PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
Re: PL prepucavanja
joj violinčela
stali prihodi pa se sad i po fejsu počeo prepucavati ko neka maloljetnica 
SAMO JEDNU NEDJELJU DA TI GUŽVAM POSTELJU
- jeremymajstor
- Kontakt:
Pricas gluposti, kao i inace.Rinuka je napisao/la:zna cojek sta prica..znate i vi, al se pravite da ne znate..yebace vas gospodin misimovic ko niko do sada
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sacekati cemo saopstenje da nam kaze pravo ime7aprildomemoj je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Misimovic se inace zvao Behljulj Behljulji![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
jesil ozbiljan ili se zaj.....
Ligata sada okurazen nakon losih rezultata bi mogao pitati na presu.
poznajem gospodina misimovica licno, i znam da on ne radi ovakojeremymajstor je napisao/la:Pricas gluposti, kao i inace.Rinuka je napisao/la:zna cojek sta prica..znate i vi, al se pravite da ne znate..yebace vas gospodin misimovic ko niko do sada

Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
Rekao sam im da ja mogu igrati samo u Sarajevu!!! A.F. HASE
- jeremymajstor
- Kontakt:
Pricas gluposti, kao i inace.Rinuka je napisao/la:poznajem gospodina misimovica licno, i znam da on ne radi ovakojeremymajstor je napisao/la:Pricas gluposti, kao i inace.Rinuka je napisao/la:zna cojek sta prica..znate i vi, al se pravite da ne znate..yebace vas gospodin misimovic ko niko do sada
Nije ni cudo ciji si.
Ne znam ko je taj violina ali ako mu je cilj srozati FK Zeljeznicar na samo dno onda ga definitvno podrzavam. Koldzu sam vec prepoznao u njegovim namjerama i o tom gigantu od covjeka je suvisno pisati ista.
Nad tobom sunce najljepše sja
- jeremymajstor
- Kontakt:
Vas treba sravniti sa zemljom protjerati i naseliti ciganima. A vidim vec su to uradili sve i naselili ciganima... Nista, probati sa kinezima.pinoglavi je napisao/la:Ne znam ko je taj violina ali ako mu je cilj srozati FK Zeljeznicar na samo dno onda ga definitvno podrzavam. Koldzu sam vec prepoznao u njegovim namjerama i o tom gigantu od covjeka je suvisno pisati ista.
Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine sandžaklija i šiptara i priča o ciganima i kinezimajeremymajstor je napisao/la:Vas treba sravniti sa zemljom protjerati i naseliti ciganima. A vidim vec su to uradili sve i naselili ciganima... Nista, probati sa kinezima.pinoglavi je napisao/la:Ne znam ko je taj violina ali ako mu je cilj srozati FK Zeljeznicar na samo dno onda ga definitvno podrzavam. Koldzu sam vec prepoznao u njegovim namjerama i o tom gigantu od covjeka je suvisno pisati ista.
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- jeremymajstor
- Kontakt:
Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine prosjecne koze i bosanske bukve i prica o Sarajevu.Heller je napisao/la:Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine sandžaklija i šiptara i priča o ciganima i kinezimajeremymajstor je napisao/la:Vas treba sravniti sa zemljom protjerati i naseliti ciganima. A vidim vec su to uradili sve i naselili ciganima... Nista, probati sa kinezima.pinoglavi je napisao/la:Ne znam ko je taj violina ali ako mu je cilj srozati FK Zeljeznicar na samo dno onda ga definitvno podrzavam. Koldzu sam vec prepoznao u njegovim namjerama i o tom gigantu od covjeka je suvisno pisati ista.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
cijela tuzla jednu kozu muzla.
Mješavino Rize Hamidovića i Hašima Tačija, slabo ti to nešto...jeremymajstor je napisao/la:Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine prosjecne koze i bosanske bukve i prica o Sarajevu.Heller je napisao/la:Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine sandžaklija i šiptara i priča o ciganima i kinezimajeremymajstor je napisao/la: Vas treba sravniti sa zemljom protjerati i naseliti ciganima. A vidim vec su to uradili sve i naselili ciganima... Nista, probati sa kinezima.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
Gledaj heller sta nam recejeremymajstor je napisao/la:cijela tuzla jednu kozu muzla.Heller je napisao/la: Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine sandžaklija i šiptara i priča o ciganima i kinezima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Evo ronim suze ko **** glave... Ne znam sta cu....pinoglavi je napisao/la:Gledaj heller sta nam recejeremymajstor je napisao/la:cijela tuzla jednu kozu muzla.Heller je napisao/la: Javi se decko koji ili jeste ili je u drustvu mjesavine sandžaklija i šiptara i priča o ciganima i kinezima![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nullius in verba
nek si im odbrusiojeremymajstor je napisao/la:
Ne mogu brate ja igrati za novac i slusati kako trebam igrati..Hvala im, bili su korektni i nisu mi pravili probleme..
- jeremymajstor
- Kontakt:
Mjesavino koze i bukve, slabo ti to nesto...Heller je napisao/la:
Mješavino Rize Hamidovića i Hašima Tačija, slabo ti to nešto...
Sravniti grad i podjubriti dobro... a vidim vec je to odradjeno, zato i radja takve.
@Rinuka, jelde?
Vidim kapacitet je extra, 256 znakova i multi tasking s dvije osobe odjednom možeš razgovarat, da ne pričam o funkciji Copy i Pastejeremymajstor je napisao/la:Mjesavino koze i bukve, slabo ti to nesto...Heller je napisao/la:
Mješavino Rize Hamidovića i Hašima Tačija, slabo ti to nešto...
Sravniti grad i podjubriti dobro... a vidim vec je to odradjeno, zato i radja takve.
@Rinuka, jelde?![]()
Dodje ti da pjevas 'ebi malo njanjajevo?
Nullius in verba
- tuzlak1987
- Kontakt:
Uh nedo Bog da je neko iz Tz napisao da treba sravniti Sarajevo, ne bi se dobro proveo 
hocete li da vam damo ovog za gajbutuzlak1987 je napisao/la:Uh nedo Bog da je neko iz Tz napisao da treba sravniti Sarajevo, ne bi se dobro proveo
Brzo screenshot, pa ucjenivattuzlak1987 je napisao/la:Uh nedo Bog da je neko iz Tz napisao da treba sravniti Sarajevo, ne bi se dobro proveo
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Brzo prebacuj pricu na raspodjelu prihodaSloki je napisao/la:Brzo screenshot, pa ucjenivattuzlak1987 je napisao/la:Uh nedo Bog da je neko iz Tz napisao da treba sravniti Sarajevo, ne bi se dobro proveoNe idite na temu opcenito, izgidosmo
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Ti si poremeceni retard. Stavio si sebe na nivo najgore moguce osobe kao sto je par Tuzlaka uradilo. Svaka ti castjeremymajstor je napisao/la:Vas treba sravniti sa zemljom protjerati i naseliti ciganima. A vidim vec su to uradili sve i naselili ciganima... Nista, probati sa kinezima.pinoglavi je napisao/la:Ne znam ko je taj violina ali ako mu je cilj srozati FK Zeljeznicar na samo dno onda ga definitvno podrzavam. Koldzu sam vec prepoznao u njegovim namjerama i o tom gigantu od covjeka je suvisno pisati ista.
Zadnja izmjena: MortemHz, dana/u 08 maj 2016, 20:23, ukupno mijenjano 3 puta.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.