U-21, U-19, U-17
Moderatori/ce: TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_,insider
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Re: U-21, U-19, U-17
Hej moj Hadziću Benjamine, nemaju oni muda da dobiju ovo samo da igraju malo sigurnije s igračem manje bi dobili ove očajne Njemce.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.
Joj Hadžiću dragi kakav je ono šut 
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- JohnCleese
- Kontakt:
THEC je napisao/la:sta ocekivati kad nam djecu vode likovi kao Malkocevic koji pare trazi najboljem strijelcu omladinske lige i na kraju ga povede samo jer su mediji izvrsili pritisak na njega pa mu ofirno bilo da ga ne pozoveJohnCleese je napisao/la:Sta ocekivati kad ti reprezentaciju cine igraci cije seniorske ekipe ne mogu izboriti Evropu, akademici i filozofi
Selektor izvlaci maksimum maksimuma
Opet nasjedate na medijske patke
Ime selektora Sakiba Malkocevica ce ostati upisano zlatnim slovima kao prvi selektor koji je odveo neku od mladjih fudbalskih selekcija na zavrsnicu prvenstva
A ove nove "Duljevice" smo vidjeli .. Sadiku , Veladzic...
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Hajde sad ga dajte još jedna prinudna izmjena ccc
MES QUE UN CLUB!
Jest da je Nedim zapostavljen,ali igrao je proslu pa nismo prilike stvorili.Ovako sa dva krila je to dosta opasnije,dok Benjamin igra vjerovatno sto poznaje vecinu igraca.Mozda sljedecu pocne 
Bravo UEFA KOJI **** MI IGRAMO OVO I SVE OVE ZEMLJE KAD SE ZNA DA ONI MORAJU DOBIT
Kadusicu sipu ga, hrpa vanago !!!
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Ne može se protiv sudija igrati nema šanse
MES QUE UN CLUB!
Mozda sudije navlace, ali ako je vjerovati vecini ovdje koji prate mec, mi smo promasili mozda cista 2-3 gola? Yebiga, nije tu sudija kriv... A naravno da ce prije navlaciti svabama nego nekoj yebenoj Bosni haha. Steta...
Visca el Barça! /// Volim te Željo!
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Naravno, sudija nakon crvenog odlično sudi. Dobr smo igrali ali sudije su tu uvijek. 
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Ma jasta radi Sakib postenjacina i strucnjak, taj mali ga je i odveo na Ep a sto se akademaca tice kad budete imali bolji tim onda nek vase zove dotad je sasvim normalno da zove igrace iz najjace ekipe u drzavi u tom uzrastuJohnCleese je napisao/la:THEC je napisao/la:sta ocekivati kad nam djecu vode likovi kao Malkocevic koji pare trazi najboljem strijelcu omladinske lige i na kraju ga povede samo jer su mediji izvrsili pritisak na njega pa mu ofirno bilo da ga ne pozoveJohnCleese je napisao/la:Sta ocekivati kad ti reprezentaciju cine igraci cije seniorske ekipe ne mogu izboriti Evropu, akademici i filozofi
Selektor izvlaci maksimum maksimuma![]()
![]()
![]()
Opet nasjedate na medijske patketi to okaci macku o rep
Ime selektora Sakiba Malkocevica ce ostati upisano zlatnim slovima kao prvi selektor koji je odveo neku od mladjih fudbalskih selekcija na zavrsnicu prvenstva
A ove nove "Duljevice" smo vidjeli .. Sadiku , Veladzic...
Pyro is not a crime !
-
Wandelanoite
- Kontakt:
To je ta UEFA smećari nije ni čudo što Bayern u UEFA Youth League završi zadnji u grupi sa gol razlikom 5:35.
MES QUE UN CLUB!
Sadiku je u kvalifikacijama.bio najbolji u odbrani, Hadžić golovima nas je i odveo a resic asistencijama...kako je mali veladzic igrao znaju oni koji su gledali... Ali e može se za sobom vući par plaćenih koji su zalutali u fudbal
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Dobro, dugo smo se i držali sa igračem manje. Bezveze faul Sadikua morao je znati da će sudija jedva dočekati da mu dadne drugi žuti al' eto. Ostaje žal za onim propuštenim prilikama tu nam sudija nije ništa kriv.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
-
Wandelanoite
- Kontakt:
Smiješan gol. Dobra je ovo generacija Rijad Sadiku će biti dobar štoper momak je godinu mlađi tj 2000. godište, Čeliković bi trebao izrasti u dobrog igrača isto tako i Stefan Kovač, Benjamin Hadžić je među 3 napadača Bundeslige u svom uzrastu, o Nedimu Hadžiću da ne pričamo. Denis Omić 99.godište igrač Rome najtalentovaniji štoper u generaciji 99. u Evropi igrat će za nas još jedan dobar igrač 5,6 A reprezentativaca će dat ova generacija.
MES QUE UN CLUB!
E moji decki tako se ne postaje igrac da igras pickasto,moras imati mud.a,zalosnije je da je ova generacije njemacke qurcina jedna.
ugasio stream kad vidim da kod 3-1 ovaj nas golman zadrzava loptu
ugasio stream kad vidim da kod 3-1 ovaj nas golman zadrzava loptu
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Trenutno korisnika/ca: Beduin, Drum, General505, Goalgetter, kovac, MiranGlasnic, Mocvara1991, Normus90 i 58 gostiju.