FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
E sad' smo se osramotili za sva vremena
HVALA POJEDINCIMA!
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
Hajduk prodo utakmicu usred Poljuda nekom Zapresic-u
3 poraz u nizu 
Ja neznam ovog sto kaze da nece bit sjevera, al citam da ga zovu pupa i da je većina njegovih baklji zavrsila na stazi i terenu, Samo prenosim sto drugi kazu.
Vece dno od ovog snimka nema....sta hoce koji ****.....spomenicu, penziono, socijalno za navijanje, beneficije za minulo navijanje?????????? Ima raje sa zapada koja idu na gostovanja prate Slobodu, to bolje bacati baklje u teren nego psovati.......psuju u Italiji, Spaniji, Njemackoj....svugdje.staragarda je napisao/la:Kad je ZAPAD počeo kritikovat sjever onda znaš da smo dotakli dno,jbt.. ZAPAD koji je olicenje ljubavi prema Slobodi
![]()
![]()
.. Fore o ljubavi zapada prosipajte raji koja ne ide na tekme.... Ono što može zapad opsovat i popljuvat nije se bar do sad čulo na sjeveru
Kakve su razmazene ove mlade generacije , jos malo pa ce traziti da im se plati sto navijaju za svoj klub. Ja bih sad svima stavio istu cjenu karte, pa nek se je.u svi redom..
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
"od nas živiš bolan" barem po meni najveći biser

samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Mora da je njegov vozac kamiona.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:"od nas živiš bolan" barem po meni najveći biser![]()
![]()
![]()
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma sta ovi igraci, pa i na tribinama se ginulo. Vicesampioni u nabijanju kazni ove godine iza Hordi. S tim da imamo jos par utakmica pride da se pokusa to stici
Koreografija jos stoji na sjeveru
Koreografija jos stoji na sjeveru
Neznam samo otkada Sale pretstavlja grupu i sjever...nevjerovatno je da se ljudi guraju u prve redove i uzimaju sebi stosta za pravo a na svakom klipu doceka prvi pred Tusnjem odradio covjek Travnik i ko je ko on hej.
Da ga neznam pa hajde.
Pa jel ti ides na gostovanje zbog sebe zbog ljubavi prema Slobodi ili treba igraci da ti plate za to da ti se naguze.
Treba da iskazu postovanje sjeveru,gdje je njima postovanje za sve ove sezone sto su napravili,jel ono psovanje majke Krpicu i igracima postovanje mozda.bruka....
A sta hoce Sale da kaze sa onim 4 gola,nekontam tipa malo mu ili sta.....kao da ih je on dao licno.
Bruka.
Sta kaze od nas zivis,yebem ti Tito majku.
Da ga neznam pa hajde.
Pa jel ti ides na gostovanje zbog sebe zbog ljubavi prema Slobodi ili treba igraci da ti plate za to da ti se naguze.
Treba da iskazu postovanje sjeveru,gdje je njima postovanje za sve ove sezone sto su napravili,jel ono psovanje majke Krpicu i igracima postovanje mozda.bruka....
A sta hoce Sale da kaze sa onim 4 gola,nekontam tipa malo mu ili sta.....kao da ih je on dao licno.
Bruka.
Sta kaze od nas zivis,yebem ti Tito majku.
Zadnja izmjena: Agamemnon, dana/u 08 maj 2016, 21:02, ukupno mijenjano 1 put.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mora da je njegov vozac kamiona.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:"od nas živiš bolan" barem po meni najveći biser![]()
![]()
![]()
Druze,izvini al stvarno nemam snage objasnjavat i ubjedjivat u neke stvari(mislim opcenito)NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Emire, kako ne spomenuti grupu kad ljudi s ograde javno putem drustvenih mreza prozivaju Husica i Husrefa ?
Klip necu ni komentarisat. Sva sreca pa sam dosao zbog Slobode i fudbala, a ne pozdrava.
vrijeme ce pokazati najbolje..
Zlatan Nalić sin tuzlanski
Sad mi je jasno sto imamo ovoliko kazni, pa kako ces ti ovim likovima dokazati da ne baca baklje na teren, kad im se na faci vidi da im je promaja u glavi ...a sve kazne kad se saberu mogli smo platiti jedne pripreme. Aferim
Hajmo ljudi pricati sta drugo heee sastav za srijedu i koji rezultat ocekujete pa necemo valjda o ovom pisati deset dana 2:0 u srijedu i ne ocekujem bas pun tusanj negdje 4000 max
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Ajjjj što se ismijah na ovo "njegov vozač kamiona".NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Mora da je njegov vozac kamiona.SlobodaTuzla1919 je napisao/la:"od nas živiš bolan" barem po meni najveći biser![]()
![]()
![]()
Suze na oči [emoji23]
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Ova naša liga je cirkus, prije par godina klub bio pred gašenjem, dosao covjek donio svoje pare , vratio klub u zivot, dugovi se vraćaju, izborila se evropa nakon 12 godina, i ono našlo govorit ti zivis od nas , a covjek vodi i Slogu i Slobodu, što bi se reklo ne zna kud ce vise sa parama.
Evo i nas iz*ebaše za stadion i tribinu, zijanili protiv Rudara, evropa sve dalje, al opet se nije pravila frka, lijepom parolom se pozdravili igrači, ima iduća godina bit ce bolja valjda..
haman što si sve bolji prema nekom taj isti sve gori i gori prema tebi..
Isto i pitari vazda igraju toplo hladno a ne znam da li sam ikad čuo da govore nešto protiv Tana.
Evo i nas iz*ebaše za stadion i tribinu, zijanili protiv Rudara, evropa sve dalje, al opet se nije pravila frka, lijepom parolom se pozdravili igrači, ima iduća godina bit ce bolja valjda..
Isto i pitari vazda igraju toplo hladno a ne znam da li sam ikad čuo da govore nešto protiv Tana.
-
SlobodaTuzla1919
- Kontakt:
Ma katastrofa drugsamozeljo1987 je napisao/la:Ova naša liga je cirkus, prije par godina klub bio pred gašenjem, dosao covjek donio svoje pare , vratio klub u zivot, dugovi se vraćaju, izborila se evropa nakon 12 godina, i ono našlo govorit ti zivis od nas , a covjek vodi i Slogu i Slobodu, što bi se reklo ne zna kud ce vise sa parama.
. . tc tc tc . . dajte molimo vas, nemoj te više o problemima i planovima navijača ovdje. Ima te li neka druga mjesta za to . .. nisam nikad bio član Fukara, ali mene je stid šta sve izlazi na vidjelo i što se sramoti navijačka skupina .. . .stavite tačku ovdje i ni riječi više. . .
-
samozeljo1987
- Kontakt:
Upravo ti to i hocu reci, sjetite se svojih utakmica u gračanici lukavcu i ostalim mjestima, ziva lakrdija, umjesto da se uziva i slavi kod vas kontra svega..SlobodaTuzla1919 je napisao/la:Ma katastrofa drugsamozeljo1987 je napisao/la:Ova naša liga je cirkus, prije par godina klub bio pred gašenjem, dosao covjek donio svoje pare , vratio klub u zivot, dugovi se vraćaju, izborila se evropa nakon 12 godina, i ono našlo govorit ti zivis od nas , a covjek vodi i Slogu i Slobodu, što bi se reklo ne zna kud ce vise sa parama.
Isto i pitari vazda igraju toplo hladno a ne znam da li sam ikad čuo da govore nešto protiv Tana.prije tri godine igrali smo po pasnjacima, a ove godine cemo igrati Evropu, al' yebiga nama nikad' nista ne godi
-
NAJGORA_BAGRA
- Kontakt:
Vjerujem ja da se vec nasao ili ce se naci zajednicki jezik za sva vremena. Da se blokada skine sa grupe i da konstanta bude ono sto se pokazalo u par navrata sada i u drugoj ligi, da je na Tusnju sjever ravan paklu. Pa kad i nije bilo brojnosti, bilo je i strasnog navijanja. Pogotov kad se sjetim prije par sezona, na +40 nova pjesma se pjevala svih 45 minuta bez pauze, a ni 100-200 nas nije biloemirzlaTu je napisao/la:Druze,izvini al stvarno nemam snage objasnjavat i ubjedjivat u neke stvari(mislim opcenito)NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Emire, kako ne spomenuti grupu kad ljudi s ograde javno putem drustvenih mreza prozivaju Husica i Husrefa ?
Klip necu ni komentarisat. Sva sreca pa sam dosao zbog Slobode i fudbala, a ne pozdrava.
vrijeme ce pokazati najbolje..
Da je ovo stav grupe bio, igraci bi prosli kraj tribine u Travniku, kao na Tusnju. Iz svega ovoga poruku izvuci. Navijaci, simpatizeri, selfi boysi, kako god i sta god da se desilo NE SMIJU I NIKAKO NISU SMJELI ruznu rijec poslati. Mi smo ove sezone vece " trofeje " na Tusnju uzeli i od same titule. Igraci nisu trebali zaboraviti sva gostovanja i podrsku na strani, a ni kod kuce, ali izgleda da drugacije nisu mogli poruku poslati. Spaha je sve rekao danas na Slonu " Ovo nije za momke koji nas prate i koji su batine dobili u Travniku ". Ne dozvoliti vise da se desavaju ovakve stvari kao ovo ispred kapije, vec ako se nesto ima za reci neka se to odradi na kulturan i primjeran nacin.
Ajmo mi po Kup, pa da vidite kako ce se ovo zaboraviti i radovati prvoj utakmici u UEL. Ko zna, mozda i doguramo daleko
A mi umjesto tipkanja i cekanja do kvalifikacija, ajmo bojiti Tuzlu u crveno-crno, puno nam se sivi grad.
Kad ce biti saopstenje Fukara?
Sarajevski jalija za svoju Slobodu navija! / Svi u napad! Jedan je Aze!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.