Moto GP
Moderator/ica: rio_Ferdy88
- akisarajevo92
- Kontakt:
Re: Moto GP
pa crni Dovi
I Marquez sa njim u istoj krivini, evo sanse za Rossija i sampionat, Vinales u top 3 
Don't believe the hype.
Pa hocel Dovi zavrsit ijednu trku
Kako izletise obojica zajedno

i jedan i drugi su otisli preduboko na onaj prljavi dio staze a to Michelin ne prasta
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
- SlevinKelevra
- Kontakt:
Kakva koreografija izlijetanja. 
- BijelaCokolada
- Kontakt:
Michelin cini ovaj sampionat jos zanimljivijim.
Rossi potuko sve u 1 na 1 duelu
Rossi potuko sve u 1 na 1 duelu
sad kad gledam snimak nisu cak ni bili toliko duboko u krivini, na trkacoj liniji su bili i jedan i drugi
jednostavno Michelin i taj prednji kraj koji se samo sklopi bez ikakve najave
Maverick
jednostavno Michelin i taj prednji kraj koji se samo sklopi bez ikakve najave
Maverick
Lorenco dominantno. Ocito da je Yamaha trenutno najbolja masina na stazi. Honda ako se ne popravi, mislim da Marquez nema prevelike sanse za titulu. Dukatijevi vozaci ocajni. Kako los par vozaca, za ne povjerovat. Totani luzeru.
Sve cestitke Vinalesu, zasluzio je.
pa nije Honda toliko inferiorna, Yamahi uvijek vise odgovaraju staze sa brzim krivinama dok je Honda jaca na tzv. kreni-stani stazama, sa jako sporim i ostrim zavojima jer moze brze povuci na nizim okretajimaEvander je napisao/la:Lorenco dominantno. Ocito da je Yamaha trenutno najbolja masina na stazi. Honda ako se ne popravi, mislim da Marquez nema prevelike sanse za titulu. Dukatijevi vozaci ocajni. Kako los par vozaca, za ne povjerovat. Totani luzeru.
Losa stvar ove godine je to sto nikako nemamo borbu za pobjednika neke utrke. Svi koji su dobilli ove godine, uradili su to dominantno. Fali duela na vrhu i do kraja utke.
- chelsea358
- Kontakt:
Vinales
Pored Lorenza danas niko sanse nije imao
Pored Lorenza danas niko sanse nije imao
Vinales moves to Yamaha for 2017 MotoGP season
http://www.motorsport.com/motogp/news/v ... on-736574/
http://www.motorsport.com/motogp/news/v ... on-736574/
- akisarajevo92
- Kontakt:
Tek sad vidim za Mavericka

Punih 13 godina na fabrickoj HondiOfficial: Pedrosa stays with Honda
Jedino za Pedrosu je zvanicno, za Maniaca i Vinalesa jos nema potvrde, ali 90% da ce biti ozvaniceni.Andrea Ianonne goes to Suzuki
Don't believe the hype.
to je to, Manijak u Suzuki, Dovi ostaje
@AndreaDovizioso signs new two-year deal with @DucatiMotor and will team-mate @lorenzo99
Logican izbor Ducatia.
Da se ne lazemo, Lorenco je kvalitetniji od Ianonea i doveden je da bude prvi vozac. Ianone bi im samo teret i problem bio. Dovi je idealan za timskog kolegu i druvog vozaca.
Sa druge strane, ne,razumijem poentu ostanka Pedrose i dalje u Hondi. On sta je imao dati, dao je. Volio bih da je jedan od brace Espargaro dosao umjesto njega.
Da se ne lazemo, Lorenco je kvalitetniji od Ianonea i doveden je da bude prvi vozac. Ianone bi im samo teret i problem bio. Dovi je idealan za timskog kolegu i druvog vozaca.
Sa druge strane, ne,razumijem poentu ostanka Pedrose i dalje u Hondi. On sta je imao dati, dao je. Volio bih da je jedan od brace Espargaro dosao umjesto njega.
Rekoh ja,
Forza Dovi!
Braca Espargaro nisu zasluzila tu Hondu. Koliko god Suzuki bio "slabiji" motor od ovih ostalih, njega je na istom motor pobjedio Vinales, dok je Pola prosle godine Smith ubio.
Braca Espargaro nisu zasluzila tu Hondu. Koliko god Suzuki bio "slabiji" motor od ovih ostalih, njega je na istom motor pobjedio Vinales, dok je Pola prosle godine Smith ubio.
„Morata, najkompletniji napadac danasnjice“ -> Italia
- akisarajevo92
- Kontakt:
nije ni Dani vise zasluzio da se voza na Hondi, ali kad razmislim ni nema nekih puno boljih opcija od njega
jedini koji mi pada napamet je Alex Rins iz Moto2 (ima nesto Super Sica u sebi), ali bi to mozda bio preveliki "skok" za njega
jedini koji mi pada napamet je Alex Rins iz Moto2 (ima nesto Super Sica u sebi), ali bi to mozda bio preveliki "skok" za njega
Don't believe the hype.
A. Rins i jeste Hondin vozac, ovim Danijevim produzenjem su ga sj3bali i morace u neki satelitski tim kad dodje u MotoGP
evo i zvanicno
Zarco i Iannone bi trebali voziti fabricki Suzuki naredne sezone, A. Espargaro nece dobiti produzenje ugovoraYAMAHA CONFIRMS MAVERICK VIÑALES FOR THE 2017 AND 2018 MOTOGP SEASONS
https://www.yamahamotogp.com/news/19-05 ... gp-seasons
- SuperPippo
- Kontakt:
miki_92 je napisao/la:evo i zvanicno
Zarco i Iannone bi trebali voziti fabricki Suzuki naredne sezone, A. Espargaro nece dobiti produzenje ugovoraYAMAHA CONFIRMS MAVERICK VIÑALES FOR THE 2017 AND 2018 MOTOGP SEASONS
https://www.yamahamotogp.com/news/19-05 ... gp-seasons
Cudi me malo to za Espargara ali šta je tu je, ja sam čak imao želju da Zarco potpiše za Yamahu ali dobra stvar za njega i za iskustvo će biti ako potpiše i za Suzuki.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.