Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis
Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Ja mislim da cemo mi biti vreca za trpanje ukoliko se ne dovedu pojacanja preko ljeta, ovo je ka ta stro fa
Pa brate iskreno koliko gledam Arsenal ja gluplju, jadniju igru nisam gledao, mislim toliko smo mi spali na niske grane, pogledaj nam lopti na spica, pogledaj nam spica, pogledaj nam sredinu i Ramseya, vidi odbrane, pa sve je totalni zarov i rusvaj koji je zesca nula
Tesko nama sa Wengerom naredne sezone ukoliko ne dodju bitnija pojačanja, a i da dodju sumnjam da cemo mi ista vise sa Wengerom osvojiti, igra igraci i trener - ogromna 0, fuj na sta spade jedan veliki Arsenal, ne marim za rezultat i da dobijemo, mi smo kao ekipa pre pre loši, Klopp, Guardiola, Conte, pa i Gaal ce sprdanciju sljedece sezone vrsiti nad Wengerom
Onaj ko u ovom Arsenalu ne zeli promjene je budala, mora se nesto pod hitno uraditi igramo ko Bolton yebo te
Pa brate iskreno koliko gledam Arsenal ja gluplju, jadniju igru nisam gledao, mislim toliko smo mi spali na niske grane, pogledaj nam lopti na spica, pogledaj nam spica, pogledaj nam sredinu i Ramseya, vidi odbrane, pa sve je totalni zarov i rusvaj koji je zesca nula
Tesko nama sa Wengerom naredne sezone ukoliko ne dodju bitnija pojačanja, a i da dodju sumnjam da cemo mi ista vise sa Wengerom osvojiti, igra igraci i trener - ogromna 0, fuj na sta spade jedan veliki Arsenal, ne marim za rezultat i da dobijemo, mi smo kao ekipa pre pre loši, Klopp, Guardiola, Conte, pa i Gaal ce sprdanciju sljedece sezone vrsiti nad Wengerom
Onaj ko u ovom Arsenalu ne zeli promjene je budala, mora se nesto pod hitno uraditi igramo ko Bolton yebo te
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ma pomiri se sa katastrofom i uzivaj cirkus krece vec u prelaznom roku...Najjace od svega onaj United ovisi danas o ovim bukvama 
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!
Žalosna ekipica, sram vas bilo
Aston Villa nek odigra mec sezone protiv nas i uz Unitedove pobjede ode nam Wenger 
Da li je ovog Čeha više stid primati golove na prvu stativu ?
Da li je ove manekene ispred njega stid što ne znaju napraviti pošten duel ?
Da li je ovog retarda na klupi više stid sjediti tu ?
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Re: RE: Re: Arsenal - LIVE praćenje utakmica
Poprilicno sam siguran da nijednog od njih nije briga za ove sramotne igre.topnik1 je napisao/la:Da li je ovog Čeha više stid primati golove na prvu stativu ?
Svaki imalo razuman navijač Uniteda će pristati na 5. mjesto i Evropa ligu sljedeće godine sa Mourinhom, nego na nezasluženo 4. mjesto sa holandskim tulipanom ... što bi mu uz osvajanje Fa Cupa dalo šansu za ostanak u Unitedu još godinu dana .... ako bi se to desilo, United bi dobio konačni udarac od kojeg se ne bi decenijama oporavioBigBigBang je napisao/la:Ma pomiri se sa katastrofom i uzivaj cirkus krece vec u prelaznom roku...Najjace od svega onaj United ovisi danas o ovim bukvama
Manchester United - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Liverpool - 67 titles
Giroud 
Majke mi kakve ublehe nama igraju, ajjaajajajajaaaaj
Ovo je dno dna, yebem vam majku svima redom postenski, igracima, Wengeru i upravi, da vas je imalo stid napustili bi klub boleščure ovog kluba, samo ga vodite u dno
Majke mi kakve ublehe nama igraju, ajjaajajajajaaaaj
Ovo je dno dna, yebem vam majku svima redom postenski, igracima, Wengeru i upravi, da vas je imalo stid napustili bi klub boleščure ovog kluba, samo ga vodite u dno
Sve recenoAlanSmith14 je napisao/la:Svaki imalo razuman navijač Uniteda će pristati na 5. mjesto i Evropa ligu sljedeće godine sa Mourinhom, nego na nezasluženo 4. mjesto sa holandskim tulipanom ... što bi mu uz osvajanje Fa Cupa dalo šansu za ostanak u Unitedu još godinu dana .... ako bi se to desilo, United bi dobio konačni udarac od kojeg se ne bi decenijama oporavioBigBigBang je napisao/la:Ma pomiri se sa katastrofom i uzivaj cirkus krece vec u prelaznom roku...Najjace od svega onaj United ovisi danas o ovim bukvama
Zasto ste tako sigurni da ce holandski tulipan ostati ako udje u top 4?
Bravo majstore, gledaj kokosko kako se zabija.
Dobar rezultat, ako generalno mrziš grad Mančester.
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
-
BigBigBang
- Kontakt:
Ali vidim strucnjaci su opleli po Cechu a ne komentarisu kako je jahac deve dobro pogledom pratio De Bruynea kako vuce loptu i lagano se namjesta na neometan sut , klasa od talibana 
Vala i Cech je ovaj put kriv, oba puta je lose intervenisao.BigBigBang je napisao/la:Ali vidim strucnjaci su opleli po Cechu a ne komentarisu kako je jahac deve dobro pogledom pratio De Bruynea kako vuce loptu i lagano se namjesta na neometan sut , klasa od talibana
Neka navijači Uniteda objasne ko je kriv za ovaj gol, oni su bolje pratili ovu tekmu od nas.
Pld W D L
38 26 12 0
38 26 12 0
-
BigBigBang
- Kontakt:
Kakva losa intervencija kod prvog gola pa jedva si mogao okom ispratiti udarac Aguera? Istina KDBov udarac iako je bio milimetarski precizan nije bio toliko snazan i moze se reci da je slabo intervenisao ali kad vidis amatersku odbranu prvo je KDB dobio zracni duel sa Bellerinom pa je vukao loptu neometano dok jahac deve samo trci iza njega da zauzems to bolju poziciju za pogled na sut i gol a stoper standardno u stilu amatera iako se nalazi ispred kroz noge mu sut prolazi..
VGS je napisao/la: Vala i Cech je ovaj put kriv, oba puta je lose intervenisao.
Cech je kriv jer ljepotan u obrani i wc karton od stopera glupi ko **** i neznaju jel bi srali ili gledali kako ovi zabijaju golove,spodobe nisu u stanju izaći u blok nego gledaju i još pokrivaju kut Cechu gdje će lopta ići

Ovo je Cech morao skinuti.
Ovakve David hvata za dorucak.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.