog jednog lošeg rezultata. I ja sam bio možda najviše razočaran. Imamo ih pravo grditi dok smo na tribinama, ali da neko dolazi pred svlačionicu i prijeti im, to niko ne može. Dok sam tu, hoću da ih cijenimo"

Zaključano

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Beli98, Google Adsense [Bot], nedimmmm1337 i 33 gosta.