FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
To je to naše pretjerivanje u svemu... NIKAD da se spusti lopta,nikad da se hladne glave nesto odradi...vazda neki j e b e n i potresi.... A i Husic nije od juče u klubu....DAL JE MOGUCE DA JE MISLIO DA CE OVA EGZIBICIJA BEZ OVAKVIH CIRKUSA ZAVRŠIT... nevjerovatno, sviju mi...i vi ostali odradite malo... Da je vas 3 dana ranije gazila interventna ko zadnju stoku a da ti igrači okrenu leđa vidjeli bi kako bi reagovali
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Kad je Ibrak platio docek kad smo ispali iz lige onda su plakali, nisu psovali. Ublehe
Niko, niko, samo Sloboda
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Nase najbolje mjesto.
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
- tuzlak1987
- Kontakt:
Kako ce se ograditi kad svi ovako razmisljaju?slana_krv je napisao/la:Ja se nadam da ce se grupa ograditi od ovih kamikaza....zaista me sramota njihove sramote...ne znam kad me je nesto ovoliko iznerviralo.....da li su oni isle po selima i navijali za slobodu, sad bi cjenili i postovali ovo sto imaju....
Mi ostali navijaci se trebamo "otcjepiti" od njih jednom za sva vremena. Bezveze smo se sada nakon ovakve sezone izblamirali sirom drzave. Svi ovo gledaju i slusaju.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Hocemo li i mi praviti placenike i zabranjene ? 
- tuzlak1987
- Kontakt:
Trebalo bi lagano napraviti kakav transparent, izvizdati ih i pocinjati neka svoja navijanja u srijedu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li i mi praviti placenike i zabranjene ?
Kad zatraze Sloboda sampion lagano zvizduci i ignore.
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Ma daleko od toga. Imamo potencijal da nam niko nije ni do koljena, ali decenije prodjose, a to se ne koristi.tuzlak1987 je napisao/la:Trebalo bi lagano napraviti kakav transparent, izvizdati ih i pocinjati neka svoja navijanja u srijedu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li i mi praviti placenike i zabranjene ?
- Probisvjet
- Kontakt:
Nisam bio svjestan koliko degenluka ima u Tuzli. Treba ove degene zamoliti da vise ne navijaju.
Sramota Tuzle!
Sramota Tuzle!
Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 08 maj 2016, 19:59, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Treba smiriti strasti za vece dobro, a to je Sloboda

Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Ovo nije poruka navijačima, već nenavijačima. Ko ne voli Slobodu nije mu mjesto na Tušnju. Takve ćemo da čistimo, a za to će nam biti potrebno vremena. Negativci nam ne trebaju, pravi navijači i i zaljubljenici u Slobodu su svjesni da ovo niko ne radi protiv njih. Klub bez publike nije klub, a Sloboda ima navijače. Ovo je bila poruka huškarošima koji nanose štetu Slobodi i degradiraju je. Konačno smo se stabilizovali, imamo dobrog trenera i igrače, i ne možemo dozvoliti da nam ulica to razbija, izjavio je Azmir Husić
R.I.P Amna Fazlić
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
KK Sloboda Tuzla
Šampioni BiH : 1994 1996 1997 2000 2001
Finalisti prvenstva : 1995 , 1998 , 1999, 2002
Pobjednici kupa BiH : 1994, 1995,1996,1997, 1999 , 2001
Pobjednici Super Kupa BiH : 1994,1995, 1996,1997, 1998, 1999, 2001
[youtube][/youtube]
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Sramota ljudi moji, nista vise 
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Aerials je napisao/la:"neće ti bit' sjevera u srijedu"![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
to kad sam čuo
guillermo je napisao/la:Ja bih ovim sto psuju igrace dozivotno zabranio dolazak na Tusanj,a sve ih poznajem.
+1
Čekamo Azmira u srijedu ispred sjevera
Solina navija za Slobodu!
[youtube][/youtube]
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
tuzlak1987 je napisao/la:Trebalo bi lagano napraviti kakav transparent, izvizdati ih i pocinjati neka svoja navijanja u srijedu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li i mi praviti placenike i zabranjene ?
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vi bi iz goreg u jos goreNYKnicks Fan je napisao/la:tuzlak1987 je napisao/la:Trebalo bi lagano napraviti kakav transparent, izvizdati ih i pocinjati neka svoja navijanja u srijedu.NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Hocemo li i mi praviti placenike i zabranjene ?
Kad zatraze Sloboda sampion lagano zvizduci i ignore.![]()
ja se samo nadam da će ovo da se smiri do srijede, podrška ne smije izostati.
The ones who love your dark are the only light you'll ever need.
Azmire, ko su oni da im saljes igrace pred noge...nek odyebu od Slobode....yebo ih i Drina....pitaj gdje su bili...ne trebaju dolaziti ni protiv Radnika, samo nam se ljudi mogu smijati, trebali se ugasiti, sad obezbijedili Evropu, smijesi nam se kup i oni se nasli da nekom psuju.....kakve ba povlastice....ukidaj sve povlastice.....za sve navijace ista cijena.....jos im treba dati povlastice da navijaju...ma nek odyebu.
- NYKnicks Fan
- Kontakt:
Smije nam se cijela Bosna i Hercegovina. Zalosno.
zahvali se dobrom novinaru i velikoj fukari KrdziNYKnicks Fan je napisao/la:Smije nam se cijela Bosna i Hercegovina. Zalosno.
Sloboda Tuzla
Trenutno korisnika/ca: ZaBoljuSlobodu i 1 gost.