Slike dobitnih tiketa
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- muhamed121
- Kontakt:
Re: Slike dobitnih tiketa
Bravo druze cestitke dok mi ne mozemo dobit 20 km ti prolazis ovakve titketeemir_tr je napisao/la:
- Prometheus
- Kontakt:
Ovo je moj cilj. I trebao bi biti vaš. Na stranu male dobitke
Pusti ti to Ibro, to je nerealno i hejbet srece potrebno, da je meni ovako svaki dan da plasiras 4-5 oklada po 10 € na kvote 2-3 i da ih 3-4 dodju nidje kraja sreci. Vidi ko berza, prometovao 60, profit 54, ROI 90% sretno prijatno. Steta sto ovi Australci ne zavrsise 0:0 rijetko kad ce ovako se moci izjahati underi kod njih, ovo ti je kladionicarski kruh, da pogadjas kvote 1,8 - 2 vise od 60 - 65% puta u singlu, i imas pozitivan EV!

Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
- Prometheus
- Kontakt:
[quote="Effenberg"]Pusti ti to Ibro, to je nerealno i hejbet srece potrebno, da je meni ovako svaki dan da plasiras 4-5 oklada po 10 € na kvote 2-3 i da ih 3-4 dodju nidje kraja sreci.
Vidi druže znam koliko sreće tu treba. A vidiš sam kad igras 1x na Tottenham da tu izgubiš. Bio sam blizu 96 000€. Meni je ovo dojadilo svaki dan svoje vrijeme i živce trošim. Igram svaki weekend listić za 20€ nekad mora doći. I sve troškove pokrije
Vidi druže znam koliko sreće tu treba. A vidiš sam kad igras 1x na Tottenham da tu izgubiš. Bio sam blizu 96 000€. Meni je ovo dojadilo svaki dan svoje vrijeme i živce trošim. Igram svaki weekend listić za 20€ nekad mora doći. I sve troškove pokrije
- PrinceofVeresija
- Kontakt:
[img]content://media/external/file/36286[/img]

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

Nisu nešto ali ovi na marku su mi najslađi..
- FrancescoTotti
- Kontakt:

Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.

al dvaput je dvaput...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.