Jasmin Fejzic
Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog,TaRgEt_
Re: Jasmin Fejzic
je l' dobio on poziv uopšte, nisam ni gledao ko od golmana je dobio poziv 

-
- Kontakt:
Klupa u Aalenu, nema se sta vise dodat. Preko veze bio pozvan ,sada adio...
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Vise ga nema ni na klupi, zadnjih nekoliko utakmica nije bio u kombinacijama, a klub mu je ispao u trecu ligu. A Safet bi ga garant i dalje pozivao.bhfanatic14 je napisao/la:Klupa u Aalenu, nema se sta vise dodat. Preko veze bio pozvan ,sada adio...
SportSport.ba liga | Igrac ekipe FK Delfin
Re: Odg: RE: Re: Jasmin Fejzic
Safet ga je zvao zbog Piplice a realno je lik hala zbog kojeg su Burić i Sehic pratili repku na tvu.Pivopija je napisao/la:Vise ga nema ni na klupi, zadnjih nekoliko utakmica nije bio u kombinacijama, a klub mu je ispao u trecu ligu. A Safet bi ga garant i dalje pozivao.bhfanatic14 je napisao/la:Klupa u Aalenu, nema se sta vise dodat. Preko veze bio pozvan ,sada adio...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Odbranijo danas dva penala u gostima kod Bochuma. Inace brani za Eintracht iz Braunschweiga.
dobre guzove ima Belma
-
- Kontakt:
Jedan je odbranio, drugi je bio preko gola...Beko je napisao/la:Odbranijo danas dva penala u gostima kod Bochuma. Inace brani za Eintracht iz Braunschweiga.
SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Temu u ostalo ova karikatura nije u 10 naših najboljih golmana
Znam, vidijo sam, preko sredine gola. Ali dobro zvuci dva odbranijo. Mozda me primjeti neki urednik ovih sportskih portala, nebi li krenuo tu karieru.bhfanatic14 je napisao/la:Jedan je odbranio, drugi je bio preko gola...Beko je napisao/la:Odbranijo danas dva penala u gostima kod Bochuma. Inace brani za Eintracht iz Braunschweiga.
dobre guzove ima Belma
Beko je napisao/la:Znam, vidijo sam, preko sredine gola. Ali dobro zvuci dva odbranijo. Mozda me primjeti neki urednik ovih sportskih portala, nebi li krenuo tu karieru.bhfanatic14 je napisao/la:Jedan je odbranio, drugi je bio preko gola...Beko je napisao/la:Odbranijo danas dva penala u gostima kod Bochuma. Inace brani za Eintracht iz Braunschweiga.

31.08.'19. - FK Željezničar-fk sarajevo 5:2
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
Premijer Liga BiH - ★★★★★★
Kup BiH - ★★★★★★
Superkup BiH - ★★★
Prvenstvo Narodne republike BiH - ★
Liga Jugoslavije - ★
Kup UEFA: četvrtfinale 1971/1972,
polufinale 1984/1985.
-
- Kontakt:
Beko je napisao/la:Znam, vidijo sam, preko sredine gola. Ali dobro zvuci dva odbranijo. Mozda me primjeti neki urednik ovih sportskih portala, nebi li krenuo tu karieru.bhfanatic14 je napisao/la:Jedan je odbranio, drugi je bio preko gola...Beko je napisao/la:Odbranijo danas dva penala u gostima kod Bochuma. Inace brani za Eintracht iz Braunschweiga.

SAVEZ NAPOLJE ! ! !
Golman koji brani u 2. Bundesligi nije medju nasih 10 najboljih?bhsport je napisao/la:Temu u ostalo ova karikatura nije u 10 naših najboljih golmana
Noge bi polomili svi nasi golmani osim naravno Begovica da se domognu 2. Bundeslige koja je pojam u fudbalu i za poljsku 1. ligu i za azerbejdzansku.
Necu ni pominjati kvalitet lige, vrijednost lige, posjecenost lige. Ma drugi svijet.
Ali navikli smo od selektora da izbacuje igrace i iz 1. Bundeslige da bi utrpao iz nase Premijer lige, pa tako da mi ovako nesto sa golmanima nije ni cudo.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
a jeste vala "cesto" branio u zweiti ove sezoneemir79 je napisao/la:Golman koji brani u 2. Bundesligi nije medju nasih 10 najboljih?

"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X
Izostavljen je on i kad je bio redovan pametnjakovicu.STEVIE je napisao/la:a jeste vala "cesto" branio u zweiti ove sezoneemir79 je napisao/la:Golman koji brani u 2. Bundesligi nije medju nasih 10 najboljih?ali posto ti cesto koristis istu logiku kao i tvoj idol safet, tebi je mozda 90 minuta u jednoj sezoni mnogo?
I nije stvar u tome, nego i kada je prvi put bio pozvan ( a u to vrijeme jedan od najboljih u cvajti po ocjenama) @bhsport je sve najgore pisao o njemu, nije ovo samo sad. Fejzic je dobar golman, a da je los ne bi tolike godine proveo u Njemackoj.
tko te pita o tome? pises kako brani u zweiti a lik ustvari pao kurcu za usi.. sto rece bhsport fejzic je karikatura i nista vise. ako cemo tako gledati na igrace kao na fejzica onda bi jos uvijek i bajic bio aktuelan.
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
Nigdje ja nisam napisao kako on sada brani, nisam ga ni pratio, nego kako je branio u vrijeme kada je pozvan, a osporavan od doticnog.STEVIE je napisao/la:tko te pita o tome? pises kako brani u zweiti a lik ustvari pao kurcu za usi.. sto rece bhsport fejzic je karikatura i nista vise. ako cemo tako gledati na igrace kao na fejzica onda bi jos uvijek i bajic bio aktuelan.
A evo kako je branio i da li je bio zasluzio poziv pa procjeni.
http://www.transfermarkt.at/jasmin-fejz ... aison=2013
I tada nije bio ni u pet naših golmana, to što ga je Piplica napravio brojem dva je sramota.
Temu na smetljište istorije jer sad može biti samo navijač, šta je bilo za vladavine Papeta to više nikog ne interesuje osim emira koji živi i prošlosti.
Temu na smetljište istorije jer sad može biti samo navijač, šta je bilo za vladavine Papeta to više nikog ne interesuje osim emira koji živi i prošlosti.
Sad ce mozda @Stevie skontati da je uletio kako mi volimo reci kao padobranacbhsport je napisao/la:I tada nije bio ni u pet naših golmana, to što ga je Piplica napravio brojem dva je sramota.

Bio je itekako zasluzio na 2. kada je pozvan priznaj.
Dao Bog da i nakon Mesinih mandata pisem o nekoj lijepoj proslosti.
Fejzic jeste zasluzio da bude drugi golman u to vrijeme. Sehic poslije Turske nestao tako reci. Buric malo malo pa povreda. Trenutno su Sehic i Fejzic ispred njega.
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14 i 24 gosta.